kourentaradiocom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Είναι στα σχέδια μου τις τελυταίες μέρες η κατασκευή ενός forum. Θα ήθελα να μου πείτε ποια πλατφόρμα να χρησιμοποιήσω για την κατασκευή του. Στο παρελθόν έχω δουλέψει με Joomla-Kunena καθώς και με το SMF! Σας αναφέρω ότι το forum θα στηθεί μάλλον σε Sheared hosting και όχι σε κάποιο VPS! Θα ήθελα επίσης η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσω να δουλεύει αξιοπρεπώς σε κιμητα! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
George b Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 το mybb τωρα 1-2 χρονια κυριαρχει αλλα και το phpbb το οποιο ειναι λιγο δυσκολο στην παραμετροποιηση..δεν θα συνιστουσα το SMF επειδη ειναι λιγο dead σαν project και σπανια κανουν updates.. αν τωρα χρειαζεσαι μια πιο επαγγελματικη προταση και εισαι διατεθειμένος να πληρωσεις η καλυτερη λυση ειναι το IPB ή το vBulletin..με το IPB να ειναι πολυ καλυτερο αλλα και το Xenforo τωρα τελευταια κερδιζει αρκετο εδαφος...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το mybb τωρα 1-2 χρονια κυριαρχει αλλα και το phpbb το οποιο ειναι λιγο δυσκολο στην παραμετροποιηση..δεν θα συνιστουσα το SMF επειδη ειναι λιγο dead σαν project και σπανια κανουν updates.. αν τωρα χρειαζεσαι μια πιο επαγγελματικη προταση και εισαι διατεθειμένος να πληρωσεις η καλυτερη λυση ειναι το IPB ή το vBulletin..με το IPB να ειναι πολυ καλυτερο αλλα και το Xenforo τωρα τελευταια κερδιζει αρκετο εδαφος... Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Είναι στα σχέδια μου τις τελυταίες μέρες η κατασκευή ενός forum. Θα ήθελα να μου πείτε ποια πλατφόρμα να χρησιμοποιήσω για την κατασκευή του. Στο παρελθόν έχω δουλέψει με Joomla-Kunena καθώς και με το SMF! Σας αναφέρω ότι το forum θα στηθεί μάλλον σε Sheared hosting και όχι σε κάποιο VPS! Θα ήθελα επίσης η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσω να δουλεύει αξιοπρεπώς σε κιμητα! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! οπως ειπε και ο φιλος τα καλυτερα free ειναι phpbb και mybb αλλα πρεπει να βαλεις captcha ή κατι τετιο γιατι θα αρχισουν να σπαμαρουν bot το ipb ειναι πολυ καλο και το ινσομνια αυτο εχει
kourentaradiocom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και τους δύο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα