Hambos19 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αυτήν την στιγμή το site ενός πελάτη μου (static), είναι σε hosting του ΟΤΕ. Από την στιγμή που του κάναμε νέο δυναμικό site, εννοείται πως τον παρότρυνα να αλλάξει server και να πάμε σε VPS, γιατί είναι ολόκληρη πλατφόρμα από πίσω και για τον ΟΤΕ έχω ακούσει τα χειρότερα για hosting. (php 5.2, mysql 5.0.x.. 2014 έχουμε).. Όμως για κάποιον περίεργο λόγο ο πελάτης μου θέλει τα emails του να παραμείνουν στον ΟΤΕ (του πρότεινα google apps αλλά δεν θέλει). Τα accounts είναι με το domain. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται στον ίδιο σερβερ με το παρόν website. Αν αλλάξω τα nameservers του domain για να τα ποντάρω στο VPS τα mails καπούτ. Τι μπορώ να κάνω; Έχει τα κλασσικά nameservers του ΟΤΕ αυτην την στιγμή το domain: *ns1.otenet.gr *ns2.otenet.gr Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται. Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο. Ίσως αν βάλω τα MX records κτλ του ΟΤΕ; Αλλά δεν είμαι σίγουρος για τίποτα
Kostas-zio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Θα αλλάξεις τα DNS entries στον server του ote και θα βάλεις το A record να δείχνει στον άλλο server που έχεις πάρει. Με αυτό τον τρόπο τα αρχεία θα τα σερβίρει ο VPS και τα υπόλοιπα ο OTE. Μπορεί να γίνει και το αντίστροφο Αν χρειαστείς οτιδήποτε στείλε pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα