Προς το περιεχόμενο

lg g3 versions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια , εχω μια ερωτηση.Θελω να αγορασω το lg g3 και το βρισκω απο skroutz απο ευρωπαίκη αντιπροσωπεια στα 420 ευρω ενω , παλι απο skroutz απο ελληνικη αντιπροσωπεια στα 500-550 ευρω.Και στις δυο περιπτωσεις εχουν εγγυηση αντιπροσωπειας 2 χρονια .Θελω να μαθω αν υπαρχει καποια διαφορα μεταξη των δυο ή γενικα αν υπαρχει καποιο μειωνεκτημα κλπ.Ευχαριστω

Δημοσ.

Τρελή απάντηση, η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο.

Verdon, οι διαφορές στις τιμές που βλέπεις στο skroutz είναι γιατί το φθηνό μοντέλο είναι με 16Gb storage και 2Gb Ram, ενώ το ακριβό είναι με 32Gb storage και 3Gb Ram.

Και καλά το storage το επεκτείνεις με μια sd, αλλά το θέμα της ram δεν ξέρω πόσο boost μπορεί να δίνει στην συσκευή το 1Gb παραπάνω.

Δημοσ.

Καμιά παραπληροφορηση Προφανώς αναφέρετε στην ίδια έκδοση τον 16gb που την βρίσκεις από 420 έως πολύ παραπάνω ανάλογος το μαγαζί και δεν έχουν καμία διαφορά......... Δεν συγκρίνεις άλλες εκδόσεις ούτε το skroutz της έχει στο ίδιο κατάλογο.....

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπεις εσύ κανένα G3 16άρι με 500-550 ευρώ? Ή μήπως υπήρχε προχθές και αποφασίσανε να το ρίξουνε 100 ευρώ, έτσι στην ομορφιά τους και μόνο;

Δεν έχει το skroutz στον ίδιο κατάλογο άλλες εκδόσεις, τι σημαίνει; Εγώ πάντως εδώ αναζήτηση σκέτο LG G3 έκανα, δεν έβαλα καμία έκδοση.

Δημοσ.

και μετα απο εκεί διαλέγεις την έκδοση που θέλεις 16 gb ή 32 .... πριν αρχίσεις να τιν λες ρίξε μια ματιά στης τιμές 16αρια βρίσκεις όσα θέλεις με μέχρι 620 ευρο προφανώς και με 500-550 http://www.skroutz.gr/s/4929883/LG-G3-16GB.html 

εκεί που έκανες αναζήτηση σου έβγαλε της εκδόσεις και μετά ανοιγείς οποιά θέλεις και βλέπεις τα μαγαζιά πρώτη φορά μπαίνεις στο skroutz ?

ο φίλος πάνω για να μιλάει για 420 ευρώ αναφέρετε στα 16 gb μιας που δεν παίζει τόσο χαμηλά το 32γβ άρα η απάντηση είναι ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...