Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσον αφορά το μήνυμα του Predatorkill εγώ αυτό που έχω κάνει είναι πολύ απλά να μείνω σε παλιότερη έκδοση του whatsapp και τέλος.Πάει σφαίρα στο  iPhone 4 απλά έχεις το UI από iOS 6.Αλλά για αυτούς που προτιμούν την ταχύτητα είναι η καλύτερυ λύση.Γι'αυτό υπάρχουν και τα backup στο iTunes όπου κρατάς αν θέλεις τις παλιότερες εκδόσεις.Αλλά για κάποιον που δεν έχει κρατήσει τίποτα δυστυχώς έχει απίστευτο lag σε παλιότερες συσκευές.

εκανα edit πιο πανω αλλα το παραθετω εδω για να ειναι πιο ομαλη η συζητηση:

σημερα το ειδα να τρεχει σε iphone 5s ενος φιλου που κανει πιο βαρια χρηση απο μενα, δηλαδη εχει πολλα chats κρατημενα, αρα και μεγαλυτερη βαση δεδομενων κατα το ανοιγμα, ανοιξε σε 1-2 δευτερολεπτα. Δε διαφωνω οτι το iphone 4 εχει «παλιωσει» αλλα απο οταν πηγαινε σφαιρα, η μοναδικη προσθηκη που εχει γινει ειναι αυτη της πολλαπλης αποστολης φωτογραφιων με λιγα πλεον taps και το ηχογραφημενο μηνυμα. Οποτε αν καποιος σκεφτει, αντε πετα το ρημαδι και παρε το 5, ειναι εντελως λαθος.

και προσθετω, δε νομιζω να φταιει τοσο πολυ το iOS 7 (το viber γιατι παει τραινο; ), οσο ο προγραμματισμος του και οι «βελτιωσεις» στις τελευταιες εκδοσεις. Επισης, το οτι τρεχεις παλιοτερη εκδοση, δεν σου εχει δημιουργησει ασυμβατοτητες με βιντεο οταν στελνεις ή δεχεσαι απο android?

Y.Γ. το βλεπω πως τρεχει στο S4 της γυναικας μου και μου ρχεται να το πεταξω στο τοιχο το 4αρι.

Δημοσ.
Χαρακτηρισμοι περι ανοητων προτασεων για το desktop mode θα ηταν προτιμοτερο να λειπουν. Το οτι δε σε ενδιαφερει, δε σημαινει οτι η προταση αυτη ειναι ανοητη. Αν συνεχιζεις να θεωρεις κατι τετοιο, πηγαινε πες το στο viber που το εχει αυτο το χαρακτηριστικο πανω απο χρονο και στους ευχαριστμενους χρηστες αυτου του χαρακτηριστικου.  Τελος μπορεις να λες εσυ για το περι sms. Γιατι, μπορεις να στειλεις εικονα η βιντεο με το sms; Επισης, η δημιουργια desktop εκδοσης, δεν το κανει μη ανταγωνιστικο προς τα sms που λες; ΤΕΛΟΣ! Δεν ειναι και καθολου περιττο χαρακτηριστικο, και δε θα φορτωθει μια εφαρμογη αν δημιουργησουν εφαρμογη που τρεχει σε αλλο λειτουργικο συστημα. Οσο για τα περι απλοτητας και λιτοτητας, διαβασε το μηνυμα του Predatorkill. Και τελος, γιατι πρεπει καποιος που εχει whatsapp να εχει και facebook; Με το ζορι;

Τοσα ξερεις τοσα λες. Περισσοτερα χαρακτηριστικα = περισσοτερος κωδικας, περισσοτερη πολυπλοκοτητα και αρα πιο βαρια εφαρμογη. Μαθε μπαλιτσα. Αν ειχες ασχοληθει εστω και λιγο με developing θα ηταν αυτονοητα αυτα.

Ναι το viber τα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Γι αυτο και ειναι αιωνια δευτερο κι εκει θα μεινει.

Οσο το whatsapp θα ειναι λιτο και θα τρεχει απροβληματιστα σε οικονομικα κινητα, θα ειναι και πρωτο με διαφορα.

Το ξερουν καλα αυτο ο ιθυνοντες, δεν ειναι χαζοι να φορτωσουν την εφαρμογη με βλακειες.

Δημοσ.

σημερα το ειδα να τρεχει σε iphone 5s ενος φιλου που κανει πιο βαρια χρηση απο μενα, δηλαδη εχει πολλα chats κρατημενα, αρα και μεγαλυτερη βαση δεδομενων κατα το ανοιγμα, ανοιξε σε 1-2 δευτερολεπτα. Δε διαφωνω οτι το iphone 4 εχει «παλιωσει» αλλα απο οταν πηγαινε σφαιρα, η μοναδικη προσθηκη που εχει γινει ειναι αυτη της πολλαπλης αποστολης φωτογραφιων με λιγα πλεον taps και το ηχογραφημενο μηνυμα. Οποτε αν καποιος σκεφτει, αντε πετα το ρημαδι και παρε το 5, ειναι εντελως λαθος.

και προσθετω, δε νομιζω να φταιει τοσο πολυ το iOS 7 (το viber γιατι παει τραινο; ), οσο ο προγραμματισμος του και οι «βελτιωσεις» στις τελευταιες εκδοσεις. Επισης, το οτι τρεχεις παλιοτερη εκδοση, δεν σου εχει δημιουργησει ασυμβατοτητες με βιντεο οταν στελνεις ή δεχεσαι απο android?

Y.Γ. το βλεπω πως τρεχει στο S4 της γυναικας μου και μου ρχεται να το πεταξω στο τοιχο το 4αρι.

Μην συγκρινεις το s4 της Sammy με το 4αρι μηλο....

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το viber είναι κατα τόσο πολύ 2ο, ας μου εξηγήσει κάποιος. Έχει desktop έκδοση, έχει κλήσεις, έχει κλήσεις προς κινητά και σταθερά με χαμηλές χρεώσεις (το χρησιμοποιώ και η ποιότητα ήχου είναι σούπερ) τρέχει γρήγορα χωρίς κολλήματα..

Άρα γιατί τόσο πίσω? Κ εγώ είχα whatsapp αλλα δεν με βόλεψε και τόσο..

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το viber είναι κατα τόσο πολύ 2ο, ας μου εξηγήσει κάποιος. Έχει desktop έκδοση, έχει κλήσεις, έχει κλήσεις προς κινητά και σταθερά με χαμηλές χρεώσεις (το χρησιμοποιώ και η ποιότητα ήχου είναι σούπερ) τρέχει γρήγορα χωρίς κολλήματα..

Άρα γιατί τόσο πίσω? Κ εγώ είχα whatsapp αλλα δεν με βόλεψε και τόσο..

To Whatsapp πρωτοεμφανιστηκε το 2009 μονο σε iphone, το 2010 σε Android και Blackberry (επιασε μεχρι και S40 nokia) και το 2012 σε Windows Phone.

το Viber το 2010 πρωτοεμφανιστηκε σε iphone, το 2011 σε Android, το 2012 σε Blackberry και Windows Phone.

Οπως καταλαβαινεις, το whatsapp «χτυπησε» πρωτο και πολυ γρηγορα εγινε multiplatform πριν το viber. Επισης, το Viber βγηκε για να χτυπησει κατ'ευθειαν το Skype οπου ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.

Επισης, παροτι το whatsapp ξεκινησε με χρεωση μονο στο iphone, στη πορεια το γυρισε σε δωρεαν το πρωτο χρονο, και με χρεωση απο εκει και υστερα για καθε χρονο. Καπου εκει πρεπει να μεγαλωσε κι αλλο η χρηση του, παροτι που το viber ηταν εξαρχης δωρεαν σε ολες τις πλατφορμες.

Τελειωνοντας, το whatsapp θα μπορουσε να ειχε και αλλους χρηστες εαν υπηρχε εκδοση για iPad 3G/4G (το viber εχει εκδοση για iPad)

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τώρα ... Εγώ χρησιμοποιώ το what's app εδω και 3-4 χρονια με τον ίδιο αριθμό ίδιο λογαριασμό και δεν έχει χρειαστεί ποτε να πληρώσω ... Παρόλο που έλεγε ότι είναι δωρεάν για 1 χρόνο ...Εχει πληρώσει κανεις ;;;

Δημοσ.

Οσοι το ειχαν αγορασει ειναι lifetime συνδρομη, δε χρειαζεται να πληρωσουν ποτε. Αν εβαζαν τους «παλιους» να πληρωσουν παλι θα γινοταν χαμος, χωρια που αυτο σημαινει οτι σεβεται τους πελατες της που τη στηριξαν στα πρωτα βηματα.

Δημοσ.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με συμβατότητες κτλ κτλ.Πηγαίνει σφαίρα.Πάλι καλά που μου είχε κόψει και κράτησα την παλιά σαν backup.Αν έχεις jailbreak με κάποιο τρόπο μπορείς να βρεις την παλιότερη έκδοση και να την περασεις.Το θέμα είναι ότι αν είσαι σε iOS 7 σου ζητάει να εγκαταστήσεις την τελευταια αλλα με το iTools βαζεις την παλιά με downgrade και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

To Whatsapp πρωτοεμφανιστηκε το 2009 μονο σε iphone, το 2010 σε Android και Blackberry (επιασε μεχρι και S40 nokia) και το 2012 σε Windows Phone.

το Viber το 2010 πρωτοεμφανιστηκε σε iphone, το 2011 σε Android, το 2012 σε Blackberry και Windows Phone.

Οπως καταλαβαινεις, το whatsapp «χτυπησε» πρωτο και πολυ γρηγορα εγινε multiplatform πριν το viber. Επισης, το Viber βγηκε για να χτυπησει κατ'ευθειαν το Skype οπου ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.

Επισης, παροτι το whatsapp ξεκινησε με χρεωση μονο στο iphone, στη πορεια το γυρισε σε δωρεαν το πρωτο χρονο, και με χρεωση απο εκει και υστερα για καθε χρονο. Καπου εκει πρεπει να μεγαλωσε κι αλλο η χρηση του, παροτι που το viber ηταν εξαρχης δωρεαν σε ολες τις πλατφορμες.

Τελειωνοντας, το whatsapp θα μπορουσε να ειχε και αλλους χρηστες εαν υπηρχε εκδοση για iPad 3G/4G (το viber εχει εκδοση για iPad)

Ασχέτως της παγκόσμιας βάσης χρηστών έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα το viber είναι πολύ πιο διαδεδομένο

Επίσης το viber για μένα πέρα από το ότι δίνει παραπάνω δυνατότητες και το γεγονός ότι το έχουν οι περισσότερες εκ των επαφών μου (οπότε θέλοντας και μη το χρησιμοποιώ), θα έλεγα ότι είναι η πρώτη και ίσως η μόνη πραγματικά multiplatform εφαρμογή που δουλεύει τουλάχιστον ικανοποιητικά σε όλα τα λειτουργικά που υπάρχει

Το wa είναι πολύ κουτσουρεμένο και τελικά περιορίζει, το έχω και αυτό βέβαια, αλλά το χω για 2-3 άτομα, όπως έχω και το Skype που στα κινητά πότε δε με ικανοποίησε.

Από τότε που υπάρχει και viber στο pc για μένα το θέμα έληξε.

Δημοσ.

Για απλό τσατάρισμα, το whatsapp είναι πολύ καλό και προσωπικά το προτιμώ από το viber. Πέρα από αυτό όμως, το viber είναι πιο γεμάτο γιατί μπορείς να κάνεις κλήσεις, να στείλεις αυτοκόλλητα κ.α Είναι θέμα επιλογής του καθενός τι τον εξυπηρετεί στην καθημερινότητά του.

Δημοσ.

Τοσα ξερεις τοσα λες. Περισσοτερα χαρακτηριστικα = περισσοτερος κωδικας, περισσοτερη πολυπλοκοτητα και αρα πιο βαρια εφαρμογη. Μαθε μπαλιτσα. Αν ειχες ασχοληθει εστω και λιγο με developing θα ηταν αυτονοητα αυτα.

Ναι το viber τα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Γι αυτο και ειναι αιωνια δευτερο κι εκει θα μεινει.

Οσο το whatsapp θα ειναι λιτο και θα τρεχει απροβληματιστα σε οικονομικα κινητα, θα ειναι και πρωτο με διαφορα.

Το ξερουν καλα αυτο ο ιθυνοντες, δεν ειναι χαζοι να φορτωσουν την εφαρμογη με βλακειες.

Ενω οι ιθυνοντες των αλλων προγραμματων ειναι βλακες που συμπεριλαμβανουν και τη desktop εκδοση. Και οτι τη θεωρεις εσυ αχρηστη την desktop εκδοση, δε σημαινει οτι πρεπει να ενστερνιστουν ολοι τη γνωμη σου. 

Δεν ξερω αν πρεπει εγω να μαθω μπαλιτσα, αλλα εσυ σιγουρα πρεπει να μαθεις να συμπεριφερεσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...