voltmod Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Το Honor 3C Play Edition είναι μία οικονομικότερη έκδοση του Honor 3C και εξοπλίζεται με οθόνη IPS LCD με διαγώνιο 5 ιντσών ανάλυσης 720p καθώς και με το quad-core chipset της MediaTek, MT6582 συχνότητας λειτουργίας 1.3GHz (Cortex-A7, Mali-400MP2 GPU).Το SoC συνοδεύεται από 1GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Πρόκειται επίσης για ένα dual SIM smartphone. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2.0 Megapixels, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα των 8.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Το κινητό τρέχει Android 4.2 Jelly Bean, ωστόσο πάνω από αυτό η Κινέζικη εταιρεία έχει προσαρμόσει το δικό της Emotion UI. Το Huawei Honor 3C Play Edition θα κυκλοφορήσει στη Κίνα πολύ σύντομα με κόστος περίπου €72 ωστόσο ένας διεθνής retailer το έχει στο κατάστημα του με τιμή €130, αν και η διαθεσιμότητα του για την ώρα είναι “out of stock”. Site: GSMArena
Sapadak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Θα μοσχοπουλησει απο τα κιζενομαγαζα Niceeeee
Black Demis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 4.2 jellybean ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στα 80 ευρώ βρες μου κάτι άλλο σε παρομια χαρακτηριστικά και της προκοπής ποιότητα (μετα κάνουμε συζήτηση ) μεχρι τότε..... 1
Dark Scizor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα εικονίδια δε μοιάζουν πολύ με Symbian;
galistaboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλημέρα Εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό.... Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία : Γιατί πάντα βλέπουμε το αρνητικό και όχι τη θετική πλευρά του πράγματος; :/ περίπου στα €€€ αυτά (70-130) σε επώνυμο τι έχετε να προτείνεται; ναι ΟΚ "Android 4.2 Jelly Bean" ναι ΟΚ "οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p" ναι ΟΚ "quad-core chipset της MediaTek, MT6582 1.3GHz" αλλά κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμών υπάρχει;;;;; αν ναι θα με ενδιέφερε να το δω (και αν είναι και dual sim θα είναι ακόμα καλύτερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα