Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το iphone 5 ,έχω ενεργοποιήσει το 4g από την Cosmote αλλά δεν μου εμφανίζεται πουθενά η ένδειξη LTE όταν το ανοίγω και μένω στη Θεσσαλονίκη που έχει κάλυψη . Να σημειώσω ότι 3g έχω κανονικά .

Δημοσ.

τον διακοπτη του 4G τον εχεις ανοιξει?

καλα μην περιμενεις να πιανεις 4G συνεχεια οι διαφημισεις ειναι marketing

Δημοσ.

Έχω το iphone 5 ,έχω ενεργοποιήσει το 4g από την Cosmote αλλά δεν μου εμφανίζεται πουθενά η ένδειξη LTE όταν το ανοίγω και μένω στη Θεσσαλονίκη που έχει κάλυψη . Να σημειώσω ότι 3g έχω κανονικά .

Εχεις 4g sim?

Δημοσ.

Ναι τον έχω ανοίξει αλλά δεν μου εμφανίζεται η ένδειξη 4g σε περιοχή που κανονικά θα έπρεπε να έχει.

Εχεις 4g sim?

4g sim δεν γνωρίζω αν έχω. Έχω δει πάντως στο ίντερνετ ότι αν λειτουργεί το 3g κανονικά θα πρέπει να λειτουργεί και το 4g. 

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim ;

Δημοσ.

Ναι τον έχω ανοίξει αλλά δεν μου εμφανίζεται η ένδειξη 4g σε περιοχή που κανονικά θα έπρεπε να έχει.

4g sim δεν γνωρίζω αν έχω. Έχω δει πάντως στο ίντερνετ ότι αν λειτουργεί το 3g κανονικά θα πρέπει να λειτουργεί και το 4g. 

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim ;

Βγαλε την sim σου και δες αν γραφει 4g.

Ποσα χρονια την εχεις;

Δημοσ.

Δεν γραφει 4g. Δεν ξερω ποσα χρονια αλλα καμια 4-5 πρεπει να την εχω.Την εκοψα για την βαλω στο iphone.

Δημοσ.

Δεν γραφει 4g. Δεν ξερω ποσα χρονια αλλα καμια 4-5 πρεπει να την εχω.

Μαλλον αυτο ειναι, πηγαινε παρε μια 4g.(5€)

Φανταζομαι την εχεις κοψει μονος σε nanosim  για να λες οτι την εχεις 4-5 χρονια.

Επισης, εχεις cosmote παγιο ανω των 30€ ?

Δημοσ.

Φανταζομαι την εχεις κοψει μονος σε nanosim  για να λες οτι την εχεις 4-5 χρονια.

Ναι την εκοψα μονος μου. Οχι δεν εχω , καρτοκινιτο εχω αλλα μου ειπαν απο την cosmote οτι αν εχω mb στο κινιτο εχω 4g κανονικα και εχω mb . 3g μπαινει αλλα το 4g δεν εμφανιζεται.

Δημοσ.

Φανταζομαι την εχεις κοψει μονος σε nanosim για να λες οτι την εχεις 4-5 χρονια.

Κι εμένα 3G ειναι η κάρτα και μπαίνει σε 4g δίκτυο . Απλά έχει μια μπάρα στην περιοχή μου.

5 χρόνια την εχω .

Παίζει κάποιο ρόλο να γράφει 4g η κάρτα έναντι 3G όσον αφορά την ποιότητα του 4g σηματος;

Δημοσ.

Δεν γραφει 4g. Δεν ξερω ποσα χρονια αλλα καμια 4-5 πρεπει να την εχω.Την εκοψα για την βαλω στο iphone.

αφενος αυτη η καρτα δεν ειναι καταλληλη και αφετέρου πρεπει να ενεργοποιησεις την υπηρεσία 4g απο τον πάροχο σου (εξυπ. πελατών) ΩΣΤΟΣΟ εισαι σίγουρος οτι εχεις 4G σήμα;; (ειναι ψιλομουφια το όλο στορι γενικά και για εμενα δεν αξίζει αν αναλογιστείς την μπαταρία που τρώει)

Δημοσ.

Πήγαινε πάρε καρτουλα 4g (5€) και μετά στείλε σμσ στο 1333 4g και είσαι έτοιμος

Η σιμ φταιει λογικα, την ενεργοποιηση την εχω κανει. Θα παρω καινουργια για να δουμε αν φτιαξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...