Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Υπομονη!!! Εμενα παιζει μια χαρα η κορτανα Why isn't Cortana in my region or language? Cortana is available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish To use Cortana, all these settings must be set to the same language:•Languages (this is your device language) •Speech language (language pack must be installed) •Country or region Note: If you change your region, you might not be able to shop at Store, or use things you've purchased, like memberships and subscriptions, games, movies, TV, and music. region δεν εχεις greece?
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Why isn't Cortana in my region or language? Cortana is available in the following countries/regions: China, France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, and United States. Cortana is available in these languages: Chinese (Simplified), English (U.K.), English (U.S.), French, Italian, German, and Spanish To use Cortana, all these settings must be set to the same language:•Languages (this is your device language) •Speech language (language pack must be installed) •Country or region Note: If you change your region, you might not be able to shop at Store, or use things you've purchased, like memberships and subscriptions, games, movies, TV, and music. region δεν εχεις greece? Τωρα που το λες δεν εχω greece εχεις δικιο....
Oneos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς γιατί μου λέει Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. ;Μόλις τελειώνει η λήψη
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτα τα ψαχνουνε απο πριν... Εγω ειμαι με Intel HD 4600 + nVidia GTX 850M στο laptop που ειναι το βασικο μου μηχανημα. Η nVidia δινει drivers, αλλα της Intel ειναι beta και μονο μεσω Windows Update. Εχουμε μελλον ακομα, πρεπει να περασουν και μερικοι μηνες ωστε να βγουν σταθεροι drivers για ολα τα υποσυστηματα, να βγουν και τα πρωτα updates του λειτουργικου και μετα βλεεεεεεπουμε αν θα μπουν σε συστημα για productivity... Γι'αυτο και απορω με την "βιασυνη" μερικων να τα εγκαταστησουν απο την πρωτη μερα... Αποψη μου παντα.. Για το δικό μου μοντέλο η υποστήριξη σε drivers έχει σταματήσει το '13 μαζί με τα windows8. Δεν υπάρχουν καν drivers για 8.1 σκέψου και ούτε είχαν σχέδια για αναβάθμιση απλά στους gpu drivers εβαλαν τα αντίστοιχα .inf και για 8.1 Απο κει και πέρα πίστευα ότι με τον driver των 8 θα έπαιζε σωστά, κατα τα άλλα δεν χρειάστηκε το παραμικρό απο ενημέρωση/αναβάθμιση driver.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εχω κανει 100 επανεκιννησεις. τιποτα. Παιδια μια ερωτιση για οσους δεν μπορουν να ενεργοποιησουν τα windows 10. Σαςβ βγαζει αυτο: http://i.imgur.com/HHJ8m3u.png ????? Μηπως εχει γινει expire το κλειδι μου??
lak10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάνω upgrade απο 8.1 έχει κολλήσει στο 83% κανα μισάωρο ρύθμιση παραμέτρων στο 34% το να κανω?
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν μπορεί να διαγράψει από τον φάκελο Windows.old αυτά που φαίνονται στο συνημμένο. Καμία ιδέα;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν μπορεί να διαγράψει από τον φάκελο Windows.old αυτά που φαίνονται στο συνημμένο. Καμία ιδέα; δοκίμασε το απο εκκαθάριση δίσκου. Σε μένα έτσι διαγράφηκε.
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάνω upgrade απο 8.1 έχει κολλήσει στο 83% κανα μισάωρο ρύθμιση παραμέτρων στο 34% το να κανω?Και σε εμένα αλλά το άφησα καμια ώρα και αμέσως έκανε επανεκκίνηση και βγξκε στην επιλογή γλωσσας
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Cortana πως ενεργοποιούμε (Αγγλικά πάντα)
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Cortana πως ενεργοποιούμε (Αγγλικά πάντα)Βάζεις γλώσσα και χώρα σε Αμερικη
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια βγαζει σε κανεναν αυτο το error?τωρα ειχα πατησει πληροφοριες συστηματος κ μου το εβγαλε..
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δοκίμασε το απο εκκαθάριση δίσκου. Σε μένα έτσι διαγράφηκε. Το δοκίμασα, ούτε έτσι...
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 @johnnyman Δοκίμασε ένα Refresh από το μενού αποκατάστασης .. Αλλά πριν δοκίμασε να κανεις μια επανεκκίνηση
Alithinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Να οι πρώτες μου εντυπώσεις: Θετικά + Αισθητικά μου αρέσει το default theme, τα χρώματα του gui. + Ο Edge καλύτερος από explorer. (αλλά και πάλι chrome χρησιμοποιώ) + Το search λειτουργεί πολύ καλά. Αρνητικά - Έτσι όπως τα έκαναν τα παράθυρα είναι δύσκολο να διακρίνεις ποιο είναι το 'ενεργό' άμα έχεις το ένα πάνω απ' το άλλο χωρίς να έχεις κάνει κάποιο μεγιστοποίηση. Μπερδευτικό. - Επίσης είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις σε ποιο ύψος του παραθύρου μπορείς να κάνεις κλικ για drag and move του παραθύρου, λόγο ανυπαρξίας πλαισίου / χρωματικής ένδειξης. Το αποτέλεσμα είναι να κάνω κλικ στα τυφλά ελπίζοντας πως θα πιαστεί το παράθυρο, και πολλές φορές να μη πιάνεται. Σου σπάει τα νεύρα αυτό. - Στο δικό μου υπολογιστή τουλάχιστον, το μπουτάρισμα είναι πιο αργό σε σύγκριση 7 , 8.1 - Για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να καρφιτσώσω το κλασικό control panel (το βρήκα,υπάρχει!) στη taskbar. - Με το που τελείωσε η εγκατάσταση, αμέσως άρχισαν να πετάγονται παράθυρα για software που γινόταν install, τα οποία κατεβάζονταν από μόνα τους μέσω του windows update, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού τρίτων. (όχι της microsoft) Αυτό ήταν πολύ ενοχλητικό γιατί μου δέσμευε χρήση cpu, δίσκου, και bandwidth. Έβαλα στο disabled το windows update service για να ησυχάσω, να προλάβω να πάρω μια ανάσα, να εγκαταστήσω τα δικά μου προγράμματα + drivers και όχι αυτά που θέλει η MS. - Σε default ρυθμίσεις, όλες σου οι πράξεις παρακολουθούνται και στέλνεται το κάθε τι που κάνεις με τη κάθε εφαρμογή στη Microsoft, και θέλει ψάξιμο και χειροκίνητα να απενεργοποιήσεις το spyware της microsoft μία-μία εφαρμογή και διεργασία. Και όχι, οι ρυθμίσεις που σου δίνει να κάνεις κατά την εγκατάσταση δεν είναι όλες, υπάρχουν πολλές περισσότερες κρυμμενες. - Σε default ρυθμίσεις, ο υπολογιστής μου out of the box λειτουργούσε σαν τορρεντάδικο για να κατεβάζουν άλλοι τα updates που είχα ήδη εγκατεστημένα, με αποτέλεσμα δέσμευση bandwidth. - Σε σύγκριση με τα 8.1 pro, καταναλώνει περισσότερη ram. Χωρίς κανένα πρόγραμμα ανοιχτό, στα 8.1 είχα 1gb χρήση, στα 10 έχω 1.2gb. (64 bit και τα δύο) - Ανακάλυψα ένα bug, όπου όταν κάνεις drag and drop αρχεία από τον ένα φάκελο στον άλλο, ενώ τα αρχεία μεταφέρονται δεν εμφανίζονται τα εικονίδιά τους στον νέο φάκελο, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι δεν μεταφέρθηκαν. - Το Windows Defender ελέγχει ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται συνεχώς 8% με 10% της cpu μου. Στο 8.1 δεν συνέβαινε αυτό. Το απενεργοποίησα από την οθόνη services. Μετά θα κοιτάξω από περιέργεια πως συμπεριφέρονται μερικά παιχνίδια του Steam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις