Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να τα ενεργοποιήσει με το generic key;

Δεν υποτίθεται ότι θα ενεργοποιούνταν με το key που ήδη είχες;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι να βάλω την έκδοση N (δεν την είχα ποτέ) δεν ήξερα καν τι είναι

Οχι την κανονικη βαζεις! η N ειναι για την Ελβετια κατι τετοιο καταλαβα

Δημοσ.

Η Ν έκδοση, απ' όσο γνωρίζω, απλά δεν περιλαμβάνει multemedia εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το Media Center, το Media Player, Βίντεο, Skype και τέτοια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Laptop clean install Win7 Pro 64bit (activated) και μετα upgrade σε Win10 Pro 64bit, με ένα restart έγιναν activate κι αυτά...

To action center τα σπάει...

Δημοσ.

εκανα στο λαπτοπ μου μεσω windows update apo win 7 και μου εβγαλε generic. στο pc με 8.1 pro εκανα με tool pali generic μου εβγαλε.

Μια από τα ίδια.

HP laptop, με γνησια 8αρια αγορασμένα απο microsoft, upgrade σε 10 με windows update, λέει ότι τα windows δεν είναι ενεργοποιημένα.

Current product key : ******-3V66T.

Πατώντας για ενεργοποίηση, δίνει error code 0xC004F034. Οπότε αναμένουμε τις επόμενες ώρες ή μέρες να ξελασκάρει ο server.

edit: μετα από 15 λεπτά και πάτημα 4-5 φορές το activate, ενεργοποιήθηκαν.

Δημοσ.

Laptop clean install Win7 Pro 64bit (activated) και μετα upgrade σε Win10 Pro 64bit, με ένα restart έγιναν activate κι αυτά...

To action center τα σπάει...

οντως, εχουν κρατησει τα καλυτερα απο windows 7 , 8 k windows phone ,εξαιρετικα τα 10

Δημοσ.

Παίδες λογικά έχει μπουκώσει το σύστημα τώρα άμα έγιναν εκατομμύρια Pc install αργά η γρήγορα θα έρθει,,,, (ρίξτε και κάνα καντήλι βοηθάει) :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Με bootable usb flashάκι που έφτιαξα από το tool έκανα upgrade το laptop και θα κάνω και το άλλο αύριο και το desktop μεθάυριο :P

Δημοσ.

Εγώ με το tool έκανα απευθείας clean install . Επίσης είδα άλλαξε το setup και είναι πολύ ωραιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...