Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ακριβως! μετα απο καμποσα ρεσταρτ ενεργοποιηθηκαν μονα τους.... τιποτα ακομα. Συνεχιζει τα ιδια. φωτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα! Είναι να αλλάξω τις επόμενες μέρες μητρική, cpu & μνήμες - περιμένω να μου έρθει η παραγγελία. Σχετικά με την νέα αναβάθμιση στα Windows 10 τι προτείνετε να κάνω? Να αναβαθμίσω στο υπάρχον pc/desktop ή όταν θα κάνω τις αλλαγές? Με ποια σειρά θα πρέπει να γίνει η όλη αλλαγή?? ΥΓ. Τώρα έχω Windows 7 32bit αυθεντικά. ΥΓ2. Στο νέο σύστημα επιθυμώ να έχω 64bit... Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ πάτησα clean install με το tool και με μια επανεκκίνηση ενεργοποιήθηκαν. το ελεγε στο site να κανετε upgrade για να νομιμοποιηθεί το κλειδί.... sorry, τι εννοεις να κανεις upgrade ? Εννοεις απλα να πας απο windows 8.1 ΠΧ windows 10 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oneos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τι σκατά το έκαναν τόσο περίπλοκο εκεί στην Microsoft ρε δες εκεί...ψήνετε κανείς να κάνει οδηγό αναλυτικό στα ελληνικά; Ή θα περιμένουμε πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ststrato Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ΚΑλησπερα σας...Εγινε σε κανεναν αλλγη γλωσσας η μονο εγω τα καταφερα??? δηλ απο win 7 pro eng σε win 10 pro Gr...και αν μπορω μετα την εγκατασταση να τα επεναφερ ωξανα σε αγγλικα ??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τι σκατά το έκαναν τόσο περίπλοκο εκεί στην Microsoft ρε δες εκεί...ψήνετε κανείς να κάνει οδηγό αναλυτικό στα ελληνικά; Ή θα περιμένουμε πολύ; ουτε αναλυτικο οδηγο στα αγγλικα δεν εχουν ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όταν κάνεις upgrade με τους drivers τι παίζει; Κρατάει τους παλιούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το κλειδί πάντως π μ βγάζει είναι το ίδιο με Τ κλειδί π είχα από Τ insider... Εσάς τελειώνει σε 3V66T; και εμενα σε αυτο τελειωνει...τι στο διαλο γινεται???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έλυσα το πρόβλημα της ενεργοποίησης... Πήγα στο dreamspark και παρήγγειλα τα 10, κι έβαλα εκεί που μου ζητούσε κωδικό τον καινούριο.. Το θέμα τώρα είναι αν έχω ουσιαστικά χάσει μια άδεια (δεν νομίζω). Όπως και να έχει δεν είχα σκοπό να τα βάλω σε άλλο pc οπότε κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teosard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και εμενα σε αυτο τελειωνει...τι στο διαλο γινεται???? και μενα το ιδιο insider και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, αφού έλιωσα το κουμπί ενεργοποίηση πλεον μου εμφανίζει ότι τα windows είναι ενεργοποιημένα ΑΛΛΑ βλέπω ότι μου τα έχει ενεργοποιήσει με το generic κλειδί για τα pro, αυτό που τελειώνει σε 3V66T. Θυμίζω ότι έκανα αναβάθμιση από 8,1 pro γνήσια με το tool όμως και ΟΧΙ μέσω windows update. Θα ήθελα (από περιέργεια πάνω από όλα) κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση σε 10 αλλά μέσω windows update και έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα windows να τσεκάρει με ΑΥΤΟ το εργαλείο το κλειδί και να μας πει αν είναι εντελώς διαφορετικό από τα generic που εμφανίζονται παρακάτω ή αν είναι ίσως το ίδιο με το κλειδί που είχε στην προηγούμενη εγκατάσταση. Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 τιποτα ακομα. Συνεχιζει τα ιδια. φωτο: Κανε και το εξής αποσύνδεσε ethernet κανε ρεσταρτ το router και μετά κανε restart το μηχάνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oneos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Η έκδοση windows 10 pro N τι είναι; (το N βασικά τι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teosard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, αφού έλιωσα το κουμπί ενεργοποίηση πλεον μου εμφανίζει ότι τα windows είναι ενεργοποιημένα ΑΛΛΑ βλέπω ότι μου τα έχει ενεργοποιήσει με το generic κλειδί για τα pro, αυτό που τελειώνει σε 3V66T. Θυμίζω ότι έκανα αναβάθμιση από 8,1 pro γνήσια με το tool όμως και ΟΧΙ μέσω windows update. Θα ήθελα (από περιέργεια πάνω από όλα) κάποιος που έχει κάνει αναβάθμιση σε 10 αλλά μέσω windows update και έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα windows να τσεκάρει με ΑΥΤΟ το εργαλείο το κλειδί και να μας πει αν είναι εντελώς διαφορετικό από τα generic που εμφανίζονται παρακάτω ή αν είναι ίσως το ίδιο με το κλειδί που είχε στην προηγούμενη εγκατάσταση. Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y εκανα στο λαπτοπ μου μεσω windows update apo win 7 και μου εβγαλε generic. στο pc με 8.1 pro εκανα με tool pali generic μου εβγαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ^ μηπως ειχες καμια εκδοση N δεν κρατανε drivers ,εγκαθιστουν καινουργιους εμενα το κουφο ειναι οτι ειναι λεει corrupted το one drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις