ReputGlory1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 παιδια πως σας εγινε η ενεργοποιηση; Βαλατε καπου το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κλειδι; εχετε κανει καθαρη εγκατασταση ή update. να τα ξεκαθαριζετε αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 παιδια πως σας εγινε η ενεργοποιηση; Βαλατε καπου το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κλειδι; εχετε κανει καθαρη εγκατασταση ή update. να τα ξεκαθαριζετε αυτα Εγω εκανα update - keep nothing και μετα απο ωρα μου τα εκανε ενεργοποιηση μονο του τωρα σβηνω και το windows.old Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μαλλον βλεπει το windows.old Δωσε λιγο χρονο κανα και καμια 10 ρεσταρτ και το ρουτερ μην σου πω μπλεξαμε σημερα με το activation... Επισης και αλλο παληκαρι εδω ειχε το ιδιο προβλημα με μενα και του ενεργοποιηθηκε ποιο πριν απο εμενα. και σενα δηλαδη σου εβγαζε οτι το κλειδι δεν ειναι εγκυρο ? ΕΠισης πως το ενεργοποιησες ? βαζοντας το κλειδι η με την "αυτοματη ενεργοποιηση" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εδώ το tool για όποιον παιδεύεται με τα Windows Updates Download: Downloadtool windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 παιδια απο οτι καταλαβα clean install ειναι generic το κλειδακι. οποτε τον ηπιαμε, ξανα windows 8 και μετα update πφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και σενα δηλαδη σου εβγαζε οτι το κλειδι δεν ειναι εγκυρο ? ΕΠισης πως το ενεργοποιησες ? βαζοντας το κλειδι η με την "αυτοματη ενεργοποιηση" ? Εγώ πάτησα clean install με το tool και με μια επανεκκίνηση ενεργοποιήθηκαν. το ελεγε στο site να κανετε upgrade για να νομιμοποιηθεί το κλειδί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι δεν θα μπορέσεις Site: ΔΕΣΕΔΩ Είναι για τα 7 αλλα λειτουργει Σε ευχαριστω πολυ(εκανα τις οδηγιες οπως αναφερει το λινκ που παρεθεσες,και μου βρηκε γυρω στα 14.2gb αρχεια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και σενα δηλαδη σου εβγαζε οτι το κλειδι δεν ειναι εγκυρο ? ΕΠισης πως το ενεργοποιησες ? βαζοντας το κλειδι η με την "αυτοματη ενεργοποιηση" ? Ακριβως! μετα απο καμποσα ρεσταρτ ενεργοποιηθηκαν μονα τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ(εκανα τις οδηγιες οπως αναφερει το λινκ που παρεθεσες,και μου βρηκε γυρω στα 14.2gb αρχεια) Δεν κάνει τίποτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ πάτησα clean install με το tool και με μια επανεκκίνηση ενεργοποιήθηκαν. το ελεγε στο site να κανετε upgrade για να νομιμοποιηθεί το κλειδί.... εγω δεν εκανα upgrade με το tool ομως. τα εκανα απο μεσα. Ακριβως! μετα απο καμποσα ρεσταρτ ενεργοποιηθηκαν μονα τους.... αρα θα ακνω restarts.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτη τη στιγμη ειμαι με 8.1 και στα windows updates δεν μου εχει εμφανισει κατι. http://prntscr.com/7yhf35 Επισης το εικονιδιο της αναβαθμισης κατω δεξια που ειχα εδω και 1 μηνα εξαφανιστηκε σημερα. Επισης να πω οτι ειχα κανει δηλωσει για την αναβαθμιση. Οπως ειπα ειμαι με τα 64bit 8.1 αυτη τη στιγμη ΑΛΛΑ θελω να κανω clean install τα 10. Τα windows δεν ειναι αυθεντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγκατάσταση από Dreamspark. Windows 10 Pro x64. Εγκαταστάθηκαν πιο γρήγορα κι από τα 8 νομίζω, σε 6:30 λεπτά έκανε την πρώτη επανεκκίνηση. Product key ζήτησε πρώτο πρώτο, ενεργοποιήθηκε κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγω δεν εκανα upgrade με το tool ομως. τα εκανα απο μεσα. Δεν έχει σημασία ... Πως έχεις υπομονή με το Update απορώ.. Επίσης με το tool μπορείς να τα βάλεις κατευθείαν ή σε cd/usb Αυτη τη στιγμη ειμαι με 8.1 και στα windows updates δεν μου εχει εμφανισει κατι. http://prntscr.com/7yhf35 Επισης το εικονιδιο της αναβαθμισης κατω δεξια που ειχα εδω και 1 μηνα εξαφανιστηκε σημερα. Επισης να πω οτι ειχα κανει δηλωσει για την αναβαθμιση. Οπως ειπα ειμαι με τα 64bit 8.1 αυτη τη στιγμη ΑΛΛΑ θελω να κανω clean install τα 10. Τα windows δεν ειναι αυθεντικα. Τίποτα μην κάνεις περίμενε κανένα 2μηνο να βγουν cracks και μετά με το tool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά έχω μια απορία. Έκανα upgrade από win 8.1 και έχω την Ελληνική έκδοση. Το κλειδί μου είναι ο κωδικός που εμφανίζεται στην οθόνη 'σύστημα' με το τίτλο "αναγνωριστικό συστήματος" ? Αποτελείται από 4 πενταψήφια, και είναι διαφορετικό απ το κλειδί των 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχει κάνεις άλλος πρόβλημα να μην κάνει turn off την οθόνη στο προκαθορισμένο χρόνο που εχει στις ρυθμίσεις. Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμενος σε τηλεοραση αλλά ποτε εως τώρα και με windows 7 & 8.1 δεν είχα πρόβλημα, τώρα δεν κλείνει η οθόνη με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις