vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 λογικα τα 10αρια με το που ενεργοποιηθουν συνδεονται με το συστημα μας οποτε δε χρειαζομαστε κλειδι, φαινεται στους σερβερ της microsoft ότι το συστημα μας εχει αυθεντικά.Ισως γιαυτό εχουμε όλοι το ίδιο κλειδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teosard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στο pc μου με 8.1 pro εκανα αναβάθμιση με tool και μου εβγαζε παλι αριθμο στο τελος 3V66T αυτην την στιγμη εκανα φορματ με windows 8 pro να το παρω απο την αρχη να δω τι θα μου ξαναβγαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στο pc μου με 8.1 pro εκανα αναβάθμιση με tool και μου εβγαζε παλι αριθμο στο τελος 3V66T αυτην την στιγμη εκανα φορματ με windows 8 pro να το παρω απο την αρχη να δω τι θα μου ξαναβγαλει δηλαδη κανεις φορματ για να γυρισεις πισω στα windows 8 ? Αμα λειτουργησει και εισαι ξανα licensed πες το μας, να κανουμε downgrade τοτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τέλος το clean install απο εμένα. Skip και τις 2 φορές τον κωδικό και τώρα μου λέει πως δεν είναι ενεργοποιημένα. Προς το παρόν περνάω gpu drivers και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teosard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 n δηλαδη κανεις φορματ για να γυρισεις πισω στα windows 8 ? Αμα λειτουργησει και εισαι ξανα licensed πες το μας, να κανουμε downgrade τοτε.... ναι εχω γυρισει ηδη στα 8 ειναι ενεργοποιημενα κανονικα Τέλος το clean install απο εμένα. Skip και τις 2 φορές τον κωδικό και τώρα μου λέει πως δεν είναι ενεργοποιημένα. Προς το παρόν περνάω gpu drivers και περιμένω. ποιοι ειναι οι 5 τελευταιοι αριθμοι που σου εμφανιζει απο το product key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 κάντε το pin PSA: YOU MUST UPGRADE YOUR EXISTING WINDOWS OS TO GET A VALID WINDOWS 10 KEY BEFORE DOING A CLEAN INSTALL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 n ναι εχω γυρισει ηδη στα 8 ειναι ενεργοποιημενα κανονικα ποιοι ειναι οι 5 τελευταιοι αριθμοι που σου εμφανιζει απο το product key? τυχερος. Εγω μολις δοκιμασα να κανω το downgrade απο τις "ρυθμισεις". Μου ειπε οτι πια δεν μπορω να κανω downgrade. Μπορω να μεινω με τα windows 10 μονο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 O Edge δεν υποστηριζει Java?... Tην Cortana την δοκιμασε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Η λυση για το activation cmd ( admin privileges ) και μετα paste τα εξης, καθε σειρα ξεχωριστα. slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX slmgr /skms kms.xspace.in slmgr /ato Μην αλλαξετε καποιο κωδικο, περαστε αυτον οπως ειναι προς το παρον. Μελλοντικα, μετα το ξεμπλοκαρισμα των servers (λογικα παντα) θα μπορεσουμε να περασουμε τους δικους μας κωδικους. Ο τροπος δουλευε εδω και καιρο σε technical previews, και δουλεψε κανονικοτατα σε εμενα μολις τωρα. xtra : source = https://technet.microsoft.com/en-us/jj612867.aspx Operating system edition KMS Client Setup Key Windows 10 Professional W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX Windows 10 Professional N MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9 Windows 10 Enterprise NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 Windows 10 Enterprise N DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4 Windows 10 Education NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 Windows 10 Education N 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ Windows 10 Enterprise 2015 LTSB WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9 Windows 10 Enterprise 2015 LTSB N 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ Tα κλειδια δεν ειναι πειρατικα, ειναι ενεργοποιησεις για kms server. (για αποφυγη παρεξηγησεων) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asklipios120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εβαλες το κλειδακι απο τα windows 8? Οχι έβαλα το υπάρχον κλήση που έδινε η Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Markerparts εμενα δεν λειτουργησε. Εβγαλε αυτο: http://prntscr.com/7ygyeh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Markerparts εμενα δεν λειτουργησε. Εβγαλε αυτο: http://prntscr.com/7ygyeh Δοκιμασε κλειδι αναλογο με την εκδοση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγω εχω home editional. Μηπως εκει εχει κλειδια για home edition ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κανω restart και βλεπω οτι απο μονο του εσβησε τον driver της καρτας γραφικων παω να τον περασω παλι και μου βγαζει αυτο το μηνυμα στην εικονα!!! Την παλευει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisDrama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγω κατεβασα με το τοολ την εκδοση μου την εκανα αναβάθμιση χωρις να κρατησει τιποτα και ολα καλα . ενεργοποιήθηκαν κανονικα κριμα παντως θα προτιμουσα τα prο μονο και μονο γιατι δεν ηθελα ν κανει αυτοματα αναβαθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις