hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ουτε δω στο dremspark τιποτα...! Ηδη τα εχω περασει σε φλασακι, και περιμενω πως και πως να βγει για να φαει κανονικο φορματ ο δισκος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εδώ όχι ακόμα.. Edit: Μόλις μπήκανε. Βλέπω διάφορες εκδόσεις.. Ποια βάζουμε; Το WIndows 10 (Multple Editions) λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στο Reddit διάβασα (και το μεταφέρω με επιφύλαξη) ότι το EDU είναι έκδοση βασισμένη στην Entreprise και το Multiple Editions περιέχει τα Home και τα Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ο Edge ειναι ωραιος αλλα θελει δουλεια. Ο Explorer ειναι κρυμενος στα... windows accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια οντως ειναι πολυ ωραιος, ο chrome εφαγε σβησιμο και το ευχαριστηθηκα τοσο πολυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Λοιπον, να δωσω λιγο ακομη feedback. Εκαψα το ISO σε στικακι και εκανα format. Δεν εβαλα πουθενα κλειδί, μολις μπηκε στα windows δεν ηταν ενεργοποιημενα, ειδα οτι ειχε ήδη βαλει παρει αυτόματα το κλειδί μου, πηγα να κανω ενεργοποίηση με το ίδιο κλειδί αλλα εβγαζε σφαλμα. Έκανα επανεκκινηση και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα! (με το ίδιο κλειδί) Windows 10 Pro X64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν ενεργοποιουνται με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στο wiki λέει: Windows 10 Education provides all Windows 10 Enterprise features, designed for use in schools, colleges and universities. Επειδή αυτό το design for use in schools κλπ μου ακούγεται κάπως, μάλλον θα πάω για το Multiple Editions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έκανα την αναβάθμιση μέσω Windows Update και μου έχασε VLC, Bitdefender κ.α. Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν δεν λειτουργούν ή δεν υπάρχουν τα προγράμματα τα ξαναεγκαθιστάς. Και σ'εμένα πήγα να τρέξω το hwmonitor αρχαία έκδοση και έφαγα bluescreen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν δεν λειτουργούν ή δεν υπάρχουν τα προγράμματα τα ξαναεγκαθιστάς. Και σ'εμένα πήγα να τρέξω το hwmonitor αρχαία έκδοση και έφαγα bluescreen. Γιατί συμβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 soteras τουλαχιστον χαιρομε που εχω κι εναν ακομα με το ιδιο προβλημα γιατι αρχισα να πιστευω οτι εκανα καπια μλ**ια. Αν μπορεις soteras να ανοιξεις cmd, δοκιμασε αυτο εδω και πες μου αν τα καταφερες: http://winsupersite.com/windows-10/product-activation-issues-windows-10-build-10061-enterprise Αυτο θελει να μπορεις να ανοιξεις cmd πραμα που εγω δεν μπορω... ενα ακομα σφαλμα των windows 10. Αντε να δουμε τι αλλο θα ανακαλυψουμε στην πορεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτή τη φορά από το Dreamspark δεν κατεβαίνουν μέσω Download Manager αλλά απευθείας από το mdsn.com από το οποίο κατεβαίνουν με ταχύτητα ~200-300KB/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις