Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έπρεπε να ενεργοποιηθούν αυτόματα.Πάτα ενεργοποίηση μήπως ενεργοποιηθούν. Αυτο, που αργεί να εκκινήσει το έχω και εγώ, ακόμα δεν βρήκα λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 πω....τι κανουμε τωρα??ελεος με αυτη την μαλακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ναι το πατησα΄. Δυστηχως δεν μπορουν να ενεργοποιηθουν λεει. παντως εχει μια επιλογη που γραφει οτι μπορεω να γυρισω πισω σε iwndows 8.1 γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στο Dreamspark δεν υπάρχει πια η Technical Preview οπότε λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε την full έκδοση.. Μόλις είδα ότι μπήκαν και τα Windows 10 στο Dreamspark! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πριν το Upgrade ειχα Αγγλικα, μετα το upgrade εχω Ελληνικα. Μηπως παιζει αυτο ρολο στο οτι δεν ενεργοποιουνται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 14% σε εγκατάσταση πανω στα 8.1 γνήσια ....για να δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ψάχνω να δω με τον κωδικό μήπως μπορούμε να κάνουμε μέσω τηλεφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Θα δοκιμάσω τώρα τηλεφωνική ενεργοποίηση.Αναφερω αποτελέσματα σε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μόλις είδα ότι μπήκαν και τα Windows 10 στο Dreamspark! Εδώ δεν βλεπω τιποτα! http://onthehub.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ερωτηση. Εσενα στα ενεργοποιησε κανονικα ? το τσεκαρες ? Και επισης, πως εκανες την αναβαθμιση ? μεσω του "εικονηδιου" η μεσω μοναδας flash κ.τλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν κάνεις login στο site που έχει η σχολή σου για το Dreamspark; Σε εμένα το έχει πάντως: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Θα δοκιμάσω τώρα τηλεφωνική ενεργοποίηση.Αναφερω αποτελέσματα σε λιγο. αναμενουμε να μας πεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πριν το Upgrade ειχα Αγγλικα, μετα το upgrade εχω Ελληνικα. Μηπως παιζει αυτο ρολο στο οτι δεν ενεργοποιουνται? εκανα επανεκινηση και ενεργοποιηθηκαν....και μενα ελληνικα μου εβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμενα ακομα μου λεει οτι δεν ενεργοποιηθηκαν τα windows.... Εκανα install με keep nothing..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις