hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν με καταλαβες, εκανα upgrade, πηρα το κωδικο, εκανα φορματ, περαστικαν κανονικα τα Windows με τον κωδικο, και τωρα απλα μ λεει ότι δν ενεργοποιουνται με τον κωδικο Καταλαβα πολύ καλα τι λες! ~ http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-install If you upgraded to Windows 10 on this PC by taking advantage of the free upgrade offer and successfully activated Windows 10 on this PC in the past, you won't have a Windows 10 product key, and you can skip the product key page by selecting the Skip button. Your PC will activate online automatically so long as the same edition of Windows 10 was successfully activated on this PC by using the free Windows 10 upgrade offer.
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Οριστε το link του tool να είναι πιο εύκολο στην εύρεση του Και μην μπειτε στον κόπο να αναβαθμίσετε με Windows Update κατευθείαν άμεση εγκατάσταση από το tool 1
Metaksas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καταλαβα πολύ καλα τι λες! ~ http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-install If you upgraded to Windows 10 on this PC by taking advantage of the free upgrade offer and successfully activated Windows 10 on this PC in the past, you won't have a Windows 10 product key, and you can skip the product key page by selecting the Skip button. Your PC will activate online automatically so long as the same edition of Windows 10 was successfully activated on this PC by using the free Windows 10 upgrade offer. ναι αλλα δεν μ κανει το χατηρι προφανως....
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ναι αλλα δεν μ κανει το χατηρι προφανως.... Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα, πατας skip και δεν κανει?
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα, πατας skip και δεν κανει? Βάζει το κλειδί και δεν το παίρνει ... 1
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Βάζει το κλειδί και δεν το παίρνει ... skip, πατας, δεν βαζεις κωδικο.....
leriban Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και γω εκανα Upgrade αλλα δεν μου ειχε καπου skip...και τωρα δεν ειναι ενεργοποιημενα τα windows....
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια εχετε μπερδευτει, δεν μιλαω για upgrade.... Αμα θελεις να κανεις clean install, κανεις upgrade, και μετα με usb format και εκει που λεει για serial πατας skip Αμα κανεις απλο upgrade δεν χριαζεται να βαλεις καπου τον κωδικο, και δεν στο ζηταει πουθενα
andrikakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται αν αναβαθμιστει πειρατικη εκδοση; Τρεχει κανονικα η εχει περιορισμους;
Par1s* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά έχω μπερδευτεί με τόσα πολλά ποστ.Έκανα upadate στα 10 δεν με ρώτησε όμως αν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Και τώρα είμαι στα 10 όμως έχω ακόμα όλα τα αρχεία μου όπως ήταν. Τι πρέπει να κάνω αν θέλω να σβήσω τα πάντα;Οκ άκυρο. Η απάντηση είναι στην προηγούμενη σελίδα
Metaksas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εχει γινει η εγκατασταση λεμε, απλα μετα δεν ενεργοποιουνται αυτοματα οπως θα επρεπε, ζηταει ενεργοποιηση... 1
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια μολις τελειωσα το upgrade μεσω του tool αλλα τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα.γιατι?ειχα windows 8.1 pro γνησια... 1
leriban Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια μολις τελειωσα το upgrade μεσω του tool αλλα τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα.γιατι?ειχα windows 8.1 pro γνησια... το ιδιο και σε μενα
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Θέλουν polish όντως τα 10αρια. Φαίνονται όμως τόσο υποσχόμενα που θα τα έχω απο τώρα ως κύριο λειτουργικό κι ας εξελίσσονται/βελτιώνονται σιγά σιγά. Για day 1 μια χαρά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις