hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγω κανω τωρα upgrade, για να κανω μετα clean install μεσω usb.... Ειμαι στο 17% της εγκαταστασης
vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν ειχες διαβασει λιγο πιο πανω καποιο απο τα ποστς μου θα ηξερες οτι απλα πατας skip οκ και πως ενεργοποιουνται ; μη μου πεις κανω login στον ms λογαριασμο μ γτ πολυ απλα σε αυτο το λαπτοπ δεν εχει γινει ποτε login με λογαριασμο ms.
ReputGlory1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κανε αντιγραφη-επικολληση στο notepad και θα σου εμφανισει το κλειδι σου! Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Function Refresh λεγοντας? format ή κατι άλλο? αποθήκευση με κατάληξη .vbs 1
c_access Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 οκ και πως ενεργοποιουνται ; μη μου πεις κανω login στον ms λογαριασμο μ γτ πολυ απλα σε αυτο το λαπτοπ δεν εχει γινει ποτε login με λογαριασμο ms. Δεν ειμαι developer της microsoft, οποτε δεν ξερω να σου απαντησω. Και στην τελικη δεν με ενδιαφερει κιολας. Να βοηθησω προσπαθω. 1
mr_m Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ας μ στειλει λιγο καποιος πως βρισκω το κλειδι. αυτοι που δεν εχουν αυθεντικο κλειδι θα εχουν θεμα γιατι σειρα εχει το pc της αδερφης μ
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ας μ στειλει λιγο καποιος πως βρισκω το κλειδι. αυτοι που δεν εχουν αυθεντικο κλειδι θα εχουν θεμα γιατι σειρα εχει το pc της αδερφης μ Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Function Ενταξει μπηκαν σε εσενα? Σου εμειναν πισω αρχεια (αν πατησε keep nothing) Και μετα File -> Save As, change the “Save as type” to “All Files” and then name it productkey.vbs or something similar ending with the vbs extension. We’d recommend saving to the desktop for easy access. 1
mr_m Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Function Και μετα File -> Save As, change the “Save as type” to “All Files” and then name it productkey.vbs or something similar ending with the vbs extension. We’d recommend saving to the desktop for easy access. κατσε λιγο ρε μαν ... τι κατεβατο ειναι αυτο ... τι ακριβως πρπει να κανω
hliastsek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια και το serial να βρειτε, τι νοημα εχει? Αφου δεν το δεχεται απο παλιοτερες εκδοσεις!
c_access Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια και το serial να βρειτε, τι νοημα εχει? Αφου δεν το δεχεται απο παλιοτερες εκδοσεις! Δικιο εχεις, απλα το παλικαρι ειπε οτι το εχει χασει και δεν το εχει καθολου. 1
mr_m Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια και το serial να βρειτε, τι νοημα εχει? Αφου δεν το δεχετε απο παλιοτερες εκδοσεις! κ αμα δεν τον δεχετε τι ακριβως γινετε μολις τελειωσει η ληψη ... δεν ζηταει κλειδι?
FreakBoy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εχει κανεις αλλος προβλημα με τον ηχο μετα την εγκατασταση;;Παντως εμενα δεν μου ζητησε κανενα κλειδι
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 κατσε λιγο ρε μαν ... τι κατεβατο ειναι αυτο ... τι ακριβως πρπει να κανω Tι κανεις, Copy-paste στο notepad και μετα ακολουθεις τις οδηγιες που είναι μετα τον κωδικα!
pigeon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια... http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html
ReputGlory1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μήπως θέλει εγκατάσταση μέσα από τα windows; Δηλαδή να τρέξουμε το setup από το usb;
Προτεινόμενες αναρτήσεις