SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ρίξτε μια ενημέρωση οταν βγεί η technical preview να την δοκιμάσουμε
Gtr34 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Όταν βγουν, θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από τον παρακάτω σύνδεσμο. Θα χρειαστεί sigh in . http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-coming-soon
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 “Windows 10 Partner Guidance” reveals some more details on Windows 10 Windows Technical Preview to arrive around 9 A.M. PT, 12 P.M. ET
Pantelwolf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ολε!: Windows 10 command prompt finally gets dragged into the 21st century έβαλα αυτό http://mobaxterm.mobatek.net/ και ησύχασα από πολλά προβλήματα, πχ να μην έχω grep. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Download Link: http://www.neowin.net/news/download-windows-10-technical-preview 1
SOADNICK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Τελικά με την "φήμη" περί δωρεάν λήψης των Win9/10 για όσους έχουν τα 8 τι έγινε?
Pantelwolf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 έχει βρει κανείς πως παω απο desktop σε desktop με το πληκτρολόγιο; υπαρχει δηλαδη shortcut button? γενικά , το καινούριο snap που μπορεις και κανεις 4 παράθυρα tile τα σπάει. Μορ ινφο: με μια πρώτη ματιά δεν πρόσθεσαν κάποιο εργαλείο στο command αφαίρεσαν τα DISKCOMP Compares the contents of two floppy disks. DISKCOPY Copies the contents of one floppy disk to another. αλλά επιτέλους mark με το ποντίκι και δεξι κλικ = paste. ffs τοσο δυσκολο να φτιαξουν μια grep η μια awk ? και συνεχιζω τη συζητηση με τον εαυτο μου, win+tab για την αλλαγη, αλλα δεν αλλάζει απευθείας, σε πάει σε ενισχυμένο αλτ-ταμπ εδώ τα έχουν μπερδέψει λίγο το απλό αλτ-ταμπ σου δείχνει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και μπορεις να πας απο κει σε οποιοδήποτε δεσκτοπ επιλέγοντας αλλά δε μπορείς να αλλάξεις ντεσκτοπ επιλέγοντας το συνολικά, πες οτι έχω 20 ανοιχτά παράθυρα της ίδιας εφαρμογής, θα πρέπει να ξέρω απο πριν ποια είναι που. (inb4 ποσο συχνά συμβαίνει αυτό - όταν παρακολουθώ στατιστικά jvm στους σερβερ έχω συνήθως 15 ανοιχτά putty sessions και χρησιμοποιώ το Superputty που μπορω να τα κανω tile) το ενισχυμένο, σου δέιχνει μόνο τις εφαρμογές του τρέχοντος desktop και πρέπει να πατήσεις το ταμπ για να πας σε εναλλαγη ντεσκτοπ και μετά με το δεξί-αριστερό βελάκι και έντερ. θα προτιμούσα να έχω ενα συνδυασμό dedicated σε εφαρμογές στο τρέχον παράθυρο και ενα συνδυασμό για εναλλαγή desktops. ... ετσι κι αλλιώς στην taskbar βλέπεις και μπορεις να πας σε όλες τις εφαρμογές με ενα κλικ.
IOSTEFO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μετά την 16-04-2015 τι? μας το χαρίζει η το ξηλώνουμε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Copy paste απο δω για να υπαρχει και σ αυτο το thread: Το Active memory dump μαμαει. Ουσιαστικα ειναι Complete memory dump καθως περιεχει kernel mode space και user mode space αλλά χωρις να κανει capture ολοκληρη τη μνημη. Active Memory Dump people! Μετά την 16-04-2015 τι? μας το χαρίζει η το ξηλώνουμε? Και να στην χαρισει την Technical Preview δεν νομιζω πως θα την θελεις Υπομονη μεχρι τοτε, θα μαθουμε τι παιζει. 2
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δεν μπορώ να κατανοήσω καλά την ένοια του active memory dump. τι ακριβώς είναι και τι αλλάζει σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές των win?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δεν μπορώ να κατανοήσω καλά την ένοια του active memory dump. τι ακριβώς είναι και τι αλλάζει σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές των win? Περιεχει τις πληροφοριες ενος full memory dump, το οποιο ισουται με το μεγεθος της ram του υπολογιστη + κατι ψιλα για headers κλπ (..και αρα χρειαζεται τον αντιστοχο χωρο στο σκληρο για να διατηρηθει), αλλα χωρις να χρειαζεται τον ιδιο χωρο στο σκληρο δισκο. Προφανως ολα αυτα προυποθετουν και το αναλογο page file. 1
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Περιεχει τις πληροφοριες ενος full memory dump, το οποιο ισουται με το μεγεθος της ram του υπολογιστη + κατι ψιλα για headers κλπ (..και αρα χρειαζεται τον αντιστοχο χωρο στο σκληρο για να διατηρηθει), αλλα χωρις να χρειαζεται τον ιδιο χωρο στο σκληρο δισκο. Προφανως ολα αυτα προυποθετουν και το αναλογο page file. ωραίος! got it.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 επιτέλους, 16+GB pagefile.sys ειναι ΠΟΛΛΑ για τον SSD μου!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 /bitching mode on Tο αφιλοτιμο το "Hide Extensions for know file types" γιατι ειναι παλι ενεργοποιημενο? @#%#%
Προτεινόμενες αναρτήσεις