Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ παιδιά δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση με το κλειδί μου όταν πάω για καθαρή εγκατάσταση. Έχω κλειδί για windows 7 home premium και βάζω τα home win 10. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω. Turbo-x=γκαντεμιά και όχι μόνο

αρα οπως ειπε καποιος mod εστω την πρωτη φορα θα πρεπει να γινει απλα upgrade μεσα απο προυπαρχοντα windows

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο το ειδα . εγω ομως ΔΕΝ θα κανω αναβαθμιση . θα κανω ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση χωρις να εχει προηγηθει αναβαθμιση . Θα βαλω απλα το κλειδι ; 

Δημοσ.

Το εκανα μ το tool

Λοιπον μετα απο περιπου 2 ωρες χρησης μ φαινονται πολυ καλα , smooth χωρις κολληματα κτλπ και παρα πολυ ευχρηστα κ ομορφα. (Εσβησα τ παντα κ εκανα καθαρη εγκατασταση)

Μια χαρα γενικως. 10 βαζω στα 10αρια

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα windows 8.1 ηταν απο τον θειο activated. Αν θελησω να βαλω τα windows 10 στον ssd που προκειται να παρω τι θα χρειαστει να κανω; Που μπορω να βρω το product key μου;

Δημοσ.

Το εκανα μ το tool

Λοιπον μετα απο περιπου 2 ωρες χρησης μ φαινονται πολυ καλα , smooth χωρις κολληματα κτλπ και παρα πολυ ευχρηστα κ ομορφα. (Εσβησα τ παντα κ εκανα καθαρη εγκατασταση)

Μια χαρα γενικως. 10 βαζω στα 10αρια

Έκανες clean η upgrade?

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει τροπος στο start menu να μην εμφανιζονται οι metro apps?

επισης στον edge βρηκατε αν δεχεται plug ins απο chrome οπως ελεγαν?

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το ειδα . εγω ομως ΔΕΝ θα κανω αναβαθμιση . θα κανω ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση χωρις να εχει προηγηθει αναβαθμιση . Θα βαλω απλα το κλειδι ; 

Δεν μου εχουν ερθει, αλλα σε ξενα φορουμ αυτό λενε... πατας next εκει που ζητα κωδικο και μετα που συδεεσαι σε Microsoft λογαριασμο σου ενεργοποιούνται, αρα λογικα κλειδακι είναι ο λογαρασμος σου.. ΣΥΜΦΩΝΑ παντα με ξενα μεσα...

Όταν εννουμε clean install, εννοουμε φορματ? Ρωταω και δεν μου απαντουν... Χανεις drivers... (αυτοι με νοιζουν και όχι τοσο τα αρχεια & προγραμματα)

Δημοσ.

στελιο εκανες clean και απλα εβαλες το κλειδι που ειχες ; ή εκανες πρωτα αναβαθμιση απο τα παλια και μετα εκανες φορματ ;

ναι εγω θελω καθαρη εγκατασταση να χαθουν ολα για να σβηστουν οτι μαλακια εχω κατεβασει ισως αυτους τους 5 μηνες

Δημοσ.

Παιδια τα windows 8.1 ηταν απο τον θειο activated. Αν θελησω να βαλω τα windows 10 στον ssd που προκειται να παρω τι θα χρειαστει να κανω; Που μπορω να βρω το product key μου;

Λογικά, στο θείο :P
  • Like 3
Δημοσ.

ρε παιδια, αν θελετε το ισο, μην τρωτε μια ωρα για να το φτιαξετε μονοι σας με το εργαλειο που δινει η ΜΣ.

κατεβαστε το απευθειας απο τα σαιτ του θειου, και καντε την εγκασταση. 

Δημοσ.

Ρε παιδια σας λεω.ειχα τα 8αρια

Κατευαζω το tool κ περιμενω ν κανει download τα δεκαρια (εκανε κανα 20λεπτο)

Μετα παταω ν προχωρησω κ μου λεει θες ν κρατησεις αρχεια,ρυθμισεις κτλπ η delete ολα; κ παταω delete ολα.

Δημοσ.

στελιο εκανες clean και απλα εβαλες το κλειδι που ειχες ; ή εκανες πρωτα αναβαθμιση απο τα παλια και μετα εκανες φορματ;

Το tool έχει επιλογή να μην κρατήσεις τπτ

Δημοσ.

Ρε παιδια σας λεω.ειχα τα 8αρια

Κατευαζω το tool κ περιμενω ν κανει download τα δεκαρια (εκανε κανα 20λεπτο)

Μετα παταω ν προχωρησω κ μου λεει θες ν κρατησεις αρχεια,ρυθμισεις κτλπ η delete ολα; κ παταω delete ολα.

Το tool έχει επιλογή να μην κρατήσεις τπτ

Tι γινεται σε αυτή την περιπτωση? Κραταει τους drivers ας πουμε? Ή σαν να τον πηρες από το κατάστημα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...