Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 @panos, ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ναι με το προηγούμενο κλειδι τα ξεκινησες δλδ απο bootable usb/dvd εκανες keep nothing κ τα ενεργοποιησες με το κλειδι απο τα 7/8.1? πολυ ομορφα τα 10αρια ωραιο κ πολυ βολικο το νεο start ,επιτελους start menu κ το κεντρο ενεργειων που εχει κλεψει χρηστικοτητα απο τα windows phone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 τα ξεκινησες δλδ απο bootable usb/dvd εκανες keep nothing κ τα ενεργοποιησες με το κλειδι απο τα 7/8.1? πολυ ομορφα τα 10αρια ωραιο κ πολυ βολικο το νεο start ,επιτελους start menu κ το κεντρο ενεργειων που εχει κλεψει χρηστικοτητα απο τα windows phone Όχι το tool είχε επιλογή άμεση εγκατάσταση και δημιουργία μέσου και πατησα το πρώτο και στα 3 συστήματα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πιστεύω καθώς πολύ έχουν αρχήσει και τα κάνουν install να φτιάξουμε ένα μικρό οδηγό με τα μέχρη τώρα βήματα της εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ISO: (Στο my digital life forums αναφερονται ως "24 hour links") Home/Pro x86 Home/Pro x64 Home/Pro N x86 Home/Pro N x64 # Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πιστεύω καθώς πολύ έχουν αρχήσει και τα κάνουν install να φτιάξουμε ένα μικρό οδηγό με τα μέχρη τώρα βήματα της εγκατάστασης. Να φτιάξει κάποιος στο wiki εναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Να φτιάξει κάποιος στο wiki εναν Εγώ θα έκανα πολύ ευχαριστώς αλλά είμαι ακόμα στην γραμμή αναμονής με άγνωστο νουμεράκι για την λήψη/εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κατι τελευταιο.αμα κανω το upgrade μεσω του mediacreationtool θα γινει δουλεια οπως θα γινοταν μεσω του windows update?ειναι το ιδιο πραμα δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στις τελευτείες 10 σελίδες που έψαξα, δε βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα, έτσι ας το αναφερω μπας και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω τα 8.1 αυθεντικά. Έκανα κανονικά reserve τα 10 από τη πρώτη στιγμή. Έφτασε σήμερα η μέρα, ανοίγω το pc και το μόνο που βγάζει στο update είναι ένα KB3055343 μερικών kb. Το κάνω install, restart και από τότε χάθηκε το notification icon και στο Windows Update δε βγάζει τπτ, όσα checks κι αν κάνω. Δοκίμασα αυτό που διάβασα πριν μερικές σελίδες, να σβήσω ότι περιέχει εκείνο το folder Download και να τρέξω εκείνο το αρχείο με command prompt αλλά πάλι τπτ. Στο Windows Update, όταν πατάω το learn more, δε κάνει τπτ. Εκτός από το να κατεβάσω το ISO, καμιά άλλη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReputGlory1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγώ παιδιά δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση με το κλειδί μου όταν πάω για καθαρή εγκατάσταση. Έχω κλειδί για windows 7 home premium και βάζω τα home win 10. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω. Turbo-x=γκαντεμιά και όχι μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ερωτηση .... το Pc μου ειναι αφορμαριστο εδω και 5 μηνες .... ειπα θα κανω φορματ μια και καλη για να βαλω τα 10 αρια . Σημερα λοιπον εφτασε η μερα . Εχω κατεβασει το iso απο το Link που εβαλε στην σελιδα 60 ενα παλικαρι . Θα κανω καθαρη εγκατασταση μετα απο φορματ . Το θεμα μου ειναι ..... τι κλειδι θα βαλω ; θα βαλω το κλειδι των Windows 8.1 που εχω μεχρι τωρα ; θα παιξει κανονικα ; ή πρεπει να κανω πρωτα την αναβαθμιση απο 8.1 σε 10 χωρις φορματ και μετα να κανω φρεσκια εγκατασταση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγώ παιδιά δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση με το κλειδί μου όταν πάω για καθαρή εγκατάσταση. Έχω κλειδί για windows 7 home premium και βάζω τα home win 10. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω. Turbo-x=γκαντεμιά και όχι μόνο http://www.tenforums.com/attachments/installation-setup/26443d1438147691-will-windows-10-update-provide-product-key-clean-install-windows-10.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στις τελευτείες 10 σελίδες που έψαξα, δε βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα, έτσι ας το αναφερω μπας και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω τα 8.1 αυθεντικά. Έκανα κανονικά reserve τα 10 από τη πρώτη στιγμή. Έφτασε σήμερα η μέρα, ανοίγω το pc και το μόνο που βγάζει στο update είναι ένα KB3055343 μερικών kb. Το κάνω install, restart και από τότε χάθηκε το notification icon και στο Windows Update δε βγάζει τπτ, όσα checks κι αν κάνω. Δοκίμασα αυτό που διάβασα πριν μερικές σελίδες, να σβήσω ότι περιέχει εκείνο το folder Download και να τρέξω εκείνο το αρχείο με command prompt αλλά πάλι τπτ. Στο Windows Update, όταν πατάω το learn more, δε κάνει τπτ. Εκτός από το να κατεβάσω το ISO, καμιά άλλη λύση; http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b?auth=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ερωτηση .... το Pc μου ειναι αφορμαριστο εδω και 5 μηνες .... ειπα θα κανω φορματ μια και καλη για να βαλω τα 10 αρια . Σημερα λοιπον εφτασε η μερα . Εχω κατεβασει το iso απο το Link που εβαλε στην σελιδα 60 ενα παλικαρι . Θα κανω καθαρη εγκατασταση μετα απο φορματ . Το θεμα μου ειναι ..... τι κλειδι θα βαλω ; θα βαλω το κλειδι των Windows 8.1 που εχω μεχρι τωρα ; θα παιξει κανονικα ; ή πρεπει να κανω πρωτα την αναβαθμιση απο 8.1 σε 10 χωρις φορματ και μετα να κανω φρεσκια εγκατασταση ; http://www.tenforums.com/attachments/installation-setup/26443d1438147691-will-windows-10-update-provide-product-key-clean-install-windows-10.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στις τελευτείες 10 σελίδες που έψαξα, δε βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα, έτσι ας το αναφερω μπας και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω τα 8.1 αυθεντικά. Έκανα κανονικά reserve τα 10 από τη πρώτη στιγμή. Έφτασε σήμερα η μέρα, ανοίγω το pc και το μόνο που βγάζει στο update είναι ένα KB3055343 μερικών kb. Το κάνω install, restart και από τότε χάθηκε το notification icon και στο Windows Update δε βγάζει τπτ, όσα checks κι αν κάνω. Δοκίμασα αυτό που διάβασα πριν μερικές σελίδες, να σβήσω ότι περιέχει εκείνο το folder Download και να τρέξω εκείνο το αρχείο με command prompt αλλά πάλι τπτ. Στο Windows Update, όταν πατάω το learn more, δε κάνει τπτ. Εκτός από το να κατεβάσω το ISO, καμιά άλλη λύση; Το tool κ εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις