vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παίδες μπορω να έχω win8 και 10 μαζι με το ίδιο κλειδι; Πχ μπορω να κανω clean instal τα 10αρια με το ιδιο κλειδι που εχουν τα 8 και να χω 2 λειτουργικά; (στιο ίδιο πισι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ποσα GB ειναι το ISO που κατεβαινει απο την σελιδα της microsoft ? Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ; γιατι δεν εχω DL δισκακι εδω και κατι ειδα για 6.5 Gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_2fast Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ποσα GB ειναι το ISO που κατεβαινει απο την σελιδα της microsoft ? Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ; γιατι δεν εχω DL δισκακι εδω και κατι ειδα για 6.5 Gb To τελικό αρχείο .iso που φτιάχνει το εργαλείο απο τη σελίδα της Microsoft είναι 5.59GB, τουλαχιστον η έκδοση που επέλεξα. Ωστόσο κατα το download και μέχρι να φτιάξει το .iso δημιουργεί και έναν φάκελο με ονομασία "C:\$Windows.~WS" που είναι γυρω στα 10GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 οποτε δεν μου χωραει σε απλο dvd ... το ΚΡΤ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ότι είπε ο fixxxer29. Έχει δωρεάν αναβάθμιση και δωρεάν χρήση για πάντα αν κάνεις Upgrade σε ένα χρόνο από σήμερα. Αν δεν κάνεις τπτ και πας να αβαθμίσεις σε ένα χρόνο από σήμερα θα θέλει λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στο http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500015267αναφέρεται πως το antivirus θα απεγκατασταθεί και θα δουλέψει ο Windows Defender. Έχω ESET antivirus και το αγόρασα σχετικά πρόσφατα. Ένας θεός ξέρει που έχω το κλειδί. Καμμιά πρόταση; Το eset μου συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ύστερα απ την αναβάθμιση σε 10αρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 οποτε δεν μου χωραει σε απλο dvd ... το ΚΡΤ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Χώστο σε ένα usb stick να ησυχάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oneos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά πως μπορώ να τα κάνω download? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 το Pro x64 ειναι 3,10 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έφτιαξα iso για Pro x64 με το tool και βγήκε 3.01GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημερα κυριοι Χθες εστησα ενα λαπτοπ Lenovo Z580 clean install με WIN 8. Αφου ολοκληρωθηκε εκαμα αναβαθμιση σε WIN 8.1 μεσα απο το store. Ολοκληρωσα ολες τα windows updates. Παρ ολα αυτα δεν εχω εικονιδιο (κατω αριστερα στο system tray) των windows 10 και δεν εχω και φακελο Windows Bt ~ Καποια λυση υπαρχει για manual εγκατασταση των 10; η κατι ωστε να εμφανιστει το εικονιδιο; Το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ μηπως το κανει αυτοματα αλλα τιποτα http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b?auth=1 Μια λύση που εφάρμοσα με επιτυχία σε tablet που δεν είχε εμφανιστεί εικονίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Χώστο σε ένα usb stick να ησυχάσεις. δεν εχω μαζι μου αφησα σπιτι τον δισκο και το usb stick ... μαλακια μου γιατι θα πρεπει τωρα να τα κατεβασω απο το σπιτι .... καλο βραδυ θα πιασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια ολοκληρωσε κανεις το update με το tool; Ολα πηγαν καλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά δοκίμασε κάποιος να κάνει αναβάθμιση μέσω του tool? Είμαι στο σημείο όπου έχει κατεβάσει τα windows και περιμένω εδώ και ώρα ενημερώσεις...έχει κολλήσει στο 0% ο έλεγχος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έφτιαξα iso για Pro x64 με το tool και βγήκε 3.01GB. και εγω 64 bit pro θελω ... το κατεβαζω τωρα να δω .... εχει επιλογη για BOTH 32bit - 64bit εκει δεν ξερω τι παιζει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις