Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ωραία πράγματα. έχουμε φάκελο ΒΤ στα 140ΜΒ και φάκελο εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν στο windows update στο ιστορικό σας εμφανίσει το αντίστοιχο σφάλμα για αποτυχία εγκατάστασης των windows(80240020) να τι πρέπει να κάνετε. https://www.reddit.com/r/windows/comments/3eyrre/fix_for_the_80240020_error_when_trying_to_install/?sort=confidence 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμενα μεγαλωσε ο φακελος overnight και τωρα ειναι 6,02 γιγα. Ποτε ολοκληρωνεται ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά καλημέρα! Εμένα μου έχει κατεβάσει από χθες τα ξημερώματα τον φάκελο $Windows.~BT ο οποίος έχει μέγεθος 140mb αλλά πέρα από αυτό τίποτα. Μήπως φταίει το ότι το Windows Update μου πετάει σφάλμα Explorer.exe όποτε προσπαθώ να το ανοίξω? Κάτι έχει παίξει με το registry του Windows Update από την τελευταία φορά που έτρεξα το MalwareBytes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ststrato Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημερα σε ολους...Μια μικρη βοηθεια....εχω κανει ολες τις διαδικασιες για την "παραγγελια" των 10...ειχα κατεβασει μια build αλλα μετα απο φορματ αποφασισα να περιμενω την σημερινη μερα για να εγκαταστησω μια καλη το νεο λειτουργικο...εχει δημιουργηθει ο φακελλος με μεγεθος περιπου 4.80 Gb , και στην σημανση που ελεγε μεχρι χτες οτι εχω "παραγγειλει" τα 10, τωρα λεει "GEt windows 10" και το ανοιξω με ενημερωνει οτι "ελευθερωνουντα updates σε κυματα και οτι θα ερθει και η δικη μου σειρα..." οταν παω στο upadte history βρισκω εξι μεχρι στιγμης αποτυχημενες σημερινες προσπαθειες εγκαταστσης των 10...πρεπει να ανησυχω για κατι? ευχαριστω για την προσοχη σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ερωτησις γιατι εχω χασει τη μπαλλα. Κατεβασα χθες το esd απο rtm και το εκανα iso. Εκανα απο τα αυθεντικα win 8.1 pro μου upgrade αλλα με την επιλογη keep nothing. Εγινε μια χαρα ΑΛΛΑ το product key που εχω ειναι το generic που εχουν ολοι. Παρολα αυτα ειναι activated. Το ιδιο και με clean install απο δισκακι με format (εδω ζητησε key εκανα skip) αλλα και παλι εχω το generic key! Θα ειμαι οκ ή αυριο μεθαυριο θα κλειδωθουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ξεκινάω τα λέμε σε λίγο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν είπαν ότι θα μας δώσουν .ISO αυτοί? Τσάμπα κόπος...Yy, το λέει και στο άρθρο που ανέβασε ο φίλος DrStein. Απλά κάποιοι το θέλουν στα μπαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Official Windows 10 ISO Media download available from MS http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν ειναι media download ειναι για να φτιαξεις εσυ dvd η usb εγκαταστασης αφου εχουν κατεβει κ εγκατασταθει τα 10 dreamspark ακομα τπτ απο 10 rtm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshd3000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 καλημερα..μια ερωτηση , δεν ειναι σχετικη με τα 10 αλλα μπορειτε να με παραπεμψετε στην αντιστοιχη σελιδα.. στο λαπτοπ εχω τα 8.1 και τωρα που θα βαλω τα 10 μπορω να περασω τα 8.1 σε παλιο λαπτοπ(με vista πανω)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ερχομαστε !!!! http://s833.photobucket.com/user/metaksas/media/Untitled-1_zpsaju6deri.jpg.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμένα δε μου έχει βρει καν το update για τα 10άρια ενώ έχω κάνει κράτηση και ακόμα δεν έχω κατεβάει τίποτα. Χρειάζεται να κάνω κάτι που δεν έκανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μόλις βγήκε και μένα! Πάμεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν ειναι media download ειναι για να φτιαξεις εσυ dvd η usb εγκαταστασης αφου εχουν κατεβει κ εγκατασταθει τα 10 dreamspark ακομα τπτ απο 10 rtm Όντως? Τουλάχιστον η θετική πλευρά είναι ότι αν κάνεις τo .iso από αυτά που κατέβηκαν δεν χρειάζεσαι product key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις