Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν στο windows update στο ιστορικό σας εμφανίσει το αντίστοιχο σφάλμα για αποτυχία εγκατάστασης των windows(80240020) να τι πρέπει να κάνετε.

https://www.reddit.com/r/windows/comments/3eyrre/fix_for_the_80240020_error_when_trying_to_install/?sort=confidence

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλημέρα! Εμένα μου έχει κατεβάσει από χθες τα ξημερώματα τον φάκελο $Windows.~BT ο οποίος έχει μέγεθος 140mb αλλά πέρα από αυτό τίποτα. Μήπως φταίει το ότι το Windows Update μου πετάει σφάλμα Explorer.exe όποτε προσπαθώ να το ανοίξω? Κάτι έχει παίξει με το registry του Windows Update από την τελευταία φορά που έτρεξα το MalwareBytes...

Καλημερα σε ολους...Μια μικρη βοηθεια....εχω κανει ολες τις διαδικασιες για την "παραγγελια" των 10...ειχα κατεβασει μια build αλλα μετα απο φορματ αποφασισα να περιμενω την σημερινη μερα για να εγκαταστησω μια καλη το νεο λειτουργικο...εχει δημιουργηθει ο φακελλος με μεγεθος περιπου 4.80 Gb , και στην σημανση που ελεγε μεχρι χτες οτι εχω "παραγγειλει" τα 10, τωρα λεει "GEt windows 10" και το ανοιξω με ενημερωνει οτι "ελευθερωνουντα updates σε κυματα και οτι θα ερθει και η δικη μου σειρα..." οταν παω στο upadte history βρισκω εξι μεχρι στιγμης αποτυχημενες σημερινες προσπαθειες εγκαταστσης των 10...πρεπει να ανησυχω για κατι? ευχαριστω για την προσοχη σας....

Ερωτησις γιατι εχω χασει τη μπαλλα. Κατεβασα χθες το esd απο rtm και το εκανα iso. Εκανα απο τα αυθεντικα win 8.1 pro μου upgrade αλλα με την επιλογη keep nothing. Εγινε μια χαρα ΑΛΛΑ το product key που εχω ειναι το generic που εχουν ολοι. Παρολα αυτα ειναι activated. Το ιδιο και με clean install απο δισκακι με format (εδω ζητησε key εκανα skip) αλλα και παλι εχω το generic key! Θα ειμαι οκ ή αυριο μεθαυριο θα κλειδωθουν;

καλημερα..μια ερωτηση , δεν ειναι σχετικη με τα 10 αλλα μπορειτε να με παραπεμψετε στην αντιστοιχη σελιδα..

στο λαπτοπ εχω τα 8.1 και τωρα που θα βαλω τα 10  μπορω να περασω τα 8.1 σε παλιο λαπτοπ(με vista πανω)?

δεν ειναι media download

ειναι για να φτιαξεις εσυ dvd η usb εγκαταστασης αφου εχουν κατεβει κ εγκατασταθει τα 10

dreamspark ακομα τπτ απο 10 rtm

Όντως? Τουλάχιστον η θετική πλευρά είναι ότι αν κάνεις τo .iso από αυτά που κατέβηκαν δεν χρειάζεσαι product key

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...