DrStein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε ολα κατεβαινει η ενημερωση και στα γνησια και τα πειρατικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stam28 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Update for windows 8.1 for x64 based systems (KB3000850) και το error αυτου ειναι το code 8024200D ξερει καποιος τι συμβαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν εχει τελειωσει ακομα η ενημερωση φιλε. Σε ολους αυτο βγαζει. Μερικες ωρες υπομονη ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stam28 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν το διαβασες καλα μαλλον, ειναι ενα update το οποιο δεν μπορει να μου το κανει εδω και πολυ καιρο,απλα δεν θελω να αφησω εκρεμμοτητα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrStein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν το διαβασες καλα μαλλον, ειναι ενα update το οποιο δεν μπορει να μου το κανει εδω και πολυ καιρο,απλα δεν θελω να αφησω εκρεμμοτητα.. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/windows-update-error-8024200d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν το διαβασες καλα μαλλον, ειναι ενα update το οποιο δεν μπορει να μου το κανει εδω και πολυ καιρο,απλα δεν θελω να αφησω εκρεμμοτητα.. Και μένα το ίδιο δεν κάνει update, κάνει restart και μου πετάει αυτό που έχω στην εικόνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Και μένα το ίδιο δεν κάνει update, κάνει restart και μου πετάει αυτό που έχω στην εικόνα.... WP_20150729_01_06_38_Raw.jpg Τι update ειναι αυτο; Εμενα δεν μου το εχει στα σημαντικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stam28 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ειναι 51.4 mb και ποτε δεν καταφερα να το κανω..το ψαχνω λιγο τωρα με τον οδηγο του φιλου αλλα και παλι δεν βγαζω ακρη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τι update ειναι αυτο; Εμενα δεν μου το εχει στα σημαντικα Δεν ξέρω σε ποιο χτυπάει αυτό είναι το πρόβλημα..... Μου λέει ότι τα κάνει install κάνει restart και πριν μπει στα win μου πετάει την προηγούμενη εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω σε ποιο χτυπάει αυτό είναι το πρόβλημα..... Μου λέει ότι τα κάνει install κάνει restart και πριν μπει στα win μου πετάει την προηγούμενη εικόνα Capture.JPG Εμενα το εκανε μια χαρα αυτο που εχεις highlighted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμενα το εκανε μια χαρα αυτο που εχεις highlighted. Τα έβγαλα τα 2 πρώτα να δω αν θα κάνει τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παίδες, σας παρακαλώ απάντησε μου.... Αν πατήσω "keep nothing", θα χρειαστεί να ξανά εγκαταστήσω drivers κλπ?? Ή απλώς θα σβήστουν απλώς αρχεία και προγράμματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μόλις περάσεις απο πάνω τα 10 θα ενεργοποιηθούν αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 κανα νέο εχουμε ; δεν βλεπω να κανει τιποτα ο υ πολογιστης μου ..... μολις ξυπνησα για να φυγω για δουλεια ... δεν θα επρεπε να κατεβαζει κατι ; εχει ένα κρυφο φακελο που είναι 140 mb εδώ και 1 ωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άρα κατεβαζει κάτι Εγώ κατέβασα 4,7 GB και όταν γυρίσω από δουλειά θα το κάνω iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις