soteras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εμενα ακρα του ταφου σιωπη ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εμενα σταματησε στα 4.36gb ο φακελος!!λετε στις τα μεσανυχτα να αρχισει το upgrade?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εμενα ακρα του ταφου σιωπη ακομα Κι εδώ το ίδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moλις τα εκανα τελειως update.Το κλειδι το πηρα χθες αλλα τιποτα κανενα μηνυμα.Πρεπει να περιμενω?(Τα windows ειναι 8.1Pro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Στο πισί της δουλειάς (windows 7 pro) έχει κατεβάσει 4,54GB μόλις παω σπίτι θα τσεκάρω και το σταθερό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πιθανον σε μερικους να κατεβαζει και στον φακελο C://Windows/SoftwareDistribution/Download/0ef3a7b4ab9df805ef65cf251975f3c6 Εμενα ειναι εδω και ειναι στα 18 mb :/ ήρθε ήδη. ψάξτε για το hidden folder C:\$Windows.~BT Βασικα εχω και αυτον τον φακελο στα 6gb. Οποτε μαλλον ολοι εχουμε και τους 2 φακελους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγω που δεν εχω κανεναν απο τους 2 φακελους που εχουν αναφερθει πρέπει να περιμένω υποθέτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χρειαζεται να κανουμε κατι ή απο μονο του θα ξεκινησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moλις τα εκανα τελειως update.Το κλειδι το πηρα χθες αλλα τιποτα κανενα μηνυμα.Πρεπει να περιμενω?(Τα windows ειναι 8.1Pro) το κλειδι πως το πηρες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγω που δεν εχω κανεναν απο τους 2 φακελους που εχουν αναφερθει πρέπει να περιμένω υποθέτω? ο φακελος ειναι κρυφος , το εχεις βαλει να δειχνει τους κρυφους φακελους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 INFO : Aρκετοι που ετρεξαν το αρχειακι του setup αναφερουν διαγραφη αρχειων, οποτε καλυτερα ας μη πειραξει κανεις τιποτα. Το εκανα , και για το τεστ, εσβησα ολο τον φακελο, περιμενοντας, μπας και ξαναδημιουργηθει, προς το παρον τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moλις τα εκανα τελειως update.Το κλειδι το πηρα χθες αλλα τιποτα κανενα μηνυμα.Πρεπει να περιμενω?(Τα windows ειναι 8.1Pro)Άνοιξε το windows update control panel(εικονίδιο update) και τσέκαρε γράφει κάπου, get windows 10 app; Ρίξε μια ματιά και στο FAQ http://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-FAQ Αναφέρει ότι ακόμα και δεν έχεις κάνει τα win 10 reserve, θα μπορείς να αναβαθμίσεις σε win10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άνοιξε το windows update control panel(εικονίδιο update) και τσέκαρε γράφει κάπου, get windows 10 app; Οχι δε βλεπω κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 6,3γιγα ήκατεβηκαν μέχρι στιγμής στο λαπτοπ και 3,9 στο σταθερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οχι δε βλεπω κατι τετοιο. Κάνε αναζήτηση για updates μήπως δεν έχουν εγκατασταθεί όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις