cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τιποτα Ακομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εγω ενεργοποιησα την εμφανιση κρυφων φακελων αλλα όταν κανω αναζητηση τον φακελο μου λεει ότι δεν βρεθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τωρα που το ξαναβλεπω, 140ΜΒ λεει... Τιποτα... Αρχισε λεει 2 ωρες πριν... ενώ στο Windows update μου λεει απετυχε... Μου φαινεται ότι θα περιμενω να στρωσουν λιγο και μετα θα τα "κατσω". ___ Ασχετο, με το ότι δεν μου τα εγκθιστα... Όταν σου κανει εγκατασταση σε ρωτάει "Τι θες να κρατησεις " ετσι? (Αυτά εβγαζε τουλάχιστον στην Preview) keep apps and personal data keep personal data, but lose all apps keep nothing Αν πατησω το τελευταιο είναι σαν να του κανω φορματ? αν εχω 7αρια, που εχω, θα μου το εμφανισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ναι,θα είναι σαν να κάνεις φορμάτ.Επίσης θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με τα παλιά windows(windows.old),αν θέλεις μπορείς να τον σβήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ειναι κρυφος ο φακελος, βαλε στις επιλογες φακελων, εμφανιση κρυφων αρχειων και τους κρυφούς έχω ενεργοποιημένο πάντα έτσι κ αλλιώς και έχω ενερογποιημένη την εμφάνιση φακέλων συστήματος κλπ και δεν υπάρχει τίποτα. Καλά δεν σκάω κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ναι,θα είναι σαν να κάνεις φορμάτ.Επίσης θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με τα παλιά windows(windows.old),αν θέλεις μπορείς να τον σβήσεις. Ποια η διαφορα από το κανονικο φορματ? Θα χρειαστω να ξαναεγκαταστησω drivers κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AquaBoy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ποια η διαφορα από το κανονικο φορματ? Θα χρειαστω να ξαναεγκαταστησω drivers κλπ? Ρε παιδια, μου εχει κολλησει στο 140ΜΒ εδώ και μιαμιση ωρα, τι να κανω? Καλύτερα μην κάνεις τπτ, υπομονή όπως όλοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τίποτα ακόμα...και ήμουν από τους πρώτους που έκανα κράτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα.'Εχω τις εξής απορίες με το κλειδί τι γίνετε ακριβώς βάζουμε τον 7 το κλειδί επίσης αν χρειαστεί μετά απο χ καιρό format τι κάνουμε θα κατέβει κα κάπιο iso μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άμα μένει φάκελος windows.old τότε ΔΕΝ είναι φορμάτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Eνα περιεργο πραγμα, μου εχουν μειωθεί 2 GB από τον SSD κι ο φάκελος συνεχιζει και λεει 140ΜΒ... τι συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μπορεί να έχει κάνει pre-allocate τον χώρο πριν ακόμα τα κατεβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 σε εμενα μολις αρχισε να κατεβαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Παιδια μολις αγορασα ενα κλειδι για Windows 8.1 Pro.Τα περασα τα εκανα full update και ακομα δε μου ηρθε καποιο μηνυμα για τα 10. Πρεπει να περιμενω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πιθανον σε μερικους να κατεβαζει και στον φακελο C://Windows/SoftwareDistribution/Download/0ef3a7b4ab9df805ef65cf251975f3c6 Γενικα, κανει αρκετα περιεργα πραγματακια, εχει ενδιαφερον το ολο process. Σε αρκετες χωρες εχουν κατεβει πολλαπλα αρχεια, με διαφορα μεγεθη ως τωρα. Πολλοι ειναι στα δικα μας, αλλοι στα 2.7gb, αλλοι 3.2gb, και το μεγαλυτερο που ειδα να αναφερετε ηταν 5.7gb. Ιαπωνια ξεκινησε η εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις