Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

psngames.org

Αγοράζω επί τόπου άφοβα έτσι;

Επειδή έφτιαξα πριν ενα χρόνο το pc, καλύτερα ΟΕΜ θα έλεγες ή να πάω σε retail ;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφοβα όχι. Σκέτο κλειδί από οποιοδήποτε σαιτ δεν μπορεί να είναι άφοβα. Απ όσους ξέρω αλλά και αρκετούς εδώ στο φόρουμ δεν είχαν ποτε πρόβλημα 3 χρόνια.  τώρα. Σίγουρα από τα πιο αξιόπιστα σαιτ.

Και με ΟΕΜ δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν θες να έχεις νταλαβέρια με την microsoft σε περίπτωση αλλαγής μητρικής πας σε retail.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως σωζω ένα προφίλ ρυθμίσεων στο color calibration? Όποτε συνδέω σαν δεύτερη οθόνη τον προτζέκτορα χάνονται οι ρυθμίσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κουπονι aksw10 παιρνεις retail απο psngame με 5,70.

update: μολις τα τσιμπησα και τα ενεργοποιησα

Επεξ/σία από xristoss1
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristoss1 είπε

Με κουπονι aksw10 παιρνεις retail απο psngame με 5,70.

update: μολις τα τσιμπησα και τα ενεργοποιησα

Πήρα και'γω.

Θα ενεργοποιήσω το απόγευμα.

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζω το κουπόνι και μου λέει ‘the code you entered can be applied only if you meet the requirements ‘ για αγορά windows 10 retail.

ΥΣ: δοκίμασα σε άλλο προϊόν windows 10 και μου δέχτηκε κανονικά τον κωδικό . Έτοιμος για ενεργοποίηση .

ευχαριστω πολύ 

Επεξ/σία από kostakiss
Βρέθηκε λύση
Δημοσ.

Περασα το update...και εβαλα να δοκιμασω το phone app.. Το περιμενα λιγο πιο πληρες..απο οσο βλεπω.. φωτος και μηνυματα μπορω να δω.Τιποτα αλλο.Απλοικο gui.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω ακόμα είναι νωρίς να εκφέρω γνώμη, αλλά μου άρεσε πολύ το dark mode είναι πολύ ξεκούραστο!

Επεξ/σία από D___G
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, pavloa είπε

Για να περάσουμε το update  είναι καλύτερο να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση,?

Πάντα καθαρή εγκατάσταση;)

• Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, D___G είπε

Δεν ξέρω ακόμα είναι νωρίς να εκφέρω γνώμη, αλλά μου άρεσε πολύ το dark mode είναι πολύ ξεκούραστο!

Πώς το ενεργοποιεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...