Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mesfigas είπε

εχει κανας αλλος προβλημα να αποθηκευσει αρχεια στο c:\users\username\Documents ?

τορα τελευτεα μου παρουσιαστικε  και απ οτι καταλαβα το Windows antivirus δεν με αφηνε

αυτο βεβαια δεν το καταλαβα μονος αλλα το εψαξα στο internet μαζι με μερικες ακομα λυσεις απο τα security permisions των folders

τι σκατο λειτουργικο ειναι τα δεκαρια !!!!!!!!

οχι δεν εχω κανενα θεμα με αποθηκευση !! 

ερωτηση ......μηπως ειδε κατι το υποπτο και σε εκοψε ;

gvvbbn.JPG

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν ειδε τιποτα υποπτο και δεν πηρα κανενα μηνημα απο το αντιβαιρους

ασχολουμε με επαγγελματικα προγραματα μουσικης οπως Ableton pro tools reaper κλπ

οταν για παραδειγμα πηγα να αποθηκευσω κατι μεσω των προγραμματων και οχι copy paste...τοτε ελαβα μηνημα οτι δεν μπορω να αποθηκευσω τιποτα στα Documents.

στην καρτελα ransomware  protection του windows antivirus απενεργοποιησα το controled folder access και λυθηκε το θεμα,

18 ώρες πριν, 7700K είπε

Απενεργοποιησε το αθλιο defender για να ησυχασεις μια και καλη

εχω Windows 10 home

το κολπακι στην Registry δεν λειτουργει :(

18 ώρες πριν, 7700K είπε

Απενεργοποιησε το αθλιο defender για να ησυχασεις μια και καλη

εχω Windows 10 home

το κολπακι στην Registry δεν λειτουργει :(

η μαλλον λειτουργει μετα απο Reboot :)

Δημοσ.

Καλησπέρα στη κοινοτητα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος τρόπος να περάσω Ελληνικά* σε pc με windows 10 pro offline.  Δηλαδή το εν λόγω pc δε γινεται να συνδεθεί στο internet αλλά να περάσω το πακέτο γλώσσας με usb φλασακι πχ. 

*εννοώ τα Ελληνικά ως γλώσσα των windows γενικά και όχι απλά στο πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω δοκιμάσει σε 10άρια αλλά δες εδώ

Επίσης δοκίμασε και το vistalizator (σε 7άρια λειτουργεί σίγουρα άψογα) που κατεβάζει μόνο του το επιθυμητό language pack.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Καλησπερα όλα καλά τελικά σήμερα κατάφερα και έβαλα τα 10 μόνος μου (για μενα είναι άθλος) . Το λαπτοπ που χω έχει έναν 500αρι ssd και ένα 1000 hdd. Το θεμα μου είναι ότι έβαλα τα Windows στον ssd όμως τον hdd δεν μου τον εμφανίζει καν στον «υπολογιστή μου». Στη φάση που γινόταν το boot και εβλεπα τα partition εκανα κανονικά δημιουργία και στον hdd. Καμία ιδέα για το πως θα δω και τον μεγάλο σκληρό δίσκο ; 

Δημοσ.

Screenshot-98.png

Appscope: Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αφιερωμένο στα PWA.

Η Microsoft επικεντρώνεται πολύ στην εφαρμογή Progressive Web App και έχει δώσει το πράσινο φως στη δημοσίευσή τους στο κατάστημα των Windows 10 και των Windows 10 Mobile, αλλά είναι σαφές ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ στο μεταξύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους.

Μιλάμε για το ηλεκτρονικό κατάστημα Appscope, το οποίο μέσω της ομάδας του αναζητά καθημερινά την εφαρμογή Progressive Web App στον ιστό και στη συνέχεια εισάγει διάφορους συνδέσμους στην ιστοσελίδα του. Τα PWA είναι όλα επαληθεύσιμα και ταξινομημένα σύμφωνα με την κατηγορία τους, έτσι βρίσκουμε αυτά που είναι αφιερωμένα στην παραγωγικότητα, αυτά που αφορούν τα κοινωνικά μέσα όπως το Instagram και μερικά παιχνίδια που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

Στην περίπτωση των Windows 10 και των Windows 10 Mobile, για να τα χρησιμοποιήσετε, απλά ανοίξτε τους συνδέσμους στο Appscope και, αν είναι απαραίτητο, συνδέστε τα στο μενού έναρξης για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία πρόσβασης. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι οι ειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν αλλά λειτουργούν μόνο και αποκλειστικά στα Windows 10.

https://appsco.pe/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη η λειτουργικαρα της ms, καθε φορα και κατι καινουριο!

Εστω ενα λαπτοπ, αγνωστων στοιχειων προς το παρον, το οποιο απο χτες εχει κολλησει σε boot loop με το automatic repair να αποτυγχανει καθε φορα και η κανονινη εκκινηση να βγαζει μια bsod (critical process died).
Πρωτη ιδεα που μου ηρθε ειναι να του κανω system restore. Μπηκα λοιπον στο σχετικο μενου κανονικα, βρηκε ενα restore point στις 4/9 (και αλλα 2 στις 25/8 και 15/8), πατησα να κανει επαναφορα σε αυτο και ζητησε να επιλεξω το δισκο στον οποιο θα γινει η επαναφορα, εχοντας μονο τον c: απο κατω.
Δεν γινεται ομως να επιλεξω τον c: γιατι διπλα του λεει "you must enable system protection on this drive", και το κανει και στα 3 restore point. Τι ειναι αυτη η κουλαμαρα? Ειναι κατι διαφορετικο απο το system restore?

Δοκιμασα και αυτα που λεει ο κακομοιρος ο χρηστης εδω και περιμενει να τον βοηθησει το φορουμ της ms, και εχω τα ιδια αποτελεσματα.
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update-winpc/windows-10-will-not-load-cannot-be-recovered-apart/a241b8a0-a1c7-486e-8d5b-bc7df25ac188

Επεξ/σία από jim_p
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...