Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pazarhs είπε

Η διαφορά όμως, ποια είναι από αυτά που υπάρχουν στο Skroutz??

Επίσης υπάρχει αξιοπιστία σε αυτό που παρέθεσες?

Εγώ έχω κλειδί από το ebay πάνω από 1 έτος. Αν δεν γίνει ενεργοποίηση στην χειρότερη χάνεις 10 ευρώ. Αν γίνει ενεργοποίηση αλλά μετά από κάποιο διάστημα (πχ 1 έτος) σου κάνει νούμερα, αγοράζεις 2ο κλειδί, πάλι φθηνότερα θα σου βγει.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κλειδί από το psngames για 1.5 χρόνο. Κανένα πρόβλημα. Πλέον πουλήθηκε το pc και δουλεύει το κλειδί στον νέο κάτοχο. Ξαναπήρα από το ίδιο online κατάστημα χωρίς πρόβλημα (μόνο ένα bug των windows συνάντησα αλλά από το live chat τους μου το έλυσαν στο άψε-σβήσε ).

Τα παραπάνω θα τα αγόραζα (τα ακριβά) , μόνο αν είχα κάποια επιχείρηση ή θα έβρισκα κάτι πιο κατάλληλο για κλειδιά πολλαπλών χρήσεων (για παραπάνω από 1 PC )

Δημοσ.

Σε καινούριο laptop με 10αρια απ ενεργοποίησα με επιτυχία των κωδικό log in  του λειτουργικού και πλέον οταν γίνεται εκκίνηση δεν ζητάει κωδικό

όμως όταν γίνεται αδρανοποίηση με ζητάει τον κωδικό απο πού το ρυθμίζουμε αυτό γνωρίζει κανείς ?  ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Σε καινούριο laptop με 10αρια απ ενεργοποίησα με επιτυχία των κωδικό log in  του λειτουργικού και πλέον οταν γίνεται εκκίνηση δεν ζητάει κωδικό

όμως όταν γίνεται αδρανοποίηση με ζητάει τον κωδικό απο πού το ρυθμίζουμε αυτό γνωρίζει κανείς ?  ευχαριστώ. 

Κάνε τo εξής.
1. Ανοίξε τις Ρυθμίσεις 
2. Πηγαίνε στο Λογαριασμοί.
3. Κάνε κλικ στο κουμπί “Επιλογές εισόδου” στα αριστερά. Στα δεξιά, δες την επιλογή που ονομάζεται “Να απαιτείται είσοδος”. Αλλάξε σε “Ποτέ”.

Αν σου ζητούσε κωδικό τότε η ρύθμιση ήταν στο “Όταν ο υπολογιστής επανέρχεται από κατάσταση αναμονής”.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

@ultraex2003

Καλα μην παθεις και κανα εγκεφαλικο :) Που να χε και αναφορες στον edge ...θα κατουριοσουν πανω σου :)

Επειδή αναφέρθηκες στο ποστ μου βασικά δε με ενδιαφερουν οι οποίες διαφορές και βελτιώσεις εαν υπάρχουν μεταξύ των update της ms 

Βασικά εδώ και πολύ καιρό ανεβάζω ότι update βγαίνει από  ms απλά ενημερωτικά !!! Το τι θα κάνουν οι insiders απο κει και πέρα είναι δικό τους θέμα !!

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα laptop asus με windows 8.1 . Θελω να του περασω τα 10 pro με το γνωστο τροπο (κλειδι απο ebay με 5-10 ευρω). Επειδη δεν γνωριζω καλα ομως εκατσα και εψαξα λιγο για το πως θα το κανω. Με νοιαζει να γινει καθαρη εγκατασταση δηλαδη να γινει φορματ στα 8αρια και να περαστουν μετα τα 10. Ειδα ενα βιντεο στο youtube που τα εξηγει. Θα ηθελα να ρωτησω τους γνωστες ειναι οκ αυτος ο τροπος που προτεινει το βιντεο ; ή αμα υπαρχει καποιο αλλο βιντεακι ή οδηγος θα ηταν ευπροσδεκτος . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@xKoctakizGR

Δεν ξερω τι λεει το βιντεο , βαριεμαι να το δω.Ξεκινα εγκατασταση οπως γουσταρεις..εκει που θα φτασει στο σημειο που θα σε ρωτησει σε ποιον δισκο/partition κλπ..σβησε ολα τα partitions.Πες του να φτιαξει ενα καινουργιο και να το φορμαρει.Λογικα θα δημιουργησει ενα μικρο για το "system/boot" και ενα το κανονικο.Θα επιλεξεις μετα το κανονικο εσυ (ισως το εχει ηδη επιλεγμενο μετα την προηγουμενη κινηση) και θα του πεις να ξεκινησει εγκατασταση.

Ετσι γινεται η "καθαρη" εγκατασταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην σβησεις κανα partition με δεδομενα που χρειαζεσαι..οταν λεω "σβησε ολα τα partitions" εννοω οσα εχουν σχεση με τα windows..εννοειται παρε backup ο,τι χρειαζεσαι.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mphxths είπε

@xKoctakizGR

Δεν ξερω τι λεει το βιντεο , βαριεμαι να το δω.Ξεκινα εγκατασταση οπως γουσταρεις..εκει που θα φτασει στο σημειο που θα σε ρωτησει σε ποιον δισκο/partition κλπ..σβησε ολα τα partitions.Πες του να φτιαξει ενα καινουργιο και να το φορμαρει.Λογικα θα δημιουργησει ενα μικρο για το "system/boot" και ενα το κανονικο.Θα επιλεξεις μετα το κανονικο εσυ (ισως το εχει ηδη επιλεγμενο μετα την προηγουμενη κινηση) και θα του πεις να ξεκινησει εγκατασταση.

Ετσι γινεται η "καθαρη" εγκατασταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην σβησεις κανα partition με δεδομενα που χρειαζεσαι..οταν λεω "σβησε ολα τα partitions" εννοω οσα εχουν σχεση με τα windows..εννοειται παρε backup ο,τι χρειαζεσαι.

τελεια! για να φτασω μεχρι εκει τι πρεπει να κανω ; εννοω αφου παω στο bios menu μετα τι διαλεγω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xKoctakizGR είπε

τελεια! για να φτασω μεχρι εκει τι πρεπει να κανω ; εννοω αφου παω στο bios menu μετα τι διαλεγω; 

Καλο διαβασμα εδω.Αφου τελειωσεις με αυτα..καρφωνεις το stick στο μηχανημα και boot-αρεις απο αυτo.Γοογλαρε αδελφε..μην βαριεσαι.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xKoctakizGR είπε

καλησπερα, εχω ενα laptop asus με windows 8.1 . Θελω να του περασω τα 10 pro με το γνωστο τροπο (κλειδι απο ebay με 5-10 ευρω). Επειδη δεν γνωριζω καλα ομως εκατσα και εψαξα λιγο για το πως θα το κανω. Με νοιαζει να γινει καθαρη εγκατασταση δηλαδη να γινει φορματ στα 8αρια και να περαστουν μετα τα 10. Ειδα ενα βιντεο στο youtube που τα εξηγει. Θα ηθελα να ρωτησω τους γνωστες ειναι οκ αυτος ο τροπος που προτεινει το βιντεο ; ή αμα υπαρχει καποιο αλλο βιντεακι ή οδηγος θα ηταν ευπροσδεκτος . 

Για κανένα λόγο δεν θα βάλεις πρώτα τα 8 και μετά τα 10. Αυτό δεν είναι καθαρή εγκατάσταση. Θα βάλεις κατευθείαν τα 10 με τον τρόπο που σου είπε ο συμφορουμίτης αλλιώς διάβασε εδώ.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
Δημοσ.

νεο update  Windows 10 RS5 Build 17738

Windows 10 Insider Preview Build 17738 (RS5) to Windows Insiders in the Fast ring

https://blogs.windows.com/windowsex...uncing-windows-10-insider-preview-build-17738

επισης 

Official Microsoft ISOs available for this build
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windowsinsiderpreviewadvanced

Δημοσ.

εχει κανας αλλος προβλημα να αποθηκευσει αρχεια στο c:\users\username\Documents ?

τορα τελευτεα μου παρουσιαστικε  και απ οτι καταλαβα το Windows antivirus δεν με αφηνε

αυτο βεβαια δεν το καταλαβα μονος αλλα το εψαξα στο internet μαζι με μερικες ακομα λυσεις απο τα security permisions των folders

τι σκατο λειτουργικο ειναι τα δεκαρια !!!!!!!!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mesfigas είπε

εχει κανας αλλος προβλημα να αποθηκευσει αρχεια στο c:\users\username\Documents ?

τορα τελευτεα μου παρουσιαστικε  και απ οτι καταλαβα το Windows antivirus δεν με αφηνε

αυτο βεβαια δεν το καταλαβα μονος αλλα το εψαξα στο internet μαζι με μερικες ακομα λυσεις απο τα security permisions των folders

τι σκατο λειτουργικο ειναι τα δεκαρια !!!!!!!!

Απενεργοποιησε το αθλιο defender για να ησυχασεις μια και καλη

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...