Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα βρεθηκε τροπος να κλεινουν τα updates οριστικα;... μεχρι πριν δυο μηνες που δοκιμασα καποια links σε αυτο το νημα δεν απεδωσαν καρπους, μετα απο μια δυο μερες τα updates ενεργοποιηθηκαν μονα τους και αρχισε το κατεβασμα....

Δημοσ.

Έχω απενεργοποιημενα τα updates και ξαφνικά πάει να ανοίξει και μένει στον σήμα των win και φορτώνει συνέχεια. Μετά από κάνα τέταρτο λεει ότι δεν μπόρεσε να ανοίξει κάνει repair κλπ κλπ και πάλι τα ίδια. Επέλεξα και restore το έκανε και πάλι μένει εκεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα. Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει πως γινεται να ξεκινα ενα προγραμμα αλλα ελαχιστοποιημενο στη γραμμη εργασιων μεσω του task scheluder? Εχω ορισει το asus suite 2 να ξεκινα μολις μπαινω στα windows με το scheduler, αλλα δεν μπορω με ελαχιστοποιηση κ εμφανιζεται καθε φορα ολοκληρο.  

Επεξ/σία από andreas84gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εφτιαξα τελικα παιδια. Απλα εκανα unistall το προγραμμα κ μολις το εβαλα παλι ηταν ολα κομπλε. Να ρωτησω κατι αλλο. Τα windows 10(εκδοση 1803) εδω κ ενα μηνα δεν μου περνουν τα ενημερωτικα update KB. Τα υπολοιπα update περνουν κανονικα. Στα ΚΒ μου βγαζουν error 0x80073712. Επισης μολις εκανα ενα health check για να δω τι φταιει, δεν μπορεσε να το ολοκληρωσει κ μου εβγαλε σφαλμα 14098. Απο τοτε που εβαλα την 1803 εκδοση αρχισε αυτο. Ξερει κανεις τι παιζει? 

Επεξ/σία από andreas84gr
Δημοσ.

Καλημερα,συχγωρεστε με αν εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες,υπαρχει περιπτωση λογω παλαιοτητας(8 χρονων η μητρικη και επεξεργαστης,5 χρονων η καρτα γραφικων)να εχει μειωθει η αποδοση του υπολογιστη στα παιχνιδια;μιλαμε για την 1803 εκδοση και μια τεραστια διαφορα αποδοσηςη οποια δεν υπηρχε στην εκδοση 1709,αν οντως υπαρχει κατι τετοιο υπαρχει περιπτωση να διορθωνεται;ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα σας, στήνω ένα νέο Intel NUC, κι έχω κωδικό για τα Windows 10. Από που μπορώ να τα κατεβάσω, να τα φλασάρω σε στικάκι, και όταν μου ζητηθεί να περάσω τον κωδικό ενεργοποιήσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Καλημέρα σας, στήνω ένα νέο Intel NUC, κι έχω κωδικό για τα Windows 10. Από που μπορώ να τα κατεβάσω, να τα φλασάρω σε στικάκι, και όταν μου ζητηθεί να περάσω τον κωδικό ενεργοποιήσης;

Από τη Microsoft.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alejandro είπε

Από τη Microsoft.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. 

Λάθος μου που δεν ανέφερα ότι θέλω την Αγγλική έκδοση. 

Στο παραπάνω link απ'ότι είδα κατεβαίνει στα Ελληνικά. 

Δημοσ.
1 hour ago, bill_viper said:

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. 

Λάθος μου που δεν ανέφερα ότι θέλω την Αγγλική έκδοση. 

Στο παραπάνω link απ'ότι είδα κατεβαίνει στα Ελληνικά. 

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Όλα στο πιάτο τα θέλετε!!!

Αστειεύομαι βέβαια :P :D

Δημοσ.

Καλησπέρα! Καταρχάς συγνώμη αν δεν είμαι στο σωστό μέρος για την απορία μου.

Χθες αγόρασα ένα λάπτοπ και σήμερα που θέλησα να το τσεκάρω και να περάσω κάποια προγράμματα μου βγαίνει το μήνυμα ότι "δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για την λειτουργία αυτή".Τι σημαίνει αυτό??

Επίσης το McAfee που είναι εγκατεστημένο μου βγάζει ότι το αρχείο είναι ιός ενώ δεν είναι.

Πώς αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...