Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.. Σήμερα είδα οτι εμφανίστηκε στην εκκίνηση το programm 

Πατάω πανω του αλλά δεν βγάζει ιδιότητες, μόνο απανεργοποιηση και αναζήτηση στο ιντερνετ..

Πάτησα αναζήτηση αλλά δεν βγάζει τίποτα.

Τι μπορεί να είναι?

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Καταλοιπο απο malware μαλλον.

Έχω σκανάρει με malwarebyte με hitman pro και adwcleaner αλλα δεν βρήκε κάτι.

Πως μπορω να το διαγράψω? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

κανε δεξι κλικ πανω του και πατα open file location.

Την εικόνα που το open file location είναι greyed out δεν την είδες;

Still, δεν ξέρω τι σχέση έχει με τα Windows 10 και το συζητάτε.

Δημοσ.

Καπου στο registry>run υπαρχει καποιο υπολλειμα, δεν ειναι τπτ αυτο. Μπορεις να σβησεις την εγγραφη με το ccleaner.

Δημοσ.
On 30/06/2018 at 11:51, pavloa said:

ΤΗν επιλογή open file location μου το βγάζει γκρι και δεν μπορώ να το πατήσω.

Στην μπάρα αναζήτησης γράψε Task Scheduler, άνοιξε το σαν admin βρες το "Program" δε θα έχει καθόλου πληροφορίες και κανε το delete.

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό θέμα , τι να σημαίνει το παρακάτω ? Άφησα την προεπιλεγμένη (πρώτη σειρά )επιλογή load optimized defaults then boot και πάτησα enter , το pc ξεκίνησε κανονικά .

IMG_20180702_080856.jpg.fc373f2dd22bbd997602e5c5a7ff739f.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

^ Λογικά έγινε επαναφορά των ρυθμίσεων του uefi-bios.  Η πρώτη επιλογή είναι σωστή (κατ 'εμε) να επαναφέρει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του bios και να εκκινήσει το σύστημα. 

Δημοσ.

Ναι στο σωστό θέμα είσαι. Τι bios τι win 10. Αλλά σου λέει εδώ έχει πολύ κίνηση και θα το δουν πολλοί. Σωστός ο μάγκας.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kosmous είπε

Δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό θέμα , τι να σημαίνει το παρακάτω ? Άφησα την προεπιλεγμένη (πρώτη σειρά )επιλογή load optimized defaults then boot και πάτησα enter , το pc ξεκίνησε κανονικά .

IMG_20180702_080856.jpg.fc373f2dd22bbd997602e5c5a7ff739f.jpg

Ένα "πρόβλημα"/ερώτημα περί bios, στο windows 10 thread. Τι πιο φυσιολογικό 😛 

Ρε σεις κάντε νέο θέμα για το πρόβλημά σας, φοβάστε; Πιο πολλές και εξειδικευμένες απαντήσεις θα λάβετε... 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για πείτε καμιά ιδέα γιατί μόνο εξορκισμό δεν του έχω κάνει. Σε σύστημα φίλου ξαφνικά έπαψε να μπαίνει internet. Δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα. Το κουλό είναι ότι με jdownloader κατεβάζει. Επίσης σε safe mode οι σελίδες ανοίγουν κανονικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...