Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται. wink.gif

Από 99,99 € Δωρεάν για λίγο το  GIF Maker (Photos to GIF - Video to GIF)
(Εξοικονόμηση 99,99 €) wink.gif

apps.17977.13877457461828698.e9b931c7-c3b6-449c-9b50-c035ad7c843a.b4023299-d89d-404d-90a3-2d503733560a?w=180&h=270&q=60 

ΑΠΟ 99,99 € ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

GIF Maker - Photos to GIF, Video to GIF

Δωρεάν
Εξοικονόμηση 99,99 € • Απομένουν λίγες ημέρες ώσπου να τελειώσει η προσφορά.

apps.32938.13877457461828698.4015943c-e7
apps.8683.13877457461828698.571aa5d0-8ed
apps.3581.13877457461828698.9cba9492-9ad
apps.55510.13877457461828698.e16d1b6c-1e
  • Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Alejandro είπε

Όχι φυσικά. Πάντα σπασμένα θα είναι.

1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Ναι, η ms είναι φιλανθρωπική εταιρεία και μετατρέπει τα σπασμένα κλειδιά σε αυθεντικά :lol: 😛 

Όταν γινόταν το upgrade από 7 σε 10 και ήθελαν να πάνε όλοι σε 10 μια χαρά αυθεντικοποίησαν συστήματα με 7 και DAZ. :)

Για τον φίλο τώρα, αν είχες Microsoft account για να μπαίνεις στα Windows και έχεις digital license μπορείς να κάνεις μια αλλαγή μητρικής. Αν είχες offline account μένει το κλειδί στην μητρική και το χαίρεται ο επόμενος. Αν την έχεις ακόμα μπορείς να μπεις και να μετατρέψεις το offline account σε Microsoft account και μετά να βάλεις την καινούργια, να μπεις με το Microsoft account και να πας να κάνει ενεργοποίηση, λογικά θα το δεχτεί. Αλλιώς πάρε κανένα φτηνό κλειδί και τέλος. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά 😂

Η Ms έχει διαθέσει εργαλείο με το οποίο μπορείς να μπλοκάρεις την εγκατάσταση/επανεγκατάσταση μιας ενημέρωσης.

Ίσως σε κάποιον να φανεί χρήσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες https://support.microsoft.com/el-gr/help/3183922/how-to-temporarily-prevent-a-windows-update-from-reinstalling-in-windo

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημέρα,  μου έβγαζε εδω κ 10 μέρες ειδοποίηση για ενημέρωση, την έκανα και απο τότε όταν το ανοίγω φτάνει σε μαύρη οθόνη.  Μόνο το ποντίκι φαίνεται πανω στο μάυρο φόντο.   

Mε alt+ctl+del μπορεί και ανοίγει τη Διαχείρηση  και κάνω 1-2 επανεκκινήσεις, και τότε ανοίγουν τα 10 κανονικά.  

Όταν είχε τελειώσει η αναβάθμιση μου έβγαλε κανονικά win 10 - 1803  "Καλωσήρθατε στην αναβάθμιση Απριλίου 2018 " κλπ.

Ti μπορώ να κάνω?  Μπορώ πχ να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση, οπου λειτουργούσε κανονικά?

Πρόκειται για "μικρό" λαπτοπ με Celeron 2.16 και 2 GB που εννοείται είναι στο όριο για τα 10,   αλλά τουλάχιστον μόνο για δουλείες του Google Drive που το θέλω, δουλεύει κανονικά. Τα θέματα αναβάθμισης σε wardware  τα ξέρω , αλλά δεν θα το ψάξω  τώρα:

Θέλω απλά να ξενικάει και κανονικά, όπως με την προηγούμενη έκδοση...

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.

Ρε παιδαι εχω τα windows 10 activated με κανοκικο κλυδι και συνεχια μου ζιτανε να ξαναβαλω αλο κλυδι....Επισης μου λενε κατω δεηια Activate Windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, XrhstosRaf είπε

Ρε παιδαι εχω τα windows 10 activated με κανοκικο κλυδι και συνεχια μου ζιτανε να ξαναβαλω αλο κλυδι....Επισης μου λενε κατω δεηια Activate Windows

Άρα δεν είναι activated. 

Υγ: Βάλε ορθογραφικό έλεγχο.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 3
Δημοσ.

καλημερα σε ολη την ομαδα ,κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σχετικες γνωσεις με το θεμα οποτε αν πω καμμια πατατα μην με παρεξηγησετε , το θεμα που με απασχολει ειναι τα windows και 7αρια και 10αρια , προσφατα μου κλειδωθηκε ο υπολογιστης απο ενημερωση στα 7 ,πηγα σε ενα μαγαζι που ασχολειτε μ αυτα , μου εκανε φορματ μου περασε 10αρια απο retail windows και απ οτι μου ειπε με σπασμενο κλειδι και ο υπολογιστης κλειδωσε παλι μετα απο ενημερωση !!! ειδα σχετικα βιντεακια για να μπω στο κλιμα και ειδα οτι μπορεις να κατεβασεις απο το σαιτ της microsoft τα windows σε usb μορφη και να αγορασεις κωδικο ,οι ερωτησεις αφορουν την αγορα κωδικου λοιπον : 
1)βρισκεις κωδικους απο 3 εως χχ ευρω , ποια η διαφορα τους ???μηπως τα οικονομικα ειναι αντιστοιχοι κωδικοι σπασμενοι και ξανακλειδωσουν τα windows σε ενδεχομενα update?
2)επειδη αλλαζω συχνα μητρικες επεξεργαστες κτλ , ο κωδικος που θα αγορασω ανεξαρτητος ποσου θα μπορεσω να τον ξαναχρησιμοποιησω??εννοειτε αποκλειστικα σε ενα pc , ή ο κωδικος "κουμπωνει" με την μητρικη και τελος ???
3)πως μπορω να ξερω αν το κλειδι που θα παρω αν ειναι γνησια η σπασμενα και θα μπλεξουμε παλι ???
4)αν θελει καποιος να συμπληρωσει οποιαδηποτε πληροφορια που θα βοηθουσε δεκτη , ευχαριστω για το χρονο σας , διαβασα αρκετες σελιδες πισω αλλα ακρη δεν εβγαλα , οποιος θελει και εχει ορεξη ας βοηθησει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TIM1982 είπε

καλημερα σε ολη την ομαδα ,κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σχετικες γνωσεις με το θεμα οποτε αν πω καμμια πατατα μην με παρεξηγησετε , το θεμα που με απασχολει ειναι τα windows και 7αρια και 10αρια , προσφατα μου κλειδωθηκε ο υπολογιστης απο ενημερωση στα 7 ,πηγα σε ενα μαγαζι που ασχολειτε μ αυτα , μου εκανε φορματ μου περασε 10αρια απο retail windows και απ οτι μου ειπε με σπασμενο κλειδι και ο υπολογιστης κλειδωσε παλι μετα απο ενημερωση !!! ειδα σχετικα βιντεακια για να μπω στο κλιμα και ειδα οτι μπορεις να κατεβασεις απο το σαιτ της microsoft τα windows σε usb μορφη και να αγορασεις κωδικο ,οι ερωτησεις αφορουν την αγορα κωδικου λοιπον : 
1)βρισκεις κωδικους απο 3 εως χχ ευρω , ποια η διαφορα τους ???μηπως τα οικονομικα ειναι αντιστοιχοι κωδικοι σπασμενοι και ξανακλειδωσουν τα windows σε ενδεχομενα update?
2)επειδη αλλαζω συχνα μητρικες επεξεργαστες κτλ , ο κωδικος που θα αγορασω ανεξαρτητος ποσου θα μπορεσω να τον ξαναχρησιμοποιησω??εννοειτε αποκλειστικα σε ενα pc , ή ο κωδικος "κουμπωνει" με την μητρικη και τελος ???
3)πως μπορω να ξερω αν το κλειδι που θα παρω αν ειναι γνησια η σπασμενα και θα μπλεξουμε παλι ???
4)αν θελει καποιος να συμπληρωσει οποιαδηποτε πληροφορια που θα βοηθουσε δεκτη , ευχαριστω για το χρονο σας , διαβασα αρκετες σελιδες πισω αλλα ακρη δεν εβγαλα , οποιος θελει και εχει ορεξη ας βοηθησει

1 και 2. Ακριβότεροι είναι οι retail κωδικοί και ο λόγος είναι ότι δεν "δένονται" στη μητρική. Φθηνότερα είναι τα OEM κλειδιά αλλά "δένονται" στη μητρική.

3. Τα σοβαρά μαγαζιά δεν πουλάνε σπασμένα κλειδιά.

Δες και εδώ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Alejandro είπε

1 και 2. Ακριβότεροι είναι οι retail κωδικοί και ο λόγος είναι ότι δεν "δένονται" στη μητρική. Φθηνότερα είναι τα OEM κλειδιά αλλά "δένονται" στη μητρική.

3. Τα σοβαρά μαγαζιά δεν πουλάνε σπασμένα κλειδιά.

Δες και εδώ.

MICROSOFT WINDOWS DSP 10 HOME 64-BIT GR , αν παρω αυτα και περασουν στην μητρικη μετα τελος δηλαδη ???μιλαω για εκδοση 90 ευρω απο φυσικο καταστημα ,τελος ισχυει οτι αν κανω κωδικο στην windows και φτιαξω δικο μου "προφιλ" πελατη σε περιπτωση αλλαγης θα μου επιτρεψει να τον ξαναχρησιμοποιησω το κλειδι ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TIM1982 είπε

MICROSOFT WINDOWS DSP 10 HOME 64-BIT GR , αν παρω αυτα και περασουν στην μητρικη μετα τελος δηλαδη ???μιλαω για εκδοση 90 ευρω απο φυσικο καταστημα ,τελος ισχυει οτι αν κανω κωδικο στην windows και φτιαξω δικο μου "προφιλ" πελατη σε περιπτωση αλλαγης θα μου επιτρεψει να τον ξαναχρησιμοποιησω το κλειδι ?

Θα σε γελάσω αλλά γιατί να μην πάρεις τον Retail με 18€ και να είσαι κομπλέ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alejandro είπε

Θα σε γελάσω αλλά γιατί να μην πάρεις τον Retail με 18€ και να είσαι κομπλέ;

ο λογος φιλε μου οτι ηδη επειδη δεν ειμαι γνωστης και καθε φορα πληρωνω την αστοχια του καθε μαστορα θελω μια τελεσιδικη λυση και ας την πληρωσω ,τετοιο κωδικο μαλλον μου εβαλε ο τελευταιος και εμεινα παλι απο υπολογιστη και εχω βαρεθει αυτη την διαδικασια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TIM1982 είπε

ο λογος φιλε μου οτι ηδη επειδη δεν ειμαι γνωστης και καθε φορα πληρωνω την αστοχια του καθε μαστορα θελω μια τελεσιδικη λυση και ας την πληρωσω ,τετοιο κωδικο μαλλον μου εβαλε ο τελευταιος και εμεινα παλι απο υπολογιστη και εχω βαρεθει αυτη την διαδικασια 

Αυτό έγινε γιατί προφανώς μέσα στη συμφωνία σας δεν είχατε βάλει νόμιμη άδεια για Windows (εκτός αν είχατε συμφωνήσει κάτι τέτοιο, οπότε σε "'έριξε"). Φυσικά εσύ επιλέγεις που και πόσα χρήματα θα διαθέσεις αλλά υπάρχει πολύς κόσμος στο forum που έχει αγοράσει από εκεί που σου πρότεινα και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...