Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει με σωζει.απο την αναβαθμιση 1803 και μετα εχω μεγαλο προβλημα με την ασυρματη καρτα δικτυου. μεσα στην μερα αποσυνδεεται σε ασχετο χρονο 3 με 4 φορες και συνηθως την επομενη μερα χανεται εντελως και πρεπει να την ξαναπερναω,εχω ενημερωσει drivers δεν ξερω τι αλλο να κανω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει με τα γ........α τα σκουπιδια windows 10, ολα ηταν καλα και με το που εβαλα να κατεβει το state of decay απο το store και καθε φορα που βαζω το game να κατεβει κολλανε τα παντα στο pc και ο cpu 100%! 

Με αλλο παιχνιδι ή εφαρμογη στο windows store δε μου το κανει, μονο στο state of decay 2.

Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Στην αρχη νομιζα ηταν οι drivers της nvidia αλλα τελικα δεν οφειλεται εκει γιατι καθε φορα που κατεβαζω κατι απ το store συμβαινει. Ποσο πιο πατο θα πιασουν αυτα τα windows πια, θα φτασουεμ να νοσταλγουμε vista στο τελως που εκει δεν ειχαμε ουτε 1 προβλημα σε σχεση με τα δεκαρια.

Αν ξερει κανεις καμια gaming version των linux ας μου στείλει κανα pm μπας και ξεφύγω απο αυτο το κολο λειτουργικό της κακιας ωρας. 

gergrhgre.png

Χωρίς τίτλο.png

gfegeege.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
4 hours ago, giorgosmcmc said:

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει με τα γ........α τα σκουπιδια windows 10, ολα ηταν καλα και με το που εβαλα να κατεβει το state of decay απο το store και καθε φορα που βαζω το game να κατεβει κολλανε τα παντα στο pc και ο cpu 100%! 

Με αλλο παιχνιδι ή εφαρμογη στο windows store δε μου το κανει, μονο στο state of decay 2.

Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Στην αρχη νομιζα ηταν οι drivers της nvidia αλλα τελικα δεν οφειλεται εκει γιατι καθε φορα που κατεβαζω κατι απ το store συμβαινει. Ποσο πιο πατο θα πιασουν αυτα τα windows πια, θα φτασουεμ να νοσταλγουμε vista στο τελως που εκει δεν ειχαμε ουτε 1 προβλημα σε σχεση με τα δεκαρια.

Αν ξερει κανεις καμια gaming version των linux ας μου στείλει κανα pm μπας και ξεφύγω απο αυτο το κολο λειτουργικό της κακιας ωρας. 

gergrhgre.png

Χωρίς τίτλο.png

gfegeege.png

Ως κύριο περιηγητή έχεις Internet Explorer ή Edge; Αν ναι, άλλαξε σε άλλον περιηγητή και κανε τον κύριο, πχ Firefox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Ως κύριο περιηγητή έχεις Internet Explorer ή Edge; Αν ναι, άλλαξε σε άλλον περιηγητή και κανε τον κύριο, πχ Firefox.

Το chrome εχω ως κυριο περιηγητή, εχω ξενυχτισει απο χθες να προσπαθω να βρω τι φταιει και οταν κατεβάζω αυτο το game σερνονται ολα και δε βγαζω ακρη, μεχρι το φακελο του windows apps ξεκλειδωσα μπας και βγαλω καποια ακρη εκει αλλα παλι στο 0 δε ξερω τι συμβαινει στα καλα καθομουνα σε καθαρο συστημα, πριν κανα μηνα εκανα φορματ, τι wsreset εκανα, τι με το powersell κατι κολπακια που βρηκα σε ενα tutorial τιποτα και επιπλέον τωρα κατεβαζω το παιχνίδι και ξαφνικα μου δεσμευει απ την αρχη 20gb χωρις λογο και μετα μου κατεβαζει αλλα 20, τρελα πράγματα. Εχω απηυδήσει λεμε. 

Με το gears of war ξερω γω δε μου το κανει αυτο όταν παω να το κατεβασω. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/6/2018 στις 11:18 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

gergrhgre.png

Χωρίς τίτλο.png

gfegeege.png

Τελικα μαλλον το wsappx μου τι κανει τη ζημια, το συστημα μου ειναι πεντακαθαρο, δοκιμασα σχεδον τα παντα εκτος απο τις οδηγιες του συγκεκριμενου site γιατι δε θελω να απεγκαταστησω το store, εχω περιπου το ιδιο προβλημα και απ οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος μετα απο ερευνα εμαθα πως το εχουν πολλοι αλλοι και συμβαινει οταν τρεχει καποιο Update ή κατεβαινει καποια εφαρμογη μονο μεσω store, εχω φαει το κοσμο και λυση δε βρηκα, αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι να το κανει μονο οταν κατεβαζω το state of decay 2 και οχι καποια αλλη εφαρμογη πχ gears of war, αν καποιος εχει μια λυση θα το εκτιμουσα να βοηθουσε.

problem.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
22 hours ago, giorgosmcmc said:

μου δεσμευει απ την αρχη 20gb χωρις λογο και μετα μου κατεβαζει αλλα 20, τρελα πράγματα

για να πω μια ιδέα,,

αν το παιχνίδι είναι γύρω στα 25GB, μήπως ο χώρος που δεσμεύει είναι για τα αρχεία εγκατάστασης ή για προσωρινά αρχεία;

γενικώς πόσο υπολειπόμενο χώρο αποθήκευσης έχουμε;

Δημοσ.

Το περίεργο που παρατήρησα εγώ μετά από κάποιο cumulative update, είναι ότι στα καλά καθούμενα οι SSD και μόνο οι SSD μου, έδειχναν 80% επιδόσεις στο Hard Disk Sentinel. Είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό γιατί δεν γίνεται ΚΑΙ στο δικό αλλά ΚΑΙ στις κοπέλας μου τα PC, ταυτόχρονα, να συμβαίνει το ίδιο σε 5 διαφορετικούς SSD :lol: (3 σε μένα και 2 στην κοπέλα μου).

Θαρρώ ότι κάτι παίζει με το HDS σε συνδυασμό με το τελευταίο update. Ξέρω, μικρό το κακό, αλλά αν το παρατήρησε κανείς, ας το πει 😛 

Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 8:23 ΜΜ, fiestakias είπε

καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει με σωζει.απο την αναβαθμιση 1803 και μετα εχω μεγαλο προβλημα με την ασυρματη καρτα δικτυου. μεσα στην μερα αποσυνδεεται σε ασχετο χρονο 3 με 4 φορες και συνηθως την επομενη μερα χανεται εντελως και πρεπει να την ξαναπερναω,εχω ενημερωσει drivers δεν ξερω τι αλλο να κανω!

κανεις?????😥😥

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Το περίεργο που παρατήρησα εγώ μετά από κάποιο cumulative update, είναι ότι στα καλά καθούμενα οι SSD και μόνο οι SSD μου, έδειχναν 80% επιδόσεις στο Hard Disk Sentinel. Είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό γιατί δεν γίνεται ΚΑΙ στο δικό αλλά ΚΑΙ στις κοπέλας μου τα PC, ταυτόχρονα, να συμβαίνει το ίδιο σε 5 διαφορετικούς SSD :lol: (3 σε μένα και 2 στην κοπέλα μου).

Θαρρώ ότι κάτι παίζει με το HDS σε συνδυασμό με το τελευταίο update. Ξέρω, μικρό το κακό, αλλά αν το παρατήρησε κανείς, ας το πει 😛 

ναι το παρατηρησα και εγω !!😞

fgdfd.JPG

Δημοσ.

Είσαι και σε insider ε; Εγώ δεν είμαι και παρόλα αυτά το παρατηρώ. Άντε τώρα να βρεις αν φταίει η έκδοση του προγράμματος ή των Windows, αν και με ψήνει το 2ο περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Είσαι και σε insider ε; Εγώ δεν είμαι και παρόλα αυτά το παρατηρώ. Άντε τώρα να βρεις αν φταίει η έκδοση του προγράμματος ή των Windows, αν και με ψήνει το 2ο περισσότερο.

αν και μου ανεφεραν οτι εχω παλια εκδοση στο sentinel στα 7αρια  εχω κανονικα 100% αποδοση !!:D

τωρα οσο αναφορα στα bench νουμερα  με as ssd δε βλεπω κατι το ανησυχητικο μεταξυ win7 και 10ρια παροτι αναφερει 80% στα 10αρια

ΥΓ ναι παιζω με insider  1803/17686 το ποιο προσφατο δηλαδη

YΓ 2 :θα δοκιμασω καποια στιγμη και με ποιο νεα εκδοση του sentinel αν αλλαξει κατι ενημερωνω !!

win 7 ultimate

fgfgfg.JPG

insider  1803/17686

dsgddfhfdh.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Έχεις παλιά έκδοση. Βάλε μια τελευταία. 5.01. ή 5.20

Spoiler

image.png.726d2c0c23fd113fd110091752a71867.png

image.png.399415641c115d1c941774eca7fe1c8c.png

6 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

YΓ 2 :θα δοκιμασω καποια στιγμη και με ποιο νεα εκδοση του sentinel αν αλλαξει κατι ενημερωνω !!

Δεν αλλάζει κάτι.

Επεξ/σία από tommybertsen
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...