ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Windows 10 RS5 Build 17682 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/05/31/announcing-windows-10-insider-preview-build-17682/ Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από ultraex2003
fiestakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει με σωζει.απο την αναβαθμιση 1803 και μετα εχω μεγαλο προβλημα με την ασυρματη καρτα δικτυου. μεσα στην μερα αποσυνδεεται σε ασχετο χρονο 3 με 4 φορες και συνηθως την επομενη μερα χανεται εντελως και πρεπει να την ξαναπερναω,εχω ενημερωσει drivers δεν ξερω τι αλλο να κανω!
ultraex2003 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 νεο update ......Windows 10 RS5 Build 17686 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/06/06/announcing-windows-10-insider-preview-build-17686/
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει με τα γ........α τα σκουπιδια windows 10, ολα ηταν καλα και με το που εβαλα να κατεβει το state of decay απο το store και καθε φορα που βαζω το game να κατεβει κολλανε τα παντα στο pc και ο cpu 100%! Με αλλο παιχνιδι ή εφαρμογη στο windows store δε μου το κανει, μονο στο state of decay 2. Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Στην αρχη νομιζα ηταν οι drivers της nvidia αλλα τελικα δεν οφειλεται εκει γιατι καθε φορα που κατεβαζω κατι απ το store συμβαινει. Ποσο πιο πατο θα πιασουν αυτα τα windows πια, θα φτασουεμ να νοσταλγουμε vista στο τελως που εκει δεν ειχαμε ουτε 1 προβλημα σε σχεση με τα δεκαρια. Αν ξερει κανεις καμια gaming version των linux ας μου στείλει κανα pm μπας και ξεφύγω απο αυτο το κολο λειτουργικό της κακιας ωρας. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από giorgosmcmc
SeXBOX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 4 hours ago, giorgosmcmc said: Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει με τα γ........α τα σκουπιδια windows 10, ολα ηταν καλα και με το που εβαλα να κατεβει το state of decay απο το store και καθε φορα που βαζω το game να κατεβει κολλανε τα παντα στο pc και ο cpu 100%! Με αλλο παιχνιδι ή εφαρμογη στο windows store δε μου το κανει, μονο στο state of decay 2. Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Στην αρχη νομιζα ηταν οι drivers της nvidia αλλα τελικα δεν οφειλεται εκει γιατι καθε φορα που κατεβαζω κατι απ το store συμβαινει. Ποσο πιο πατο θα πιασουν αυτα τα windows πια, θα φτασουεμ να νοσταλγουμε vista στο τελως που εκει δεν ειχαμε ουτε 1 προβλημα σε σχεση με τα δεκαρια. Αν ξερει κανεις καμια gaming version των linux ας μου στείλει κανα pm μπας και ξεφύγω απο αυτο το κολο λειτουργικό της κακιας ωρας. Ως κύριο περιηγητή έχεις Internet Explorer ή Edge; Αν ναι, άλλαξε σε άλλον περιηγητή και κανε τον κύριο, πχ Firefox.
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SeXBOX είπε Ως κύριο περιηγητή έχεις Internet Explorer ή Edge; Αν ναι, άλλαξε σε άλλον περιηγητή και κανε τον κύριο, πχ Firefox. Το chrome εχω ως κυριο περιηγητή, εχω ξενυχτισει απο χθες να προσπαθω να βρω τι φταιει και οταν κατεβάζω αυτο το game σερνονται ολα και δε βγαζω ακρη, μεχρι το φακελο του windows apps ξεκλειδωσα μπας και βγαλω καποια ακρη εκει αλλα παλι στο 0 δε ξερω τι συμβαινει στα καλα καθομουνα σε καθαρο συστημα, πριν κανα μηνα εκανα φορματ, τι wsreset εκανα, τι με το powersell κατι κολπακια που βρηκα σε ενα tutorial τιποτα και επιπλέον τωρα κατεβαζω το παιχνίδι και ξαφνικα μου δεσμευει απ την αρχη 20gb χωρις λογο και μετα μου κατεβαζει αλλα 20, τρελα πράγματα. Εχω απηυδήσει λεμε. Με το gears of war ξερω γω δε μου το κανει αυτο όταν παω να το κατεβασω. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από giorgosmcmc
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2018 στις 11:18 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει με τα γ........α τα σκουπιδια windows 10, ολα ηταν καλα και με το που εβαλα να κατεβει το state of decay απο το store και καθε φορα που βαζω το game να κατεβει κολλανε τα παντα στο pc και ο cpu 100%! Με αλλο παιχνιδι ή εφαρμογη στο windows store δε μου το κανει, μονο στο state of decay 2. Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Στην αρχη νομιζα ηταν οι drivers της nvidia αλλα τελικα δεν οφειλεται εκει γιατι καθε φορα που κατεβαζω κατι απ το store συμβαινει. Ποσο πιο πατο θα πιασουν αυτα τα windows πια, θα φτασουεμ να νοσταλγουμε vista στο τελως που εκει δεν ειχαμε ουτε 1 προβλημα σε σχεση με τα δεκαρια. Αν ξερει κανεις καμια gaming version των linux ας μου στείλει κανα pm μπας και ξεφύγω απο αυτο το κολο λειτουργικό της κακιας ωρας. Τελικα μαλλον το wsappx μου τι κανει τη ζημια, το συστημα μου ειναι πεντακαθαρο, δοκιμασα σχεδον τα παντα εκτος απο τις οδηγιες του συγκεκριμενου site γιατι δε θελω να απεγκαταστησω το store, εχω περιπου το ιδιο προβλημα και απ οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος μετα απο ερευνα εμαθα πως το εχουν πολλοι αλλοι και συμβαινει οταν τρεχει καποιο Update ή κατεβαινει καποια εφαρμογη μονο μεσω store, εχω φαει το κοσμο και λυση δε βρηκα, αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι να το κανει μονο οταν κατεβαζω το state of decay 2 και οχι καποια αλλη εφαρμογη πχ gears of war, αν καποιος εχει μια λυση θα το εκτιμουσα να βοηθουσε. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από giorgosmcmc
KoreanW Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 22 hours ago, giorgosmcmc said: μου δεσμευει απ την αρχη 20gb χωρις λογο και μετα μου κατεβαζει αλλα 20, τρελα πράγματα για να πω μια ιδέα,, αν το παιχνίδι είναι γύρω στα 25GB, μήπως ο χώρος που δεσμεύει είναι για τα αρχεία εγκατάστασης ή για προσωρινά αρχεία; γενικώς πόσο υπολειπόμενο χώρο αποθήκευσης έχουμε;
tommybertsen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Το περίεργο που παρατήρησα εγώ μετά από κάποιο cumulative update, είναι ότι στα καλά καθούμενα οι SSD και μόνο οι SSD μου, έδειχναν 80% επιδόσεις στο Hard Disk Sentinel. Είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό γιατί δεν γίνεται ΚΑΙ στο δικό αλλά ΚΑΙ στις κοπέλας μου τα PC, ταυτόχρονα, να συμβαίνει το ίδιο σε 5 διαφορετικούς SSD (3 σε μένα και 2 στην κοπέλα μου). Θαρρώ ότι κάτι παίζει με το HDS σε συνδυασμό με το τελευταίο update. Ξέρω, μικρό το κακό, αλλά αν το παρατήρησε κανείς, ας το πει 😛
fiestakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Στις 1/6/2018 στις 8:23 ΜΜ, fiestakias είπε καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει με σωζει.απο την αναβαθμιση 1803 και μετα εχω μεγαλο προβλημα με την ασυρματη καρτα δικτυου. μεσα στην μερα αποσυνδεεται σε ασχετο χρονο 3 με 4 φορες και συνηθως την επομενη μερα χανεται εντελως και πρεπει να την ξαναπερναω,εχω ενημερωσει drivers δεν ξερω τι αλλο να κανω! κανεις?????😥😥
ultraex2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Το περίεργο που παρατήρησα εγώ μετά από κάποιο cumulative update, είναι ότι στα καλά καθούμενα οι SSD και μόνο οι SSD μου, έδειχναν 80% επιδόσεις στο Hard Disk Sentinel. Είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό γιατί δεν γίνεται ΚΑΙ στο δικό αλλά ΚΑΙ στις κοπέλας μου τα PC, ταυτόχρονα, να συμβαίνει το ίδιο σε 5 διαφορετικούς SSD (3 σε μένα και 2 στην κοπέλα μου). Θαρρώ ότι κάτι παίζει με το HDS σε συνδυασμό με το τελευταίο update. Ξέρω, μικρό το κακό, αλλά αν το παρατήρησε κανείς, ας το πει 😛 ναι το παρατηρησα και εγω !!😞
tommybertsen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Είσαι και σε insider ε; Εγώ δεν είμαι και παρόλα αυτά το παρατηρώ. Άντε τώρα να βρεις αν φταίει η έκδοση του προγράμματος ή των Windows, αν και με ψήνει το 2ο περισσότερο.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε ναι το παρατηρησα και εγω !!😞 Έχεις παλιά έκδοση. Βάλε μια τελευταία. 5.01. ή 5.20
ultraex2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Είσαι και σε insider ε; Εγώ δεν είμαι και παρόλα αυτά το παρατηρώ. Άντε τώρα να βρεις αν φταίει η έκδοση του προγράμματος ή των Windows, αν και με ψήνει το 2ο περισσότερο. αν και μου ανεφεραν οτι εχω παλια εκδοση στο sentinel στα 7αρια εχω κανονικα 100% αποδοση !! τωρα οσο αναφορα στα bench νουμερα με as ssd δε βλεπω κατι το ανησυχητικο μεταξυ win7 και 10ρια παροτι αναφερει 80% στα 10αρια ΥΓ : ναι παιζω με insider 1803/17686 το ποιο προσφατο δηλαδη YΓ 2 :θα δοκιμασω καποια στιγμη και με ποιο νεα εκδοση του sentinel αν αλλαξει κατι ενημερωνω !! win 7 ultimate insider 1803/17686 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από ultraex2003
tommybertsen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Έχεις παλιά έκδοση. Βάλε μια τελευταία. 5.01. ή 5.20 Spoiler 6 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε YΓ 2 :θα δοκιμασω καποια στιγμη και με ποιο νεα εκδοση του sentinel αν αλλαξει κατι ενημερωνω !! Δεν αλλάζει κάτι. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από tommybertsen
Προτεινόμενες αναρτήσεις