splanis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Να κανω μια χαζη ερωτηση, υπαρχει καποιος τροπος τα windows να μην κανουν sleep οταν καταβαινει κατι, πχ απο torrent, steam κλπ (εκτος απ το να βγαλω το auto-sleep ) ; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από splanis
tommybertsen Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, splanis είπε Να κανω μια χαζη ερωτηση, υπαρχει καποιος τροπος τα windows να μην κανουν sleep οταν καταβαινει κατι, πχ απο torrent, steam κλπ (εκτος απ το να βγαλω το auto-sleep ) ; Δεν κάνουν sleep αν δεν έχεις ρυθμισμένο το power plan να κάνει.
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 νεο update .........Windows insider 10 RS5 Build 17677 What’s new in Build 17677 https://blogs.windows.com/windowsex...uncing-windows-10-insider-preview-build-17677 1
therock Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Με 1803 εχει λυθει τιποτα η ακομα ισχυουν αυτα που χαν ανακοινωθει. Περιμενω απο τη πρωτη build των 10 να αναβαθμισω, πηρα την αποφαση και με το που βγηκαν και ακουσα τα νεα εκανα πισω
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν γίνεται αυτόματη απενεργοποιηση της οθόνης παπαλα, πρεπει να επανεκινησεις τον υπολογιστή για να ξανα ανοιξει αλλιως μαυρη μαυριλα, δε ντρέπονται λιγο λεω εγω εκει στη ms, τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ουτε με τα vista ειχα τετοια προβλήματά ειδικα σε φρεσκο συστημα μετα απο φορματ, ελεος δλδ με τους τυπαδες. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
p4n0s86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Οταν γίνεται αυτόματη απενεργοποιηση της οθόνης παπαλα, πρεπει να επανεκινησεις τον υπολογιστή για να ξανα ανοιξει αλλιως μαυρη μαυριλα, δε ντρέπονται λιγο λεω εγω εκει στη ms, τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ουτε με τα vista ειχα τετοια προβλήματά ειδικα σε φρεσκο συστημα μετα απο φορματ, ελεος δλδ με τους μ.....ες. Κάνε μια δοκιμή να βγάλεις hdmi απ' την κάρτα και να το ξαναβάλεις. Αν έρθει η εικόνα φταίνε οι gpu drivers.
elpaso1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει πλεον τροπος να ανοιξεις το windows defender απο τα program files, ωστε να εχεις το παλιο Interface; Πλεον με το Update δε μου ανοιγει.
pavloa Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Επειδή τα εικονίδια αλλά και τα γράμματα τα έβγαζε μικρά, πήγα στις ρυθμίσεις οθόνης και ρύθμισα την κλίμακα στο 120%, ενεργοποίησα και την επιλογή που λέει να επιτρέπεται στα windows να προσπαθούν να ρυθμίσουν τις εφαρμογές να μην είναι θολές αλλά σε μερικά μου τα βγάζει θολά..Ακόμη και στον πίνακα ελέγχου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Επίσης πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις διαφημίσεις στα παιχνίδια (πασιέντζα κτλ)?
Fotia Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Στις 25/5/2018 στις 10:13 ΠΜ, therock είπε Με 1803 εχει λυθει τιποτα η ακομα ισχυουν αυτα που χαν ανακοινωθει. Περιμενω απο τη πρωτη build των 10 να αναβαθμισω, πηρα την αποφαση και με το που βγηκαν και ακουσα τα νεα εκανα πισω Αν σου δίνουν ενημερώσεις ασφαλείας ,και το θέλεις για δουλειά ,καλύτερα μην πειράξεις τίποτε .Σε αρκετά γραφεία αυτό κάνουν για το ρίσκο να μην κάτσει κάτι καλά.
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μου αφησανε ενα λαπτοπ με w10 1607 και εναν "windows 10 update assistant" να σπαμμαρει συνεχεια το χρηστη για ενημερωση. Μπορω να κανω την ενημερωση σε 1803 απο καποιο iso των windows, μιας και εχω ηδη κατεβασμενο καποιο? Αν ναι, τι πρεπει να κανω?
accipio Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Αυτό έκανα προχθές με ένα λάπτοπ συγγενή μου. Προσάρτησα το iso σε εικονικό drive, έτρεξα το setup και έκανα την εγκατάσταση της 1803 (είχε την 1709). Πήρε πολύ χρόνο (2+ ώρες) αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν θυμάμαι να είδα το "windows 10 update assistant" πουθενά μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, αλλά ίσως να υπήρχε και δεν το πρόσεξα.
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Το iso που εχω εγω ειναι στα ελληνικα αλλα η εγκατασταση των windows 10 που εχει το λαπτοπ εινια στα γερμανικα. Να φανταστω οτι πρεπει να κατεβασω το γερμανικο iso... Επισης, το αφησα ανοιχτο ολη τη νυχτα για να τελειωσει οτι ενημερωσεις ειχε και το μονο που καταφερε ηταν να παει σε 1709.
ultraex2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 25/5/2018 στις 10:27 ΠΜ, giorgosmcmc είπε Οταν γίνεται αυτόματη απενεργοποιηση της οθόνης παπαλα, πρεπει να επανεκινησεις τον υπολογιστή για να ξανα ανοιξει αλλιως μαυρη μαυριλα, δε ντρέπονται λιγο λεω εγω εκει στη ms, τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ουτε με τα vista ειχα τετοια προβλήματά ειδικα σε φρεσκο συστημα μετα απο φορματ, ελεος δλδ με τους τυπαδες. μου το κανει και σε μενα αλλα ...........κουνοντας το ποντικι αριστερα--δεξια και πατωντας αριστερο-δεξι κλικ ερχετε η εικονα αργει λιγο αλλα τελικα ανοιγει !!! επισης εχω ξετσεκαρει στις επιλογες παροχης ενεργειας (την ενεργοποιηση γρηγορης εκκινησης)
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, jim_p είπε Το iso που εχω εγω ειναι στα ελληνικα αλλα η εγκατασταση των windows 10 που εχει το λαπτοπ εινια στα γερμανικα. Να φανταστω οτι πρεπει να κατεβασω το γερμανικο iso... Επισης, το αφησα ανοιχτο ολη τη νυχτα για να τελειωσει οτι ενημερωσεις ειχε και το μονο που καταφερε ηταν να παει σε 1709. Μπορείς να κατεβάσεις το iso στην γλώσσα που επιθυμείς.
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το ξερω, το εκανα το πρωι αφου εγραψα το ποστ. Αλλα για να το κατεβασω, ακομα και στην 30αρα (25 καθαρα) vdsl του γειτονα, χρειαστηκαν 30 λεπτα. Στην επομενη εκκινηση, τα windows μου ειπαν οτι δεν μπορω να τρεξω το setup απο το iso επειδη το wu αποφασισε ξαφνικα να κατεβασει εκεινο την ενημερωση. Περιμενα να κατεβει και να εγκατασταθει πανω απο 2 ωρες, και στο τελος εβγαλε σφαλμα. Αυτιστικο λειτουργικο! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις