Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Σήμερα αγόρασα το κλειδί απο εδώ psngame

Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά. Μου λέει να πατήσω activate να το πατήσω ή  όχι?

This item has been delivered and activation warranty is 24 hours from delivery time.

Click the "Activate" button once you are ready to do a 5 minute process of activation..

Στην πρώτη γραμμή λένε ότι σου έστειλαν το κλειδί και σου δίνουν εγγύηση ενεργοποίησης που κρατάει 24 ώρες. Στην δεύτερη λέει να πατήσεις Activate όταν θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης, που θα κρατήσει κάνα 5λεπτο.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Στην πρώτη γραμμή λένε ότι σου έστειλαν το κλειδί και σου δίνουν εγγύηση ενεργοποίησης που κρατάει 24 ώρες. Στην δεύτερη λέει να πατήσεις Activate όταν θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης, που θα κρατήσει κάνα 5λεπτο.

Δεν μου ήρθε κανένα κλειδί. Μόμο ένα mail  με τκν κωδικό παραγγελίας.

Μήπως να πατήσω activate για να μου το στείλουν? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, pavloa είπε

Δεν μου ήρθε κανένα κλειδί. Μόμο ένα mail  με τκν κωδικό παραγγελίας.

Μήπως να πατήσω activate για να μου το στείλουν? 

Λογικά αυτό θέλει, αλλά δεν έχω αγοράσει από psngames οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Περίμενε κάποιον άλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Λογικά αυτό θέλει, αλλά δεν έχω αγοράσει από psngames οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Περίμενε κάποιον άλλον.

τελικά έκανα activate και μου εμφάνισε το κλειδί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πέρασα τα 10 version 1803.

Έκλεισα την τοποθεσία, το μικρόφωνο και την κάμερα.

Βλεπω ορι έχεις πάρα πολλές ρυθμίσεις.

Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? 

Στα προγραμματα εχει το xbox να το κάνω απεγκατάσταση? 

Το Dolby  access τι είναι? 

Χρειάζεται να σβήσω τίποτα απο τις εγκαταστημένες εφαρμογές? 

Τόση ώρα ψάχνω αλλα δεν μπορβ να το βρω..τον φάκελο τα εγγραφα μου (user) πως μπορώ να τκν βάλω στην επιφάνεια εργασίας? 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Τρέξτε να την προλάβετε... 
https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/wifi-tool/9nblggh5xz1z

Από 29,99 € Δωρεάν για λίγο το  WiFi Tool.
(Εξοικονόμηση 29,99 €) wink.gif

Η εφαρμογή έχει εξαιρετικές κριτικές. biggrin.gif

apps.61702.13510798886405976.f5cb99a0-67

ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ 29,99 €

WiFi Tool

Μπορεί να απαιτεί συγκεκριμένο υλικό. Ανατρέξτε στην ενότητα Απαιτήσεις συστήματος για λεπτομέρειες.
WiFi Tools
29,99 € 
Δωρεάν
Εξοικονόμηση 29,99 € • Απομένουν 8 ημέρες
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Χαζό πρόβλημα για κάποιους αλλά σοβαρό για εμένα οπότε θα εκτιμούσα μια βοήθεια.... λόγο δουλειάς πρέπει κάθε 6 ώρες να μπαίνω να τσεκάρω στον διακομιστή μας με Chrome 140 από τους 2000+ λογαριασμούς, πριν δεν ζήταγε Login στοιχεία, τα είχε αποθηκευμένα.... απλά πάταγα να πάει εκεί και έμπαινε, "θυμόταν". Ε μετά το Clean Install 1803 το τελευταίο των τελευταίων δεν το κάνει πια αυτό.... πρέπει κάθε 6 ώρες να αναζητώ έγγραφα για Login Details κάθε πελάτη. Καμιά ιδέα; τα προγράμματα είναι ότι χρησιμοποιούσα πάντα, τα μόνα που έκανα ήταν αλλαγή μητρικής και Clean Install. Απο χθες εχω λιώσει να τα κάνω Manual ψάχνοντας έγγραφα.... να απενεργοποιήσω από τον διακομιστή μας την δυνατότητα να ζητά Login είναι OFF the table για προφανείς λόγους.

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 12:53 ΜΜ, Jangos είπε

ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ 29,99 €

WiFi Tool

Μπορεί να απαιτεί συγκεκριμένο υλικό. Ανατρέξτε στην ενότητα Απαιτήσεις συστήματος για λεπτομέρειες.
WiFi Tools
29,99 € 
Δωρεάν

Σε ευχαριστώ πολύ. Με την ευκαιρία μήπως υπάρχει πουθενά στο φόρουμ λίστα με τις "απαραίτητες" εφαρμογές ή τις προσφορές σαν αυτή? Είμαι νέος χρήστης στα 10 και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με το windows store.

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 12:53 ΜΜ, Jangos είπε

ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ 29,99 €

WiFi Tool

WiFi Tools
29,99 € 
Δωρεάν

Ωραίος το είχε βάλει πριν 2 χρόνια πάλι δωρεάν ή 1€ και το είχα πάρει για windows phone που φυτοζωουσαν τότε και το εχω και στο desktop! Πολύ καλό έφτιαξα και είδα πολλά με αυτό!

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Kingfuse είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Με την ευκαιρία μήπως υπάρχει πουθενά στο φόρουμ λίστα με τις "απαραίτητες" εφαρμογές ή τις προσφορές σαν αυτή? Είμαι νέος χρήστης στα 10 και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με το windows store.

Εδώ είσαι. <_<

Αυτή:

AppRaisin AppRaisin

• Thanks 2
Δημοσ.

Παιδες ωρες ωρες γκριζαρει η εναρξη και δε πατιεται τιποτα(κυριολεκτικα) και πρεπει απλα να κλεισω και να το ξαναπατησω και τοτε ολα κομπλε!! Εχει συμβει σε κανεναν;

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 7:51 ΠΜ, pavloa είπε

Σήμερα πέρασα τα 10 version 1803.

Έκλεισα την τοποθεσία, το μικρόφωνο και την κάμερα.

Βλεπω ορι έχεις πάρα πολλές ρυθμίσεις.

Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? 

Στα προγραμματα εχει το xbox να το κάνω απεγκατάσταση? 

Το Dolby  access τι είναι? 

Χρειάζεται να σβήσω τίποτα απο τις εγκαταστημένες εφαρμογές? 

Τόση ώρα ψάχνω αλλα δεν μπορβ να το βρω..τον φάκελο τα εγγραφα μου (user) πως μπορώ να τκν βάλω στην επιφάνεια εργασίας? 

Για το τελευταίο σου ερώτημα, αν εννοείς το φάκελο Αρχεία χρήστη, η διαδρομή είναι:   δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας > Εξατομίκευση > Θέματα > Ρυθμίσεις εικονιδίων επιφάνειας εργασίας > τικ στο Αρχεία χρήστη > Εφαρμογή και ΟΚ

Αν εννοείς το φάκελο Έγγραφα, είναι απλό:  Αυτός ο υπολογιστής>δεξί κλικ στο φάκελο Έγγραφα>Αποστολή προς>Επιφάνεια εργασίας (δημιουργία συντόμευσης)

Δημοσ.
Στις 5/16/2018 στις 11:41 ΠΜ, tommybertsen είπε

Είπαμε, είναι χαζοί εκεί στην MS αλλά όχι και έτσι. Μην λέτε τέτοια πράγματα και μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Υπήρχε εδώ ένας που περήφανα μας έλεγε ότι τα πειρατικά του έγιναν γνήσια. Δεν μας είπε πότε σταμάτησαν να λειτουργούν ως "ενεργοποιημένα" τα windows. Δίνουν ένα Generic Key και φαίνεσαι ενεργοποιημένος. Δεν είσαι όμως, δεν ξεγέλασες την MS  όπως νομίζεις. 

Τι εννοείς? Στο ένα pc μου το έχω μ αυτη την μέθοδο ενεργοποιημένο.Σταματάει να σου δίνει update?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Jannis64 είπε

Για το τελευταίο σου ερώτημα, αν εννοείς το φάκελο Αρχεία χρήστη, η διαδρομή είναι:   δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας > Εξατομίκευση > Θέματα > Ρυθμίσεις εικονιδίων επιφάνειας εργασίας > τικ στο Αρχεία χρήστη > Εφαρμογή και ΟΚ

Αν εννοείς το φάκελο Έγγραφα, είναι απλό:  Αυτός ο υπολογιστής>δεξί κλικ στο φάκελο Έγγραφα>Αποστολή προς>Επιφάνεια εργασίας (δημιουργία συντόμευσης)

Επιτέλους το βρήκα..Θυμόμουν απο τα 7 το είχε εκεί αλλά δεν μπορούσα να το βρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...