tommybertsen Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, pavloa είπε Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες , απλά εγώ κάπου είχα διαβάσει οτι αν έχω σπασμένα κάνω αναβάθμιση στα 10 ΄και η microsoft δίνει άλλο κλειδί για τα 10, οπότε τα κάνει αυθεντικά.. Είπαμε, είναι χαζοί εκεί στην MS αλλά όχι και έτσι. Μην λέτε τέτοια πράγματα και μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Υπήρχε εδώ ένας που περήφανα μας έλεγε ότι τα πειρατικά του έγιναν γνήσια. Δεν μας είπε πότε σταμάτησαν να λειτουργούν ως "ενεργοποιημένα" τα windows. Δίνουν ένα Generic Key και φαίνεσαι ενεργοποιημένος. Δεν είσαι όμως, δεν ξεγέλασες την MS όπως νομίζεις. Επίσης είπαμε οι συζητήσεις για πειρατικό περιεχόμενο απαγορεύονται.
SeXBOX Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 hours ago, tommybertsen said: Είπαμε, είναι χαζοί εκεί στην MS αλλά όχι και έτσι. Μην λέτε τέτοια πράγματα και μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Υπήρχε εδώ ένας που περήφανα μας έλεγε ότι τα πειρατικά του έγιναν γνήσια. Δεν μας είπε πότε σταμάτησαν να λειτουργούν ως "ενεργοποιημένα" τα windows. Δίνουν ένα Generic Key και φαίνεσαι ενεργοποιημένος. Δεν είσαι όμως, δεν ξεγέλασες την MS όπως νομίζεις. Επίσης είπαμε οι συζητήσεις για πειρατικό περιεχόμενο απαγορεύονται. Πάντως αν έχεις εταιρεία έχεις offline KMS Activator όπως μου έκανε δώρο ο κολλητός μου. Όλα τα άλλα ναι θέλουν KMS αλλά πρέπει να περαστούν online με σύνδεση στο internet. Στην MS δεν είναι καθόλου χαζοί ο κολλητός μου που δουλεύει σε αυτή μου λέει ότι κοιμόμαστε το ύπνο του δικαίου νομίζοντας ότι η MS δεν βγάζει λεφτά... έχει τρόπους άλλους όπως στοχευμένες διαφημίσεις και άλλα τα οποία συμφωνείς με την εγκατάσταση αν δεν συμφωνήσεις δεν προχωρά η εγκατάσταση αν θες Cancel ή Exit και βάζεις Linux. Έτσι ακριβός μου τα πε. Επίσης η MS έχει βρει όχι απλά βάρκα σωτηρίας αλλά Τιτανικό ολόκληρο το Store της.
pavloa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οπότε για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση. Τα σπασμένα τα ξεχνάω. Αγοράζω 2 κλειδιά OEM απο εδώ https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional Κάνω εγκατάσταση βάζω το κλειδί και το συνδέω με το hotmail ώστε όταν αλλάξω μητρική να μπορέσω να ξανα βάλω το κλειδί που είχα αγοράσει. Σωστά μέχρι εδώ? Μπορώ σε ένα pc να έχω τα 7 και 10 αλλά σε διαφορετικούς δίσκους? Στον ssd τα 10 και στον παλιό τα 7. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από pavloa
tommybertsen Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Πάλι ακρίβυνε στο psngames το ΟΕΜ κλειδί. 10.50 περίπου είχε πριν 1 βδομάδα ακριβώς. Έλεος με τις τιμές τους. Μπορείς να τα έχεις σε διαφορετικούς δίσκους. Απλά όταν θα κάνεις εγκατάσταση τα 10 ή τα 7, να έχεις έναν δίσκο πάνω κουμπωμένο. Αφού τα κάνεις όλα, θα μπορείς να επιλέγεις από τον boot manager της μητρικής με ποιο λειτουργικό θες να ξεκινήσεις. Ο default δίσκος σου θα ξεκινάει το εκάστοτε λειτουργικό που έχεις πάνω.
SeXBOX Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ναι ανεβαίνει, ανάλογα πόσο τα δίνει η MS ή πόση ζήτηση έχουν. Αλλά και πάλι πες ότι πάει 20€... δε θα τα έδινες από το να δώσεις 140€+ και αυτά για Home Edition ας πούμε; Πάντως να το πω άλλη μια φορά για να το χωνέψουν μερικοί. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΕΙΔΙ το βάζεις προχωρά η εγκατάσταση μια χαρά ή δεν το βάζεις καθόλου και το βάζεις αργότερα... αυτό από την στιγμή που θα έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο κατευθείαν ελέγχεται από το σύστημα της MS. Όταν ελεγχθεί και σου λέει Windows is Activated και λέει Virtual License, πάει και τελείωσε ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ δεν σε κλειδώνει, δεν σου στερεί υποστήριξη, ούτε updates... Όσο για αλλαγή μητρικής και σου ζητηθεί να καλέσεις ή να κάνεις Login με τον λογαριασμό σου για να γίνει πάλι Activated... μην τα δοκιμάσετε, στο τηλ. θα βαριέστε την διαδικασία και μέσο Internet θα σας λέει ότι οι διακομιστές αυτή την στιγμή είναι απασχολημένοι, οπότε έχοντας το ίδιο κλειδί που είχατε απλά το ξαναβάζετε σαν νέο και τέλος, αυτό ήταν.
pavloa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ όλους που απάντησαν και με κατατόπισαν. Θα αγοράσω ένα κλειδί και το ΣΚ που θα έχω χρόνο θα τα εγκαταστήσω για να αρχίσω να τα συνηθίζω σιγά σιγά ως που να φτιάξω το καινούριο pc. Διάβασα νομίζω εδώ στο insomnia οτι μόλις εγκαταστήσω τα 10 πρέπει να ξετσεκάρω κάποιες επιλογές, δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε. Ισχύει αυτό ή τα περνάω και δεν σκαλίζω τίποτα.
SeXBOX Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 minutes ago, pavloa said: Ευχαριστώ όλους που απάντησαν και με κατατόπισαν. Θα αγοράσω ένα κλειδί και το ΣΚ που θα έχω χρόνο θα τα εγκαταστήσω για να αρχίσω να τα συνηθίζω σιγά σιγά ως που να φτιάξω το καινούριο pc. Διάβασα νομίζω εδώ στο insomnia οτι μόλις εγκαταστήσω τα 10 πρέπει να ξετσεκάρω κάποιες επιλογές, δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε. Ισχύει αυτό ή τα περνάω και δεν σκαλίζω τίποτα. Κατά την εγκατάσταση θα σε ρωτάει να βρίσκει την τοποθεσία σου και άλλα πραγματάκια για καλύτερη εμπειρία στο Store και την Cortana και άλλα πράγματα να συμφωνήσεις αν ναι ή αν όχι. Μόλις περάσεις αυτό το στάδιο συνεχίζεται η εγκατάσταση. Σου προτείνω πάντως, απενεργοποιημένα το μικρόφωνο και την κάμερα αν έχεις γιατί μερικά sites όπως το FB έχει κάνει κατά καιρούς πατάτες καταγράφοντας λέξεις κλειδιά που λες και σου βάζει στοχευμένες διαφημίσεις... Βασικά ισχύει για όλες τις εκδόσεις Windows από XP μέχρι σήμερα και Mac.
pavloa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 33 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Κατά την εγκατάσταση θα σε ρωτάει να βρίσκει την τοποθεσία σου και άλλα πραγματάκια για καλύτερη εμπειρία στο Store και την Cortana και άλλα πράγματα να συμφωνήσεις αν ναι ή αν όχι. Μόλις περάσεις αυτό το στάδιο συνεχίζεται η εγκατάσταση. Σου προτείνω πάντως, απενεργοποιημένα το μικρόφωνο και την κάμερα αν έχεις γιατί μερικά sites όπως το FB έχει κάνει κατά καιρούς πατάτες καταγράφοντας λέξεις κλειδιά που λες και σου βάζει στοχευμένες διαφημίσεις... Βασικά ισχύει για όλες τις εκδόσεις Windows από XP μέχρι σήμερα και Mac. Οπότε καλά το είχα διαβάσει με τις επιλογές. Σε αυτό το pc δεν έχω κάμερα και μικρόφωνο αλλά ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Σήμερα κατέβασα τα 10 με το Creation Tool και μου δημιούργησε ένα boot usb. Τι προτείνεις τα περάσω τα home ή pro?
SeXBOX Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 16 minutes ago, pavloa said: Οπότε καλά το είχα διαβάσει με τις επιλογές. Σε αυτό το pc δεν έχω κάμερα και μικρόφωνο αλλά ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Σήμερα κατέβασα τα 10 με το Creation Tool και μου δημιούργησε ένα boot usb. Τι προτείνεις τα περάσω τα home ή pro? Pro ασυζητητί, ποιος ο λόγος να πάρεις Key για Pro και να το περάσεις στα Home;
pavloa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε Pro ασυζητητί, ποιος ο λόγος να πάρεις Key για Pro και να το περάσεις στα Home; Για το κλειδί λέω να πάρω για home ή για τα pro.. Μόλις γυρίσω σπίτι θα αγοράσω το κλειδί για τα pro. Ευχαριστώ.
bouhc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, tommybertsen είπε ... Μπορείς να τα έχεις σε διαφορετικούς δίσκους. Απλά όταν θα κάνεις εγκατάσταση τα 10 ή τα 7, να έχεις έναν δίσκο πάνω κουμπωμένο. Αφού τα κάνεις όλα, θα μπορείς να επιλέγεις από τον boot manager της μητρικής με ποιο λειτουργικό θες να ξεκινήσεις. Ο default δίσκος σου θα ξεκινάει το εκάστοτε λειτουργικό που έχεις πάνω. Μπορεί, αν θέλει, να έχει και τους δύο δίσκους συνδεδεμένους στη διάρκεια την εγκατάστασης. Τα 10άρια θα δημιουργήσουν ένα dual boot menu μέσω του οποίου θα επιλέγει κάθε φορά το λειτουργικό με το οποίο θέλει να δουλέψει. Βέβαια είναι πιο χρονοβόρο από την επιλογή δίσκου εκκίνησης που προτείνεις αλλά μου έχει τύχει πολλές φορές να μην δέχεται το F12 (boot manager στο PC μου) κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα να ξεκινώ από τον δίσκο που δεν θέλω . Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από bouhc
jim_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρωτο μου post-1803 update κραξιμο! Κανεις με cosmote tv go (την εφαρμογη) που να μην του δουλευει μετα την ενημερωση σε 1803? Στο λαπτοπ ενος φιλου απλα σταματησε να δουλευει μετα την ενημερωση που εγινε χτες. Βασικα δεν ανοιγει καν. Στον σταθερο του (w7 x64 home) δουλευει κανονικα, γιαυτο υποψιαζομαι πως κατι πηδηξε η ενημερωση των 10. Οποιος θελει να την κατεβασει, μπορει να την παρει απο εδω, στο μωβ popup κατω δεξια. http://www.cosmotetvgo.gr/EPG/jsp/webtv/index.jsp Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από jim_p
Alejandro Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 49 λεπτά πριν, jim_p είπε Το πρωτο μου post-1803 update κραξιμο! Κανεις με cosmote tv go (την εφαρμογη) που να μην του δουλευει μετα την ενημερωση σε 1803? Στο λαπτοπ ενος φιλου απλα σταματησε να δουλευει μετα την ενημερωση που εγινε χτες. Βασικα δεν ανοιγει καν. Στον σταθερο του (w7 x64 home) δουλευει κανονικα, γιαυτο υποψιαζομαι πως κατι πηδηξε η ενημερωση των 10. Οποιος θελει να την κατεβασει, μπορει να την παρει απο εδω, στο μωβ popup κατω δεξια. http://www.cosmotetvgo.gr/EPG/jsp/webtv/index.jsp Αυτή τη στιγμή το Cosmote TV Go μου δουλεύει κανονικά. Εννοείται πως είμαι με την 1803. 1
Sadako Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Κι εμένα μου πέταξε μπλε οθόνη όταν πήγα να απενεργοποιήσω το Bluetooth (Asus Bluetooth usb dongle)
pavloa Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα αγόρασα το κλειδί απο εδώ psngame Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά. Μου λέει να πατήσω activate να το πατήσω ή όχι? This item has been delivered and activation warranty is 24 hours from delivery time. Click the "Activate" button once you are ready to do a 5 minute process of activation.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις