Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@pavloa 

Η δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 είναι ακόμα ενεργή.

Δες την μοναδική λύση που υπάρχει πλέον σήμερα για δωρεάν αναβάθμιση όπως περιγράφεται με λεπτομέρειες στην παρακάτω ιστοσελίδα του Ελληνικού PC Magazine.

http://gr.pcmag.com/windows-10-10/29601/news/e-dorean-anabathmise-sta-windows-10-einai-akoma-energe

Επίσης για έξτρα κατανόηση διάβασε και τα ποστ στο παρακάτω θέμα όπου αναγράφεται αναλυτικά ο συγκεκριμένος τρόπος και θα καταφέρεις να αναβαθμίσεις νόμιμα και δωρεάν. 

Αφού το κάνεις πες μας μετά και αν τα κατάφερες.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Ξεκινώντας από τη 2η ερώτηση, η απάντηση είναι "όχι", μιλάμε πάντα για γνήσια. Δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να μας κάνει τα σπασμένα γνήσια. Τι καλά που θα ήταν. :lol:

Αν έχεις σκοπό να πάρεις καινούριο pc καλύτερα να σταματήσεις τη διαδικασία γιατί το κλειδί θα το "δέσει" μαζί με τη μητρική. Υπάρχει τρόπος βέβαια, μπορείς να κάνεις (αν δεν έχεις) ένα λογαριασμό microsoft (hotmail) και να συνδέσεις την ψηφιακή άδεια με αυτόν και μετά να διαλέξεις ότι άλλαξες υπολογιστή και να απενεργοποιήσει το παλιό hardware, αλλά μπορείς να την αποφύγεις όλη αυτή τη φασαρία.

Τώρα αν θες να δεις αν γίνεται ακόμα δωρεάν αναβάθμιση πριν πάρεις νέο pc τι να σου πω, κάντο. Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καν (γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνεται κιόλας δωρεάν αναβάθμιση πλέον) και απ' τη στιγμή που έχεις σκοπό να διαθέσεις ένα ποσό, φαντάζομαι άνω των 600-700 για νέο pc, ε βάλε και 20 ευρώ παραπάνω βρε αδερφέ να πάρεις 2 άδειες να είσαι ήσυχος.

Το Creation Tool το δοκίμασα στο pc με τα σπασμένα windows 7 και εφτασε στο σημείο εγκατάστασης. (φωτο) 

Αν πατήσω εγκατάσταση μετά θα μου ζητήσει κλειδί?

Το pc θα το ξεκινήσω απο Σεπτέμβριο και θα βγει γύρω στα 300 ευρώ.

Αυτό σκεφτόμουν να πάρω 2 άδειες απο εδώ psngames αλλά είμαι  λίγο διστακτικός  με αυτές τις άδειες.

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Από το psngames είναι αρκετά safe. Απέφυγε το HRK για τέτοιου είδους αγορές.

Αγόρασα retail άδεια από HRK πριν 1 χρόνο στα €13 και δεν έχω κανένα θέμα. Γι' αυτό και του το πρότεινα άλλωστε. Ας πάρει από psngames. :)

4 λεπτά πριν, Jangos είπε

@pavloa 

Η δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 είναι ακόμα ενεργή.

Δες την μοναδική λύση που υπάρχει πλέον σήμερα για δωρεάν αναβάθμιση όπως περιγράφεται με λεπτομέρειες στην παρακάτω ιστοσελίδα του Ελληνικού PC Magazine.

http://gr.pcmag.com/windows-10-10/29601/news/e-dorean-anabathmise-sta-windows-10-einai-akoma-energe

Επίσης για έξτρα κατανόηση διάβασε και τα ποστ στο παρακάτω θέμα όπου αναγράφεται αναλυτικά ο συγκεκριμένος τρόπος και θα καταφέρεις να αναβαθμίσεις νόμιμα και δωρεάν. 

Αφού το κάνεις πες μας μετά και αν τα κατάφερες.

Δεν ισχύει πλέον μέσω τεχνολογιών υποβοήθησης, το ανέφερα στην αρχική μου απάντηση με το σωστό link που οδηγεί στην ανακοίνωση. Το δικό τους link εδώ δεν οδηγεί κάπου.

1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Το Creation Tool το δοκίμασα στο pc με τα σπασμένα windows 7 και εφτασε στο σημείο εγκατάστασης. (φωτο) 

Αν πατήσω εγκατάσταση μετά θα μου ζητήσει κλειδί?

Το pc θα το ξεκινήσω απο Σεπτέμβριο και θα βγει γύρω στα 300 ευρώ.

Αυτό σκεφτόμουν να πάρω 2 άδειες απο εδώ psngames αλλά είμαι  λίγο διστακτικός  με αυτές τις άδειες.

Χωρίς τίτλο.jpg

Και να σου κάνει εγκατάσταση, αντί για σπασμένα 7 θα έχεις σπασμένα 10 δεν θα είναι γνήσια. Και μιας και δεν επιτρέπεται να μιλάμε για σπασμένα, όπως σου είπα πέταξε τα και μην πίνεις 2-3 καφέδες για να πάρεις γνήσια, καλό είναι να αρχίσουμε να αλλάζουμε λίγο νοοτροπία.:)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Αγόρασα retail άδεια από HRK πριν 1 χρόνο στα €13 και δεν έχω κανένα θέμα. Γι' αυτό και του το πρότεινα άλλωστε. Ας πάρει από psngames. :)

11 λεπτά πριν, Jangos είπε

Δεν αμφιβάλλω, έχω πάρει πράγματα επιτυχώς myself από εκεί, απλά δεν θα το εμπιστευόμουν για άδεια Windows :) Δεν ξέρω καν γιατί :P

3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Δεν ισχύει πλέον μέσω τεχνολογιών υποβοήθησης, το ανέφερα στην αρχική μου απάντηση με το σωστό link που οδηγεί στην ανακοίνωση. Το δικό τους link εδώ δεν οδηγεί κάπου.

9 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ισχύουν καθόλου οι μαιμουδιές που αναφέρονται στο thread παραπάνω; Νόμιζα έληξε εντελώς το θέμα free update, ακόμη και με τις υποβοήθησης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@p4n0s86 Μάλλον δεν διάβασες όλόκληρο το ποστ που έκανα όπου έχει και παραπομπή στην παρακάτω σελίδα του Insomnia και περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος. :P

@tommybertsen Ναι, ισχύει ο τρόπος. ;)

@pavloa Κάνε αυτά που γράφει το παρακάτω θέμα αν θέλεις αναβάθμιση με Windows 10 νόμιμα και δωρεάν. :)

Επεξ/σία από Jangos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Jangos είπε

@p4n0s86 Μάλλον δεν διάβασες όλόκληρο το ποστ που έκανα όπου έχει και παραπομπή στην παρακάτω σελίδα του Insomnia και περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος

Ναι το post από insomnia πιο κάτω δε το πρόσεξα, sorry. Ενδιαφέρον αυτό με το .dll αν μπορείς να το κάνεις. Thanks for the info.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jangos είπε

@pavloa Κάνε αυτά που γράφει το παρακάτω θέμα αν θέλεις αναβάθμιση με Windows 10 νόμιμα και δωρεάν.

Αν θέλει νόμιμα και δωρεάν, πρέπει να αναβαθμίσει από νόμιμα Windows 7/8/8.1. Όχι από πειρατικά. ;) 

Αν έχει PC με νόμιμα 7ρια, there you go :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αν θέλει νόμιμα και δωρεάν, πρέπει να αναβαθμίσει από νόμιμα Windows 7/8/8.1. Όχι από πειρατικά. ;) 

Αν έχει PC με νόμιμα 7ρια, there you go :) 

Όχι απαραίτητα, αλλά πάντα με τις ευλογίες και την άδεια της Microsoft. ;)

Όπως γινόταν εξ'άλλου η αναβάθμιση και από την αρχή με την άδεια της Microsoft και στα του θείου απλά και μόνο για να αυξήσει το μερίδιο της στα Windows 10.  :)

Δημοσ.

Το april update πότε θα το πάρουμε εμείς οι ΜΗ preview builder "testers"?

Για τους από πάνω. Το creation tool δουλευει ακόμα άψογα. Έχει τις τελευταίες εκδόσεις και κατεβάζει σφαίρα τα iso. 

Μετά βάλτε κλειδακι ή το μαγικό πρόγραμμα κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

@GeorgeSmirlis

Λογικά έπρεπε ήδη να σου έχει έρθει μέσα από το Windows Update. Κάνε έναν έλεγχο για ενημερώσεις.

Εναλλακτικά, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σου βγάζει την ενημέρωση ακόμη, κατέβασε την παρακάτω εφαρμογή της Microsoft "Βοηθός ενημέρωσης των Windows 10".

Η ενημέρωση Windows 10 April 2018 Update είναι διαθέσιμη

Ο Βοηθός ενημέρωσης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση τώρα.

Ενημέρωση τώρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το τελευταιο ρημαδοUpdate τωρα δεν μπορω να αλλαξω απο ηχεια σε ακουστικα οπως τα κανανε... ξερεις κανεις/βρηκε κανεις τον τροπο? παω στις επιλογες του ηχου αλλα δεν μου τα δειχνει καν τα ακουστικα... μονο τα ηχεια , ενω δειχνει κανονικα το μικροφωνο... wtf

edit

οτιναναι... στο search εγραψα sound Και μου εβγαλε παλι το παλιο menu... solved.

Επεξ/σία από omghi2u
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα από scdkey uk. Στα 14 ευρώ πριν μερικές ημέρες. Καλή φάση αυτές οι άδειες. Τι διαφορά έχουν και τις δίνουν τόσο φτηνά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Και να σου κάνει εγκατάσταση, αντί για σπασμένα 7 θα έχεις σπασμένα 10 δεν θα είναι γνήσια. Και μιας και δεν επιτρέπεται να μιλάμε για σπασμένα, όπως σου είπα πέταξε τα και μην πίνεις 2-3 καφέδες για να πάρεις γνήσια, καλό είναι να αρχίσουμε να αλλάζουμε λίγο νοοτροπία.:)

Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες , απλά εγώ  κάπου είχα διαβάσει οτι αν έχω σπασμένα κάνω αναβάθμιση στα 10 ΄και η microsoft δίνει άλλο κλειδί για τα 10, οπότε τα κάνει αυθεντικά..

Λογικά θα είναι λάθος αυτο που διάβασα.

Αν είναι θα πάρω 2 κλειδιά απο το  psngames και θα περάσω τα 10.

Αυτό το κλειδί θα μπορέσω να το περάσω μετά στο καινούριο pc ? 

Ή θα πρέπει να αγοράσω άλλο?

Γινετε στον ssd να έχω τα 10 και στον παλιό δίσκο να έχω τα 7?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pavloa είπε

Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες , απλά εγώ  κάπου είχα διαβάσει οτι αν έχω σπασμένα κάνω αναβάθμιση στα 10 ΄και η microsoft δίνει άλλο κλειδί για τα 10, οπότε τα κάνει αυθεντικά..

Λογικά θα είναι λάθος αυτο που διάβασα.

Αν είναι θα πάρω 2 κλειδιά απο το  psngames και θα περάσω τα 10.

Αυτό το κλειδί θα μπορέσω να το περάσω μετά στο καινούριο pc ? 

Ή θα πρέπει να αγοράσω άλλο?

Γινετε στον ssd να έχω τα 10 και στον παλιό δίσκο να έχω τα 7?

Μου φαίνεται κουφό να γίνονται γνήσια με αυτό τον τρόπο, γιατί αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι και δεν θα πουλούσε τίποτα η MS. Επίσης όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω, απαγορεύεται η συζήτηση για πειρατικό περιεχόμενο, οπότε καλό είναι να σταματήσουμε να λέμε γι' αυτό έστω και θεωρητικά.

Δεν υπάρχει κλειδί πλέον, απ' τη στιγμή που ενεργοποιηθεί γίνεται ψηφιακή άδεια που "δένεται" με τη μητρική σου. Όταν θες να κάνεις φορμάτ επιλέγεις "δεν έχω κλειδί" και τα windows θα αναγνωρίσουν το pc σου και θα ενεργοποιηθούν ξανά μόνα τους.

Μπορείς να συνδέσεις την ψηφιακή άδεια με λογαριασμό microsoft (hotmail) και μετά από τις ρυθμίσεις να επιλέξεις τις κατάλληλες επιλογές που θα σου δίνει για να δηλώσεις ότι άλλαξες pc. Όλη αυτή τη διαδικασία πάντως μπορείς να την γλιτώσεις, αν απλά αγοράσεις μια άδεια και την βάλεις όταν πάρεις καινούριο και όχι τώρα.

Οι ΟΕΜ άδειες νομίζω μπορούν να μπουν σε πολλά pc αλλά καλύτερα να περιμένεις να σου απαντήσουν κι άλλοι που γνωρίζουν 100% σίγουρα γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν έχω κάνει, απλά σου λέω ότι γνωρίζω.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
3 hours ago, elteo said:

Καλή φάση αυτές οι άδειες. Τι διαφορά έχουν και τις δίνουν τόσο φτηνά; 

Επειδή θα ακούσεις χαζομάρες εδώ μέσα γι' αυτό θα στο πω πολύ απλά, είναι MSDN, VL keys αντιστοιχεί το κάθε κλειδί σε ας πούμε 50 ενεργοποιήσεις... οι Resellers θα το πουλήσουν το ίδιο 25 πχ φορές για να είναι καλυμμένοι. Είναι νόμιμο; Και ναι και όχι, αλλά της MS δεν της "καίγεται καρφί" σαν να σου λέει "πάρε με δική σου ευθύνη εμείς όμως θα σε ενεργοποιήσουμε" Πραγματικά δεν της καίγεται καρφί γιατί έχει από αλλού έσοδα και μόνο το 1 που πουλάει και το μεταπουλάνε την καλύπτει... δεν πέφτει έξω οικονομικά. Γενικά για τα 10αρια έχει πολύ χαλαρή πολιτική. Αν πέσεις θύμα από γνωστά sites που αμφιβάλω τότε πες το εδώ https://www.microsoft.com/en-us/howtotell/cfr/report.aspx αλλά πίστεψε με δε θα χρειαστεί. Όσο για την δωρεάν ενεργοποίηση όπως γινόταν όταν πρώτοβγήκαν δουλεύει αν έχεις το κατάλληλο πρωτότυπο αρχείο, το εγκαθιστάς κάνει register την μητρική σου μετά format και περνάς ότι γουστάρεις. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα δώσω, ούτε να μου στείλετε PM ούτως η άλλος το εχω απενεργοποιημένο.

Με λίγα λόγια αγοράζεις άφοβα από γνωστό site και είσαι ήσυχος.... αν πέσεις ποτέ θύμα από τέτοιο γνωστό site που δεν πρόκειται τότε το λες εδώ https://www.microsoft.com/en-us/howtotell/cfr/report.aspx

Εγώ είχα τέτοια άδεια αχρησιμοποίητη 3 χρονια και μου χρειάστηκε πρόσφατα.... μάντεψε NO PROBLEM!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...