Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Που πηγε η επιλογη συμπιεση και αποσυμπιεση στο δεξι κλικ στα winrar αρχεια? οεο! Μηπως το εξαφανισε το ''φοβερο'' update? λεω εγω τωρα μια υποθεση κανω.

Κοίτα και στις ρυθμίσεις του winrar, μήπως απενεργοποιήθηκε η επιλογή 'Integrate WinRAR into shell'

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dimitris85 είπε

Κοίτα και στις ρυθμίσεις του winrar, μήπως απενεργοποιήθηκε η επιλογή 'Integrate WinRAR into shell'

Στις ρυθμησεις δε μου γραφει τιποτα για ενσωματωση στο shell, πως γινεται αυτο? εκανα παντως reinstall και παλι τα ιδια, πουθενα οι επιλογες συμπιεση-αποσυμπιεση.

1243.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Έχει γίνει γίνει το θέμα .... Όλα τα προβλήματα θα λύνονται εδώ. 506 σελίδες και οι 500 είναι άχρηστες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Κατέβασε το shell extended view, και τσέκαρε στην λίστα που θα σου βγάλει, μήπως χάθηκε από εκεί η συντόμευση. Αν έχει απενεργοποιηθεί, απλά την ενεργοποιείς. Αλλιώς re-install το winrar. Πρόσεξε απλά μην απενεργοποιήσεις κάνα shell ;) 

5465757.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Πρώτη φορά που τα 10 με δυσαρεστούν. 

Μετά το τελευταίο update έχω τρομερό πρόβλημα με το WiFi. 

Η δεν βλέπει τα ασύρματα δίκτυα ή συνδέεται αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ. 

Με ethernet κανένα πρόβλημα. 

Έχω atheros κάρτα στο laptop. 

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; 

Υπάρχει λύση; 

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βάλεις τους drivers που δίνει η Atheros και όχι αυτούς που σου βάζουν τα Win.

Tην είχα πάθει με την κάρτα ήχου του λαπτοπ κι έκανα το παραπάνω και δούλεψε.

• Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, tiniakos said:

Η δεν βλέπει τα ασύρματα δίκτυα ή συνδέεται αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ. 

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάποια άλλη συσκευή στο setup σου που λειτουργεί ως Access Point αλλά δεν δίνει πρόσβαση στο internet? Ή ότι δεν έχεις αλλάξει κάτι στο setup αυτό τελευταία;

Δημοσ.

Τα Windows XP επιστρέφουν με την έκδοση 2018 [Video Concept] :)

Τα Windows XP είναι αναμφισβήτητα ένα παρωχημένο λειτουργικό σύστημα και δεν υποστηρίζονται πλέον μετά από 17 χρόνια αξιόλογων υπηρεσιών σε γραφεία, σπίτια και σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, παρά το γήρας τους, τα Windows XP εξακολουθούν να παραμένουν ένα ιστορικό σύμβολο της Microsoft στα λειτουργικά της συστήματα, διατηρώντας ακόμα και σήμερα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές πολλών παλιών οπαδών της Microsoft. Ένας σχεδιαστής δημιούργησε πρόσφατα ένα βίντεο-concept όπου δείχνει μια συγκεκριμένη έκδοση των Windows XP που έχει εκσυγχρονιστεί και προσαρμοστεί στο 2018. Εν ολίγοις, φανταστείτε πώς θα εμφανιζόταν σήμερα εάν δεν είχε παροπλισθεί πριν από χρόνια.

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε ένα μενού εκκίνησης που κρατά το παλιό UI ταυτόχρονα με την επικράτηση των χρωμάτων που τείνουν να είναι σκούρο μπλε και η εφαρμογή με τα Ζωντανά Πλακάκια (Live Tiles) των Windows 10 και με το Universal Windows Platform (UWP) σύστημα τους (Microsoft Store,  Hub, Feedback, Χάρτες κτλ). Η Εξερεύνηση αρχείων, η γραμμή τίτλου, η γραμμή εργασιών, το μενού σύνδεσης και ο Internet Explorer που αλλάζουν στο Edge ανανεώνονται επίσης. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, η υποστήριξη για το Timeline των Windows και το σύστημα Fluent Design

Επίσης ο ίδιος σχεδιαστής δημιούργησε και ένα άλλο βίντεο-concept όπου δείχνει πως θα μπορούσε να ήταν τα Windows 11. 

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά, οτιδήποτε με διαφορετικό πυρήνα, δεν είναι Windows XP. Είναι reskin, τα 10 με άλλο όνομα, άλλη όψη κλπ κλπ. Δεν γίνεται να βάλουν xp core, αλλά να υποστηρίζουν και τα πάντα ταυτόχρονα. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν καθιστούν το λειτουργικό, όχι ΧΡ.

Επίσης δεν θα υπάρχουν Windows 11,12,15,50 κλπ κλπ. Έχει ανακοινωθεί ότι τα ίδια, Windows 10 , τα ονομάζουν "windows as a service" , και απλά δίνουν major updates 2 φορές τον χρόνο. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα.. Ξέρω οτι έληξε η προθεσμία αναβάθμισης σε 10 αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να τα περάσω δωρεάν?

Πριν λίγες μέρες αγόρασα έναν ssd και πέρασα τα windows 7, μόλις άνοιξε μου πέταξε μήνυμα για αναβάθμιση και εγώ απο βλακεία πάτησα υπενθύμιση αργότερα. Υπάρχει τρόπος να μου ξανα βγάλει αυτό το μήνυμα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.. Ξέρω οτι έληξε η προθεσμία αναβάθμισης σε 10 αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να τα περάσω δωρεάν?

Πριν λίγες μέρες αγόρασα έναν ssd και πέρασα τα windows 7, μόλις άνοιξε μου πέταξε μήνυμα για αναβάθμιση και εγώ απο βλακεία πάτησα υπενθύμιση αργότερα. Υπάρχει τρόπος να μου ξανα βγάλει αυτό το μήνυμα?

Δοκίμασε με το Creation Tool αν μπορείς να αναβαθμίσεις κι ας μην υπάρχει κάτι επίσημο. Μέχρι πρόσφατα γινόταν, όπως και μέσω τεχνολογιών υποβοήθησης. Ίσως να το τερμάτισαν κι αυτό όμως τέλος του 2017. Αν δεν μπορείς μάλλον έχασες την ευκαιρία, αλλά μπορείς να αγοράσεις μια Retail άδεια αρκετά φθηνότερα (~10 ευρώ) πχ από HRK (δεν θυμάμαι το άλλο κατάστημα που έχει αναφερθεί, κάποιος θα στο πει). Δεν προτείνω ebay και ΟΕΜ άδειες με 3-4 ευρώ γιατί υπάρχουν αναφορές ότι λήγουν μετά από κάποιους μήνες.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Δοκίμασε με το Creation Tool αν μπορείς να αναβαθμίσεις κι ας μην υπάρχει κάτι επίσημο. Μέχρι πρόσφατα γινόταν, όπως και μέσω τεχνολογιών υποβοήθησης. Ίσως να το τερμάτισαν κι αυτό όμως τέλος του 2017. Αν δεν μπορείς μάλλον έχασες την ευκαιρία, αλλά μπορείς να αγοράσεις μια Retail άδεια αρκετά φθηνότερα (~10 ευρώ) πχ από HRK (δεν θυμάμαι το άλλο κατάστημα που έχει αναφερθεί, κάποιος θα στο πει). Δεν προτείνω ebay και ΟΕΜ άδειες με 3-4 ευρώ γιατί υπάρχουν αναφορές ότι λήγουν μετά από κάποιους μήνες.

Αυτό κάνω τώρα.. Κατέβασα το Creation Tool πάτησα αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή και περιμένω να τελειώσει το κατέβασμα..Μακάρι να γίνει.

Αν πετύχει και περάσω το 10, έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα καινούριο pc θα μπορέσω να τα περάσω ξανα με το κλειδί που θα έχω απο τα 10?

Σε ενα άλλο pc τα έχω σπασμένα θα μπορέσω να κάνω το ίδιο με το Creation Tool?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, pavloa είπε

Αυτό κάνω τώρα.. Κατέβασα το Creation Tool πάτησα αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή και περιμένω να τελειώσει το κατέβασμα..Μακάρι να γίνει.

Αν πετύχει και περάσω το 10, έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα καινούριο pc θα μπορέσω να τα περάσω ξανα με το κλειδί που θα έχω απο τα 10?

Σε ενα άλλο pc τα έχω σπασμένα θα μπορέσω να κάνω το ίδιο με το Creation Tool?

Ξεκινώντας από τη 2η ερώτηση, η απάντηση είναι "όχι", μιλάμε πάντα για γνήσια. Δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να μας κάνει τα σπασμένα γνήσια. Τι καλά που θα ήταν. :lol:

Αν έχεις σκοπό να πάρεις καινούριο pc καλύτερα να σταματήσεις τη διαδικασία γιατί το κλειδί θα το "δέσει" μαζί με τη μητρική. Υπάρχει τρόπος βέβαια, μπορείς να κάνεις (αν δεν έχεις) ένα λογαριασμό microsoft (hotmail) και να συνδέσεις την ψηφιακή άδεια με αυτόν και μετά να διαλέξεις ότι άλλαξες υπολογιστή και να απενεργοποιήσει το παλιό hardware, αλλά μπορείς να την αποφύγεις όλη αυτή τη φασαρία.

Τώρα αν θες να δεις αν γίνεται ακόμα δωρεάν αναβάθμιση πριν πάρεις νέο pc τι να σου πω, κάντο. Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καν (γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνεται κιόλας δωρεάν αναβάθμιση πλέον) και απ' τη στιγμή που έχεις σκοπό να διαθέσεις ένα ποσό, φαντάζομαι άνω των 500 για νέο pc, ε βάλε και 20 ευρώ παραπάνω βρε αδερφέ να πάρεις 2 άδειες να είσαι ήσυχος.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Από το psngames είναι αρκετά safe. Απέφυγε το HRK για τέτοιου είδους αγορές.

Δεν μιλάμε για πειρατικό λογισμικό εδώ. :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...