tommybertsen Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει, αλλά επειδή προφανώς ήταν πάνω σε άλλη μητρική ενεργοποιημένο, δεν θα έχεις ενεργοποιημένα windows. Θα πρότεινα για σιγουριά, καθαρή εγκατάσταση. Μόλις τώρα, SeXBOX είπε Θα δουλέψει ναι. Ίσως με 2-3 οδηγούς να έχεις πρόβλημα αλλά φτιάχνεται. Θα αναγνωρίσουν όμως άλλο Hardware και θα ζητήσουν ξανά ενεργοποίηση, οπότε να έχεις το κλειδί σου πρόχειρα κάπου. Δεν "δένεται" με τη μητρική το κλειδί; ; ; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, tommybertsen said: Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει, αλλά επειδή προφανώς ήταν πάνω σε άλλη μητρική ενεργοποιημένο, δεν θα έχεις ενεργοποιημένα windows. Θα πρότεινα για σιγουριά, καθαρή εγκατάσταση. Δεν "δένεται" με τη μητρική το κλειδί; ; ; Σε δικές μου περιπτώσεις όχι, άλλες φορές με ρώταγε αν έκανα αλλαγές στο hardware και να κάνω login με το email μου για επανενεργοποίηση αλλά θα λέει σίγουρα ότι οι διακομιστές είναι κατειλημμένοι/υπερφορτωμένοι και είναι σπάσιμο νεύρων, οπότε αλλαγή κλειδιού και καταχώρηση του ίδιου. Και αν θες πάλι να τον βάλεις στο προηγούμενο ούτε καν που θα στο κάνει θα έχει και εκείνη την μητρική καταχωρημένη.... όσες θες για την ακρίβεια. Εκτός αν είσαι εταιρεία θες διαφορετικό για κάθε PC ή ένα εταιρικό λογαριασμό καθαρά για λόγους ΣΔΟΕ κλπ, εδώ Ελλάδα λίγο δύσκολο να ασχοληθούν με αυτό αλλά Αγγλία σε ξεψειρίζουν. Edit: Επειδή πολύ ορθά να αναρωτηθείτε "μα καλά η MS τότε τι κερδίζει;". Ο κολλητός μου μου έχει πει φυσικά από τα κλειδιά όχι πολλά αλλά από καταγραφή αναζητήσεων σου, καταγραφή κινήσεων και στοχευμένων διαφημίσεων μέσο Bing ή δίνοντας τους σε τρίτους. Και μου λέει "όταν κάνεις εγκατάσταση μια μέρα κάτσε και διάβασε το Licence Agreement". Μου είπε και κάποια πράγματα να τα απενεργοποιώ για να μη με ρουφιανεύει αλλά ήταν τόσα που το μόνο που κράτησα ήταν την φράση "Σουτ την Cortana" Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από SeXBOX
tommybertsen Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Την Κορτάνα δεν την ενεργοποιώ ποτέ, απενεργοποιώ κάνα 2 άχρηστα πράγματα/υπηρεσίες, and that's that. Όσο για το κλειδί, μπέρδεμα μεγάλο γενικώς. Θα περιμένω 30 Μάη να κλείσω 1 χρόνο ακριβώς με το κλειδί για να δω αν θα συνεχίζει να δουλεύει και θα επανέλθω
alejsalonica Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Θα δουλέψει ναι. Ίσως με 2-3 οδηγούς να έχεις πρόβλημα αλλά φτιάχνεται. Θα αναγνωρίσουν όμως άλλο Hardware και θα ζητήσουν ξανά ενεργοποίηση, οπότε να έχεις το κλειδί σου πρόχειρα κάπου. Αν δεν βρίσκω το κλειδί μπορώ να αγοράσω μια άδεια on line ας πούμε; Ποιες είναι οι ''μεταφερόμενες'' άδειες, να μπορώ δηλαδή να την ενεργοποιώ σε διαφορετικά PC (όχι ταυτόχρονα αλλά αν αλλάξω ξανά κάποια πράγματα στο PC να μην ξαναπληρώνω). Παίδες, ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Στο υφιστάμενο PC (windows 10 pro) γράφει: Τα windows έχουν ενεργοποιηθεί με ψηφιακή άδεια συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας Microsoft. https://support.microsoft.com/el-gr/help/12440/windows-10-activation Ισχύει αυτό προφανώς (;): Αν δεν έχετε αριθμό-κλειδί προϊόντος, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης των Windows 10 μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Επιλέξτε το κουμπί Έναρξη > Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Ενεργοποίηση . Στη συνέχεια, επιλέξτε Μετάβαση στο Store για να μεταβείτε στο Microsoft Store, από όπου μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης των Windows 10 Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από alejsalonica
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, alejsalonica said: Αν δεν βρίσκω το κλειδί μπορώ να αγοράσω μια άδεια on line ας πούμε; Ποιες είναι οι ''μεταφερόμενες'' άδειες, να μπορώ δηλαδή να την ενεργοποιώ σε διαφορετικά PC (όχι ταυτόχρονα αλλά αν αλλάξω ξανά κάποια πράγματα στο PC να μην ξαναπληρώνω). Όλες μεταφερόμενες είναι, η Microsoft το έχει αφήσει ανεξέλεγκτο αυτό εκτός από πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που πρέπει να έχουν ένα KMS Activator που παρέχει η ίδια με ένα κόστος και το εφαρμόζεις σε όσα PC θες "Business Licensed" εχω στη κατοχή μου από δώρο, αλλά είναι περιττό ούτε καν αυτό κοιτάνε. 3 hours ago, alejsalonica said: Αν δεν έχετε αριθμό-κλειδί προϊόντος, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης των Windows 10 μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Επιλέξτε το κουμπί Έναρξη > Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Ενεργοποίηση . Στη συνέχεια, επιλέξτε Μετάβαση στο Store για να μεταβείτε στο Microsoft Store, από όπου μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης των Windows 10 Αυτό είναι το "ευαγγέλιο" από εποχή 8.1 το διαβάζουμε και όχι δεν παίρνεις από το Store αλλά από άλλο site που είναι ακριβός η ίδια η άδεια χωρίς όριο ενεργοποιήσεων. -------------------------- Εγώ έκανα Roll Back... ιδού ο λόγος... Τελευταία ευκαιρία.... μπαίνω insider και αν με ευχαριστεί κάθομαι ή το κλείνω το insider. Windows 10 Insider Preview 17666.1000 (rs_prerelease) για να δούμε αλλιώς άντε γεια! Με βλέπω με Mint... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από SeXBOX
tommybertsen Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το εικονίδιο αριστερά από το 4 τι είναι , το thepiratebay ? Still, δεν κατάλαβα τον λόγο. Είσαι κανονικά και δεν έχεις ήχο και δίκτυο;
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, tommybertsen said: Το εικονίδιο αριστερά από το 4 τι είναι , το thepiratebay ? Still, δεν κατάλαβα τον λόγο. Είσαι κανονικά και δεν έχεις ήχο και δίκτυο; Όχι 4% η χρησιμοποιούμενη μνήμη Τελικά έπρεπε να γίνω Ντόκτορ Κλουζό και να μυρίσω τα νύχια μου για τα policies... και λέω ε δεν παίζει να είναι αυτό... έκανα search στο regedit για Restrictions και μετά να δω ένα ένα ώσπου έπεσε το μάτι μου στο DenyUnspecified να είναι στο 1 δηλαδή να μην εγκαθιστά οδηγούς, το άλλαξα σε 0 και τώρα βάζο οδηγούς, ωραίο το dark theme Edit: όποιος έχει το ίδιο θέμα εδώ θα πάει: Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\DeviceInstall\Restrictions Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από SeXBOX
tommybertsen Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ναι, αυτό δίπλα από το 4 λέω Τι εννοείς ότι δεν είσαι ο Ντόκτορ Κλουζώ;
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 minutes ago, tommybertsen said: Ναι, αυτό δίπλα από το 4 λέω ΧΑΧΑΧΑΧΑ το Logo της Corsair
tommybertsen Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το κατάλαβα, αλλά είπα να κάνουμε λίγη πλάκα να σπάσει ο πάγος με τα 10ρια γιατί ο καθένας έχει αρκετά προβλήματα με δαύτα Ελπίζω να έκατσε σωστά αυτή τη φορά. #Win10OUT
elteo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) λαθος ποστ Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από elteo
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Που πηγε η επιλογη συμπιεση και αποσυμπιεση στο δεξι κλικ στα winrar αρχεια? οεο! Μηπως το εξαφανισε το ''φοβερο'' update? λεω εγω τωρα μια υποθεση κανω. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc 1
christos1414 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 @ giorgosmcmc: αυτο που ενδεχομενως συνεβη ειναι η διαγραφη του προγραμματος, οποτε διαγραφη καθε στοιχειου και επανεγκατασταση.....
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, christos1414 είπε @ giorgosmcmc: αυτο που ενδεχομενως συνεβη ειναι η διαγραφη του προγραμματος, οποτε διαγραφη καθε στοιχειου και επανεγκατασταση..... Έχω πάνω από 100 προγράμματα εγκατεστημένα, να τα διαγράψω όλα δύσκολο θα μου πάρει ώρες να ξανα σεταρω! Τώρα το winrar λειτουργεί αλλά έχει εξαφανιστεί ή από αποσυμπίεση-συμπιεση στο δεξί κλικ πιθανών να το κάνω ένα reinstall
tommybertsen Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το shell extended view, και τσέκαρε στην λίστα που θα σου βγάλει, μήπως χάθηκε από εκεί η συντόμευση. Αν έχει απενεργοποιηθεί, απλά την ενεργοποιείς. Αλλιώς re-install το winrar. Πρόσεξε απλά μην απενεργοποιήσεις κάνα shell Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από tommybertsen
Προτεινόμενες αναρτήσεις