giorgosmcmc Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Με το νέο update ο chrome έχει ένα delay γενικά και ψιλοαργει ή είναι ιδέα μου? Παίζει να το φτιάξουν με κάποιο update? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
jim_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δεν ειναι η ιδεα σου, ειναι το αθλιο quality control της ms που πηδηξε τον chrome με την ενημερωση σε rs4. https://www.neowin.net/news/microsoft-is-working-on-a-fix-for-the-windows-10-freezing-issue-affecting-chrome
Balantakos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, jim_p είπε Δεν ειναι η ιδεα σου, ειναι το αθλιο quality control της ms που πηδηξε τον chrome με την ενημερωση σε rs4. https://www.neowin.net/news/microsoft-is-working-on-a-fix-for-the-windows-10-freezing-issue-affecting-chrome Οχι για ολους. 1
_Theo_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Με το νέο update ο chrome έχει ένα delay γενικά και ψιλοαργει ή είναι ιδέα μου? Παίζει να το φτιάξουν με κάποιο update? Τα ίδια και εδώ με το Chrome. Ελπίζω να φτιάξουν την συμβατότητα με το RS4.
makfil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Διόρθωσα το κρασάρισμα του explorer με την 3η μέθοδο που περιγράφεται εδώ.
makfil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Σε ποιο πρόβλημα αναφέρεσαι @makfil ? Έχω γράψει παλαιότερα ότι μετά το update στην 1803 (προ μηνός περίπου) είχα κρασάρισμα στον Explorer κάθε φορά που ήθελα να χρησιμοποιήσω δεξί κλικ σε δίσκο ή φάκελο κλπ. Ασχολήθηκα σήμερα με το πρόβλημα, βρήκα το παραπάνω link, ακολούθησα την 1η μέθοδο, χωρίς αποτέλεσμα, απέφυγα τη 2η που ήθελε εγκατάσταση εφαρμογής και με την 3η επανήλθε στην κανονική λειτουργία. 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μακάρι να λυνόταν έτσι και το δικό μου explorer issue, όταν εμφανίζεται
makfil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Μακάρι να λυνόταν έτσι και το δικό μου explorer issue, όταν εμφανίζεται Έχω παρακολουθήσει το θέμα σου, από τότε που το περιέγραψες για πρώτη φορά, αλλά τώρα έχει βελτιωθεί, όπως γράφεις (... όταν εμφανίζεται). 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Λοιπονν..να πω και γω τα δικα μου! Αυτο το update 1803 ηταν ενα ΧΑΛΙ!!!! πραγματικα! Μου ανοιξε παλι τα services οτι ειχα κλεισει, μου ξαναβαλε cortana και onedrive, συν επανεγκατεστησε τον driver ηχου! Ξερυθμιστηκαν τα options απτο O&O Shutup..Και τωρα που το λετε ο Chrome σερνεται σαν σπασμωδικες κινησεις(να το πω ετσι) Και τρεχουν 115 processes στον task manager!...πολλες δεν ειναι;; Αν το μετανιωσα που το κανα; Ναι και θα μαναγκασει η M$ να βαλω τα 8χταρια παλι που ημουν κομπλε!
SeXBOX Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 hour ago, olimpiakos 7 said: Λοιπονν..να πω και γω τα δικα μου! Αυτο το update 1803 ηταν ενα ΧΑΛΙ!!!! πραγματικα! Μου ανοιξε παλι τα services οτι ειχα κλεισει, μου ξαναβαλε cortana και onedrive, συν επανεγκατεστησε τον driver ηχου! Ξερυθμιστηκαν τα options απτο O&O Shutup..Και τωρα που το λετε ο Chrome σερνεται σαν σπασμωδικες κινησεις(να το πω ετσι) Και τρεχουν 115 processes στον task manager!...πολλες δεν ειναι;; Αν το μετανιωσα που το κανα; Ναι και θα μαναγκασει η M$ να βαλω τα 8χταρια παλι που ημουν κομπλε! Ένα Roll Back to a Preview Version θα κάνεις και δεν θα το εγκαθιστάς όταν σου έρχεται... Simple. Εμένα πάλι εξαφανίστηκαν εφαρμογές των windows όπως το Microsoft Photos που χρησιμοποιούσα σχετικά πολλές φορές λόγο της δυνατότητας του σύνδεσης με cloud... δοκίμασα τα πάντα από το internet όλοι το έλυσαν εκτός από εμένα.
bvb7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Το HDR παντως δεν το εφτιαξαν, ξεπλυμενα χρωματα στο desktop και στον chrome στα παιχνιδια καλυτερα οπως και στον edge.
tommybertsen Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, makfil είπε Έχω παρακολουθήσει το θέμα σου, από τότε που το περιέγραψες για πρώτη φορά, αλλά τώρα έχει βελτιωθεί, όπως γράφεις (... όταν εμφανίζεται). Εξαφανίστηκε μετά το update. Go figure Το ίδιο είχε γίνει πριν 2 (!!!) χρόνια, με το anniversary update, αλλά τότε επανεμφανίστηκε σε ... 5 μέρες. Τώρα αργεί και ανησυχώ 2 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε Λοιπονν..να πω και γω τα δικα μου! Αυτο το update 1803 ηταν ενα ΧΑΛΙ!!!! πραγματικα! Μου ανοιξε παλι τα services οτι ειχα κλεισει, μου ξαναβαλε cortana και onedrive, συν επανεγκατεστησε τον driver ηχου! Ξερυθμιστηκαν τα options απτο O&O Shutup..Και τωρα που το λετε ο Chrome σερνεται σαν σπασμωδικες κινησεις(να το πω ετσι) Και τρεχουν 115 processes στον task manager!...πολλες δεν ειναι;; Αν το μετανιωσα που το κανα; Ναι και θα μαναγκασει η M$ να βαλω τα 8χταρια παλι που ημουν κομπλε! 2-3 services που είχα κλειστά, δεν ήταν big deal να τα κλείσω. Αυτό με το Chrome το παρατήρησα ΜΟΝΟ στο facebook, σε certain times. Ισχύει ότι βλέπω υπερβολικά πολλά svchost να τρέχουν. Idk what this is... 1
alejsalonica Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Αν βάλω τον σκληρό δίσκο SSD που έχω στο υφιστάμενο PC (έχει WIN10) σε άλλο PC θα δουλέψει; Να μετακομίσω δηλαδή τον SSD και να τον τοποθετήσω σε άλλο PC. Θα δουλέψει; Να προσέξω κάτι;
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 15 minutes ago, alejsalonica said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Αν βάλω τον σκληρό δίσκο SSD που έχω στο υφιστάμενο PC (έχει WIN10) σε άλλο PC θα δουλέψει; Να μετακομίσω δηλαδή τον SSD και να τον τοποθετήσω σε άλλο PC. Θα δουλέψει; Να προσέξω κάτι; Θα δουλέψει ναι. Ίσως με 2-3 οδηγούς να έχεις πρόβλημα αλλά φτιάχνεται. Θα αναγνωρίσουν όμως άλλο Hardware και θα ζητήσουν ξανά ενεργοποίηση, οπότε να έχεις το κλειδί σου πρόχειρα κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις