SeXBOX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες απαντήσεις σε ίδιες ερωτήσεις, παραπομπή εδώ σε αυτό το post. Download video Download video Πιο δημοφιλή/αξιόπιστα/δοκιμασμένα Καταστήματα: PSNGames Gamers Outlet SCDKey Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από SeXBOX
tommybertsen Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα γύρω στο 35λεπτο πήρε η 1803. 16 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Για να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες απαντήσεις σε ίδιες ερωτήσεις, παραπομπή εδώ σε αυτό το post. Download video Sorry to intervene , αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα ο φίλτατος. Δεν έχει ιδέα πως γίνεται να δουλεύει, λέει ότι μπορείς να πάρεις temporary activation key and all these stuff, δεν μας λέει τίποτα καινούριο. Δεν λύνει την απορία που έχουμε για το πως δουλεύουν αυτά τα κλειδιά. Λέει ότι απλά δουλεύει. Και εγώ λέω ότι απλά δουλεύει αυτό από το psngames, 6.40€ το είχα πάρει, πέρυσι.. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από tommybertsen 1
SeXBOX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 10 minutes ago, tommybertsen said: Εμένα γύρω στο 35λεπτο πήρε η 1803. Sorry to intervene , αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα ο φίλτατος. Δεν έχει ιδέα πως γίνεται να δουλεύει, λέει ότι μπορείς να πάρεις temporary activation key and all these stuff, δεν μας λέει τίποτα καινούριο. Σε εμάς όχι δεν λέει. Αλλά στον κάθε "μητσος345" που θα μπει και θα ρωτήσει πως να τα κάνει activated μέσο internet λέει.
tommybertsen Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ωστόσο, η απορία των περισσοτέρων είναι αν αυτά είναι legit Αυτή είναι και η δική μου απορία. Αυτός προμοτάρει ένα site ξέρω γω. Δεν το ήξερα πάντως, θα το έχω στα υπόψιν
SeXBOX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 15 minutes ago, tommybertsen said: Ωστόσο, η απορία των περισσοτέρων είναι αν αυτά είναι legit Αυτή είναι και η δική μου απορία. Αυτός προμοτάρει ένα site ξέρω γω. Δεν το ήξερα πάντως, θα το έχω στα υπόψιν ΑΠπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαααααααααααα παράπονο!!! Έβαλα Links για τα πιο αξιόπιστα και δοκιμασμένα καταστήματα. (ebay εκτός γιατί δημιουργεί ερωτήματα)
tommybertsen Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ναι το έχω πει και γω για το eBay, αλλά έχει χαθεί στις άπειρες σελίδες. Σε 2-3 μέρες θα χαθεί και το βίντεό σου
alejsalonica Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κι από μένα, σε υφιστάμενο PC με WIN 7 που θα το πάρω πλέον εγώ και θέλω να κάνω καθαρή - νέα εγκατάσταση WIN 10 64bit τι προϊόν να προτιμήσω; Εννοώ USB / λήψη; Στον KOTSOVOLO το δίνουν σε USB, βολεύει; Ξέχασα να αναφέρω ότι θα το βάλω ssd από άλλον υπολογιστή που έχει ήδη WIN 10 αλλά δεν θέλω να τα κρατήσω, θέλω καθαρή εγκατάσταση. Εκείνα τα WIN 10 ούτε που ξέρω πως βρέθηκαν εκεί... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από alejsalonica 1
tommybertsen Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δεν βλέπεις το βιντεάκι παραπάνω να save some money? Τίποτα δηλαδή , ένα κατοσταρικάκι θα σώσεις..
alejsalonica Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καταλαβαίνω τι λες και σίγουρα δεν περισσεύει. Όμως: 1. Αφορά επαγγελματικό εργαλείο δουλειάς 2. Μίλησα με MS τηλεφωνικώς και μου είπαν ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι κλειδιά για άλλη χρήση από αυτή που γίνεται.
SeXBOX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 25 minutes ago, alejsalonica said: μου είπαν ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι κλειδιά για άλλη χρήση από αυτή που γίνεται. αααμμμμμ..... γουάτ; Είσαι σίγουρος ότι μίλησες με MS και όχι Αρτέμη Σώρρα; Τέσπα... δηλαδή εμένα στην εταιρεία μου που κάθε φορά στην HM revenue and customs που κάνει ντου προσκομίζω εκτυπωμένες συναλλαγές για 15+ υπολογιστών με κλειδιά από το ebay... Win 10 Pro... τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι το ΓΟΥΑΟΥ θα έχουν το να πάρεις από φυσικό κατάστημα για 15 υπολογιστές χμμμμ 15x £200 = £3000 αξία σε κλειδιά... θα έπρεπε να λογοδοτώ εδώ και χρονια στα Βρετανικά δικαστήρια αν ήταν ετσι. Η ευθύνη πάει στον πωλητή όχι σε εσένα, μετά αυτόν θα ψάξουν.
kostasblues21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 γεια χαρα,προσφατα λογω ιου αναγκαστικα να βαλω τα 7αρια,μια παλια εκδοση που ειχασε ενα στικακι,αναβαθμισα στα 10 pro με κλειδι που αγορασα,παρ ολα αυτα ο υπολογιστης ειδικα σε παιχνιδια κανει πολλα κολληματα που πριν δεν τα ειχα,χωρις να εχω αλλαξει κατι περα απο μια μνημη ειχα 4 και πηγα 8,η μνημη ειναι ακριβως ιδια με αυτη που ειχα,το pc ειναι πολυ παλιο,αλλα αυτα τα παιχνιδια τα επαιζε μια χαρα,λετε μια καθαρη εγκατασταση να λυσει τα προβληματα;ο ssd ειναι στο 97% health,δεν ξερω αν λεει κατι αυτο.
tommybertsen Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @alejsalonica 1. Δεν αναφέρεις ότι είναι για επαγγελματικούς λόγους. 2. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίον θα έχεις πρόβλημα. Τι, θα σου αρνηθεί το support η MS ; Δεν καταλαβαίνω. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από tommybertsen
basilisgate13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, SeXBOX είπε Ήταν για κατόχους tablet με win 10 και την σειρά Surface. το προβλημα φιλε μου ειναι παντου και σε desktop.Βγαλαν update χθες για να το λυσουν αλλα δεν αλλαξε τιποτα Οσα φρεεζαρισματα και bsod εχω φαει φετος δεν εχω φαει στα 12 χρονια που χρησιμοποιω windows .Τα windows 10 μετα τα τελευταια μεγαλα updates ειναι οτι χειροτερο για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις