Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^^ Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό πριν είναι αυτό, καθώς ένα σωρό 3d party file explorers το υποστηρίζουν. ΤΟ ίδιο tabs, και διπλό view :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εμένα ήδη μου λείπει.

Έτσι όπως κάνανε τα σκοτάδια στον explorer είναι για τα μπάζα, ελπίζω σε μελλοντική έκδοση να δίνει την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ φωτός και σκώτους.

Ωραίο θα ήτανε αν το κάνανε όπως είναι στα settings (μαυρίλα παντού αλλα με γραμματοσειρές ευανάγνωστες σε κατάλευκο χρώμα, ωστε να ξεχωρίζουνε).

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνεται το παραπάνω. Μακράν ανώτερο από το κατάλευκο που σε στραβώνει :P 

Αν θα έχει πλήρες customization κάποτε, δεν το ξέρουμε, με το σταγονόμετρο δίνει σωστές αναβαθμίσεις και κάνα χρήσιμο feature η ms...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το dark theme στον explorer είναι όλα τα λεφτά..

το βρισκω αρκετα σκοτεινο για τα γουστα μου !!;)

ειδικα  τα σκοτεινα σκρινακια δεν διακρινοντε ευκολα με τη πρωτη ματια !!

c  ggvvgb.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

Πιστεύω πως θα το βελτιώσουν και θα το δούμε πιο ολοκληρωμένο όταν έρθει η στιγμή (Οκτώβριος ας πούμε ). Ακόμη και έτσι είναι welcome addition :)

ΥΓ: αρκεί να μη μου ξεκινήσει τα κουλά πάλι όλο το shell ( @SeXBOX , if you know what I mean :lol: )

Δημοσ.

μετα το update στις 8 του μηνος που εβγαλαν για να λυθει το προβλημα με το chrome ειδε κανενας καμια βελτιωση γιατι το εκανα και το προβλημα εχει παραμεινει με το που ανοιγω το chrome φρεεζαρει ολο το Pc 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το chrome. Ούτε έχω και τώρα. Δεν ισχύει για όλους το πρόβλημα.

δεν ηταν σε ολους αλλα αρκετοι ειχαν προβλημα το ειχε αναγνωρισει και η ms

Δημοσ.

Σαφώς και δεν θα ήταν σε όλους. Έχει καταφέρει η MS να μην μπορεί να κάνει deliver ένα update που να είναι σωστό για όλους. Από τη μία καταλαβαίνω, γιατί είναι άπειροι οι συνδυασμοί hardware, από την άλλη, δεν είναι δικαιολογία αυτή, 3 χρόνια έχει τώρα το βιολί με τα win 10...

Δημοσ.
1 hour ago, basilisgate13 said:

δεν ηταν σε ολους αλλα αρκετοι ειχαν προβλημα το ειχε αναγνωρισει και η ms

Ήταν για κατόχους tablet με win 10 και την σειρά Surface.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...