Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι προτεινετε να κανω? Προς το παρον ουτε εμενα δεν εληξε αλλα πεταει το μηνυμα οταν ανοιγω το pc το κλεινω και ολα καλα... 1)να το αφησω ετσι?? 2)να αγορασω κωδικο παλι με ενα τριευρω? 3)να αλλαξω κωδικο με πατσακι με τον παλιο πατροπαραδωτο τροπο?

Να αναφερθει οτι πριν λιγο μου εκανε μια νεα ενημερωση, αρα δεχεται προς το παρον ενημερωσεις και μετα το μηνυμα

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω 1 χρόνο κωδικό από το psngames. Η αλλαγή που είδα ήταν ότι under activation έγραφε κάτι κουλά, ενώ τώρα λέει "windows is activated with a digital licence". Δεν ξέρω αν λέει το ίδιο και σε σένα. 

1 λεπτό πριν, liverpoolman είπε

3)να αλλαξω κωδικο με πατσακι με τον παλιο πατροπαραδωτο τροπο?

Αυτός ο τρόπος δεν ενδείκνυται, πόσο μάλλον για συζήτηση στο φόρουμ :) 

• Like 1
Δημοσ.

Μα αν τελικα ολες αυτες που ειναι grey market προερχονται απο χακεριες, τοτε γιατι να μιλαμε και γι αυτες σε φορουμ, με την ιδια λογικη? Ειναι σαν να κοροιδευουμε τον ιδιο μας τον εαυτο ενα πραγμα...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις όμως για κάτι τέτοιο.

Τώρα στο psngames να είναι από κάτι τέτοιο, πολύ αμφιβάλλω. Η γνώμη μου είναι ότι απλά είναι μαζικά κλειδιά προορισμένα για εταιρείες or something, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Με το δικό μου κλειδί ενεργοποίησα δύο PC. Άντε να καταλάβεις τι γίνεται :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, tommybertsen said:

Η γνώμη μου είναι ότι απλά είναι μαζικά κλειδιά προορισμένα για εταιρείες or something, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.

Δεν είναι κλειδιά ακριβός, επειδή κι εμένα μου έδωσε από την MS ο κολλητός μου λόγο εταιρείας... είναι ένα Pre-installation λογισμικό που το εγκαθιστάς και αυτόματα η μητρική σου γίνεται αποδεκτή από όταν γίνει η καθαρή εγκατάσταση και έχεις πρόσβαση στα πάντα για πάντα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές θες, μου το έκανε δώρο πριν 2 μήνες γιατί δουλεύει στην Microsoft Hellas. Η αξία του δεν ξέρω πόση είναι αν είναι όπως ήταν κάποτε τα NT τότε είναι 2000€+-

How to get Volume Licensing Keys

Look up the product for which you need a key. Information on how to get your key will be displayed. Not all Volume Licensing products require a key. Volume license products using Volume Activation are pre-installed with a KMS client setup key. You will not need to enter a key for products on your client machine if you are using KMS activation. If a product is not listed, no key is required.

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το dark theme στον explorer είναι όλα τα λεφτά..

Είμαι τυφλός και δε βρίσκω την επιλογή για το dark theme;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Είμαι τυφλός και δε βρίσκω την επιλογή για το dark theme;

Kαι εγω γουσταρω Dark Explorer. Υπομονη μεχρι τον Οκτωμβριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Balantakos είπε

Ναι, ο ultraex ειναι insider.

Black Theme Στο RS5 σε μερικους μηνες.

Υπάρχει κανονικά dark theme, το ενεργοποίησα και δεν είμαι insider, ιδιότητες > εξατομίκευση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...