Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, joyap είπε

Και γιατί έχεις ακόμα Windows αφού είναι σαπίλα;

Γιατι παιζω games.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

EDIT: Kαλως την 1803, εμφανιστηκε και σε μενα,  εφαγε hide φυσικα μεχρι να δω ενα συγκεκριμενο αριθμο πληθους εδω μεσα να μη μιλαει για προβληματα.

Θα περιμένεις πολύ, συνήθως ακούγονται τα προβλήματα, όχι το αντίθετο. Και εγώ την πέρασα με την μια όταν ηρθε στο WU χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν ήρθα εδώ να το πω. Πέρα απο τώρα που απανταω στο μήνυμα σου, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ααα  οκ με τον ρυθμο που βγαινουν τα insider θα εχουν βγει 2-3 εκδοσεις σε  ενα  μηνα  μεχρι τοτε  ξαναδοκιμαζεις !!:D

υγ : θα ελεγα μηπως σε βοηθησει δοκιμασε  να κανεις τα update χωρις drivers και χωρις oc !!!

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

May 8, 2018—KB4103721 (OS Build 17134.48)
Applies to: Windows 10 version 1803

Improvements and fixes
This update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:

• Addresses an issue with the April 2018 Windows Servicing update that causes App-V Scripts (User Scripts) to stop working.
  • Addresses an issue that prevents certain VPN apps from working on builds of Windows 10, version 1803. These apps were developed using an SDK version that precedes Windows 10, version 1803, and use the public RasSetEntryProperties API.
  • Addresses additional issues with updated time zone information.
  • Addresses an issue that may cause an error when connecting to a Remote Desktop server. For more information, see CredSSP updates for CVE-2018-0886.
  • Security updates to Windows Server, Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft scripting engine, Windows app platform and frameworks, Windows kernel, Microsoft Graphics Component, Windows storage and filesystems, HTML help, and Windows Hyper-V.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχισανε τα οργανα!!! Που πηγε η λειτουργεια παιχνιδιου ΟΕΟ??? 

Παμε ρε windows vista! (σβηστα)

32095470_10215597971443796_7307280701114548224_n.jpg

X.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, fearless είπε

Capture.PNG.88e87cdf20b590effb5d16a20d59ea63.PNG

Πρόλαβα και είδα το e-mail σου... ;) :D

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε

ααα  οκ με τον ρυθμο που βγαινουν τα insider θα εχουν βγει 2-3 εκδοσεις σε  ενα  μηνα  μεχρι τοτε  ξαναδοκιμαζεις !!:D

υγ : θα ελεγα μηπως σε βοηθησει δοκιμασε  να κανεις τα update χωρις drivers και χωρις oc !!!

Θα περιμένω μήπως βγει κάποιο της προκοπής update, μη σου πω ναβγω τελείως από insider.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβηκε και εγκαταστηθηκε το σημερινο update αλλα το προβλημα ειναι οτι το Avast Premier δεν ξεκινα με τιποτα! Μου βγαζει το εξης μηνυμα: UI failed to load, this is really embarassing, AV Service is not responding. Μου το ειχε κανει και με το Spring Update και ειχα αναγκαστει να το απεγκαταστησω και να το επαναγκαταστησω!

edit 22:11 :με 2 (!) επανεκκινησεις. ολα διορθωθηκαν ...... no comment

Επεξ/σία από christos1414
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, christos1414 είπε

Κατεβηκε και εγκαταστηθηκε το σημερινο update αλλα το προβλημα ειναι οτι το Avast Premier δεν ξεκινα με τιποτα! Μου βγαζει το εξης μηνυμα: UI failed to load, this is really embarassing, AV Service is not responding. Μου το ειχε κανει και με το Spring Update και ειχα αναγκαστει να το απεγκαταστησω και να το επαναγκαταστησω!

edit 22:11 :με 2 (!) επανεκκινησεις. ολα διορθωθηκαν ...... no comment

ναι οντως  μερικα θελουν ξανα εγκατασταση μετα απο update παθαινουν κοκο μπλοκο !!!!!!;)

Δημοσ.

Παιδια ειχα αγορασει πριν απο μηνες αδεια windows 10 απο ebay και σημερα μου βγηκε μηνυμα ξαφνικα οτι σε λιγο θα ληξει η αδεια του οργανισμου μου και να βαλω αλλο κλειδι... Ηταν απατεωνεια ? Ή μπορει να σχετιζεται που αλλαξα καρτα γραφικων εχθες μετα απο χρονια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liverpoolman είπε

Παιδια ειχα αγορασει πριν απο μηνες αδεια windows 10 απο ebay και σημερα μου βγηκε μηνυμα ξαφνικα οτι σε λιγο θα ληξει η αδεια του οργανισμου μου και να βαλω αλλο κλειδι... Ηταν απατεωνεια ? Ή μπορει να σχετιζεται που αλλαξα καρτα γραφικων εχθες μετα απο χρονια?

Όχι δεν σχετίζεται η κάρτα γραφικών. Άρα μούφα η άδεια.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου έλεγε ότι θα λήξει, μία άδεια από το ebay, αλλά ποτέ δεν έληγε... Βέβαια την άλλαξα με μία διαφορετική, και άλλαξε και το μήνυμα που έχει κάτω από το activation tab στα settings. oh well...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...