Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 καλησπερα και εγω έκανα την αναβάθμιση στο HP G62-b55EV και τωρα δεν δουλεύει η ρύθμιση της φωτεινότητας ανεβοκατεβαίνεινει η μπαρα στο fn αλλα τιποτα στις ειδοποιήσεις απο 0 παει στο 100 τιποτα ! αλλος με το ιδιο πρόβλημα ? καμια λυση ???
chrv80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 6/5/2018 στις 1:21 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Εν τέλη υπάρχει (αραγε) ενας που εγκατέστησε την αναβάθμιση των Windows Vista γκουχ γκουχ συγνωμη 10 εννοούσα, μέσω update και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά ούτε χρειάστηκε να αναβαθμίσει κάποιον driver ή να επεξεργαστεί κάποιο αρχείο? (Οπως και θα επρεπε) Όχι? Ούτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με τν εγκατάσταση από το windows update, ίσα ίσα π δν μ έβαλε ξανά το bloatware στα apps, κ για πρώτη φορά δν μ χάλασε το bootloader του linux! εγώ προσωπικά είδα βελτιώσεις, κ πιο γρήγορα ήταν, κ ο ήχος ανα εφαρμογή τέλειος, κ κανένα bsod!! κ σε desktop κ στο λάπτοπ! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Κανένα θέμα και 'δω με upgrade από 1709 αλλά και με καθαρή εγκατάσταση τώρα. Υπομονή αύριο είναι Tuesday patch και θα διορθωθούν τα περισσότερα προβλήματα(Λογικά).
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ultraex2003 είπε Windows 10 Insider Preview Build 17661 (RS5) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/05/03/announcing-windows-10-insider-preview-build-17661/ Δεν θυμάμαι ποια έκδοση προσπάθησε να μου βάλει χθες, αλλά προσπάθησε 2 φορές και έφαγα μια ξεγυρισμένη πράσινη οθόνη. Του Αλαφούζου θα ήταν
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εν τέλη γνωρίζει κάποιος τι ώρα θα έρθει η επίσημη αναβάθμιση; Και εσείς που την έχετε ήδη εγκαταστήσει από πριν είδατε κάποια βελτίωση στα games; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
accipio Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μπήκε και στον δικό μου υπολογιστή πριν από λίγο η 1803 (είχα την 1709) αυτόματα μέσω Windows update. Μέχρι τώρα όλα καλά, δεν παρατήρησα κάτι προβληματικό. 1
SeXBOX Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 hours ago, giorgosmcmc said: Εν τέλη γνωρίζει κάποιος τι ώρα θα έρθει η επίσημη αναβάθμιση; Και εσείς που την έχετε ήδη εγκαταστήσει από πριν είδατε κάποια βελτίωση στα games; Ακόμα να την πάρεις;;;; Για κανε ένα Troubleshoot στο Windows Update. Πάντως δεν χάνεις και τίποτα το σπουδαίο.
tommybertsen Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Εν τέλη γνωρίζει κάποιος τι ώρα θα έρθει η επίσημη αναβάθμιση; Και εσείς που την έχετε ήδη εγκαταστήσει από πριν είδατε κάποια βελτίωση στα games; Η επίσημη αναβάθμιση έχει έρθει από 30 Απριλίου. Έλεγαν 8 Μαΐου πως θα έρθει στο Windows Update, αλλά ήρθε άμεσα (30 Απρίλη). Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας επίσημη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 8 Μαΐου(Σήμερα δηλαδή) θα βγει το πρώτο CU.
tommybertsen Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ναι, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, έλεγαν πως όσοι θέλουν από WU το april update, θα το πάρουν 8 Μαΐου, το πήραμε όμως την ίδια στιγμή (20:00 έβγαινε, 20:30 το πήρα ). Προς το παρόν CU δεν έχω δει, αλλά λογικά το βράδυ θα γίνει "roll out".
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Ναι, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, έλεγαν πως όσοι θέλουν από WU το april update, θα το πάρουν 8 Μαΐου, το πήραμε όμως την ίδια στιγμή (20:00 έβγαινε, 20:30 το πήρα ). Προς το παρόν CU δεν έχω δει, αλλά λογικά το βράδυ θα γίνει "roll out". 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Η επίσημη αναβάθμιση έχει έρθει από 30 Απριλίου. Έλεγαν 8 Μαΐου πως θα έρθει στο Windows Update, αλλά ήρθε άμεσα (30 Απρίλη). Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας επίσημη. 4 ώρες πριν, SeXBOX είπε Ακόμα να την πάρεις;;;; Για κανε ένα Troubleshoot στο Windows Update. Πάντως δεν χάνεις και τίποτα το σπουδαίο. Μου ακούγονται ψιλό κινέζικα αυτά με τις ονομασίες και τα edition, μιλάω για το update το επίσημο που έχει ανακοινωθεί πως θα το πάρουν όλοι 8 Μαΐου μέσω αυτόματης ενημερωσης, όχι για εκείνους που κατεβασαν το iso 5 μήνες πριν. EDIT: Kαλως την 1803, εμφανιστηκε και σε μενα, εφαγε hide φυσικα μεχρι να δω ενα συγκεκριμενο αριθμο πληθους εδω μεσα να μη μιλαει για προβληματα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
ultraex2003 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δεν θυμάμαι ποια έκδοση προσπάθησε να μου βάλει χθες, αλλά προσπάθησε 2 φορές και έφαγα μια ξεγυρισμένη πράσινη οθόνη. Του Αλαφούζου θα ήταν εαν παιζεις με insider preview και skip ahead πιθανον την 1803/ 17661(RS5) οτι ποιο νεο θα προσπαθησε να σου βαλει σε μενα παντως μπηκε βουτυρο αν και αργησε μεχρι να ολοκληρωσει το update !! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από ultraex2003 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Εσένα μπορεί να σου έκατσε, εμένα γιοκ. Θα ξανά προσπαθήσω σε κανα μήνα
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιωνω κι εγω ολα καλα με το update μεσω windows, ουτε μπλε οθονες ουτε τιποτα, σχετικα με το perfomance που κανεις δεν εχει αναφερει, με τις ιδιες ακριβως ρυθμησεις που ειχα στο inspector, το cod wwII εχει απειρο stuttering και πλεον ειναι unplayble ακομη και στο συστημα μου, ναι καλα ακουσατε το cod wwII με τη σαπια μηχανη γραφικων που εχει, ενα το κρατουμενο, επειτα μετα την εγκατασταση των 397.55 drivers της nvidia χρειαστεικε να κανω δευτερη επανεκινηση στο pc γιατι το assassin creed origins ξεσκιζοτανε απ το stuttering και μου ανοιγε σε windowed mode ολη την ωρα, επειτα διορθωθηκε, το cod wwII εφαγε delete γιατι πλεον ειναι unplayble και μεχρι τωρα ολα καλα μεχρι νεοτερας με τα οποια προβληματα τα οποια ειναι αναμενομενα, windows(σαπιλα) ειναι αυτα παντα θα υπαρχουν προβληματα αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει καποιο σοβαρο. Παντως να τρεχουν τα παιχνιδια καλυτερα ξεχαστε το. EDIT: Μη κανετε κανενα αστειο να ενεργοποιησετε το perfomance mode απο τις ρυθμησεις των windows γιατι το εκανα και μου τα μαμησε ολα, αρκει να το ενεργοποιησετε απ τις ρυθμησεις της gpu σας. EDIT2: Οσοι εχετε nvidia και κανατε το update κατεβαστε αμεσως τους hotfix διοτι εκανα το λαθος να κρατησω τον υπαρχοντα driver και τα games ετρεχαν λες και επαιζα σε μηχανημα του 1994 οποτε οπως καταλαβαινετε δεν εβγαλε τυχαια drivers η nvidia τη στιγμη που κυκλοφορησε το update. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από giorgosmcmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις