Zerg13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Απο το system update και οχι με tools και τετοια, ποια εκδοση κατεβαινει αυτη την εποχη;
makfil Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Απο το system update και οχι με tools και τετοια, ποια εκδοση κατεβαινει αυτη την εποχη; 1803 buid 17134.1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Εν τέλη υπάρχει (αραγε) ενας που εγκατέστησε την αναβάθμιση των Windows Vista γκουχ γκουχ συγνωμη 10 εννοούσα, μέσω update και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά ούτε χρειάστηκε να αναβαθμίσει κάποιον driver ή να επεξεργαστεί κάποιο αρχείο? (Οπως και θα επρεπε) Όχι?
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι υπάρχει, αλλά συνήθως στα φόρουμ βλέπεις μόνο γκρίνια (και εγώ γκρινιάζω).. Τίποτα δεν έκανα μετά. Απλά απενεργοποίησα εκ νέου το fast startup. Δεν το θεωρώ δα και τόσο τραγικό. Σε σχέση με προηγούμενα update που τα default apps γυρνούσαν από την αρχή, αυτό είναι όαση
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εν τέλη υπάρχει (αραγε) ενας που εγκατέστησε την αναβάθμιση των Windows Vista γκουχ γκουχ συγνωμη 10 εννοούσα, μέσω update και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά ούτε χρειάστηκε να αναβαθμίσει κάποιον driver ή να επεξεργαστεί κάποιο αρχείο? (Οπως και θα επρεπε) Όχι? Eγω. Και μαλιστα εφυγε και ενα προβλημα που οταν πατουσα τερματισμο εβγαζε error στην μνημη X00b0576950b κατι τετοιο. Τζετ ολα. απο νοεμβριο του 2016 που πηρα το laptop δεν εχω κανει clean install.
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, aris1986 είπε Eγω. Και μαλιστα εφυγε και ενα προβλημα που οταν πατουσα τερματισμο εβγαζε error στην μνημη X00b0576950b κατι τετοιο. Ένα παρόμοιο έβγαζε και σε εμένα, σπάνια... Δεν το ξανάδα
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εν τέλη υπάρχει (αραγε) ενας που εγκατέστησε την αναβάθμιση των Windows Vista γκουχ γκουχ συγνωμη 10 εννοούσα, μέσω update και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά ούτε χρειάστηκε να αναβαθμίσει κάποιον driver ή να επεξεργαστεί κάποιο αρχείο? (Οπως και θα επρεπε) Όχι? Τα προβλήματα που είχα ήταν στη μετάβαση από 1703 στη 1709 και όπως αποδείχτηκε, εκ των υστέρων ήταν, βασικά, δικά μου λάθη και όχι προβλήματα του update. Από 1709 σε 1803 το update κατέβηκε και εγκαταστάθηκε πολύ πιο γρήγορα από το προηγούμενο και δεν πείραξε τα jump lists (Word και Excel), όπως το προηγούμενο.
fearless Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ξαναρωτισα γινομαι σπαστικος σορρυ. Πως μεγαλωνουμε μέγεθος γραμματοσειρας χωρις System Font Changer και τετοια. Default εισται εσεις; Είναι πολύ μικρα τα γραμματα παντου.
bromiaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Εν τέλη υπάρχει (αραγε) ενας που εγκατέστησε την αναβάθμιση των Windows Vista γκουχ γκουχ συγνωμη 10 εννοούσα, μέσω update και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά ούτε χρειάστηκε να αναβαθμίσει κάποιον driver ή να επεξεργαστεί κάποιο αρχείο? (Οπως και θα επρεπε) Όχι? Ναί, εγώ..
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι υπάρχει, αλλά συνήθως στα φόρουμ βλέπεις μόνο γκρίνια (και εγώ γκρινιάζω).. Τίποτα δεν έκανα μετά. Απλά απενεργοποίησα εκ νέου το fast startup. Δεν το θεωρώ δα και τόσο τραγικό. Σε σχέση με προηγούμενα update που τα default apps γυρνούσαν από την αρχή, αυτό είναι όαση Βασικά αυτό ναι, από τα 100 μηνύματα τα 90 αναφέρονται μόνο σε προβλήματα και είμαι σε φάση με αυτα που διαβάζω να σκέφτομαι αν κάνω το update αν θα κάνει εκραγεί το pc 😂 Με το fast startup τι φαση; αυτό δεν είναι setting του bios; είναι δυνατόν να αλλάξουν settings του bios;
SeXBOX Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Με έχει τρελάνει σε bsods, Unexpected Store Exception, Kernel error... κλπ κλπ.... τίποτα δεν έχει βοηθήσει από το Internet που εχω βρει.
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Με το fast startup τι φαση; αυτό δεν είναι setting του bios; είναι δυνατόν να αλλάξουν settings του bios; Και όχι , δεν θα εκραγεί το pc 41 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Με έχει τρελάνει σε bsods, Unexpected Store Exception, Kernel error... κλπ κλπ.... τίποτα δεν έχει βοηθήσει από το Internet που εχω βρει. Έχουν κάποια σχέση με το update; Ένα θέμα εδώ, έχει τα ίδια, πολλά ότι να'ναι BSOD 1 ώρα πριν, fearless είπε Ξαναρωτισα γινομαι σπαστικος σορρυ. Πως μεγαλωνουμε μέγεθος γραμματοσειρας χωρις System Font Changer και τετοια. Default εισται εσεις; Είναι πολύ μικρα τα γραμματα παντου. Default είμαι. Δεν με ενοχλούν τα μικρά γράμματα (παίζω σε 1080p ωστόσο...)Με το scaling θα έπαιζα (αλλάζει τα πάντα though..)αλλά δεν το πειράζω. Όντως μετά το update η γραμματοσειρά στα settings είναι ελαφρώς μικρότερη. Η ms δεν αφήνει να αλλάξεις μόνο μέγεθος γραμματοσειράς, αν έχω καταλάβει καλά. Μόνο με το scaling. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από tommybertsen 1
fearless Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Η ms δεν αφήνει να αλλάξεις μόνο μέγεθος γραμματοσειράς, αν έχω καταλάβει καλά Δεν πειραζει αν είναι θα βαλω το System Font Changer https://www.wintools.info/index.php/system-font-size-changer δεν μπορω με μικρη γραμματοσειρά.
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πόσο δύσκολο να ήταν άραγε να κάνουν κάτι αντίστοιχο εκεί στην Ms...Αρκουδέηδες 1
_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, fearless είπε Δεν πειραζει αν είναι θα βαλω το System Font Changer https://www.wintools.info/index.php/system-font-size-changer δεν μπορω με μικρη γραμματοσειρά. Μήπως εννοείς αυτό εδώ: 7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Πόσο δύσκολο να ήταν άραγε να κάνουν κάτι αντίστοιχο εκεί στην Ms...Αρκουδέηδες Δεν φτάνει που μας έδωσαν τα Windows 10 δωρεάν, γκρινιάζεις και από πάνω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις