paulks Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Αν ανοίξεις CMD σαν Διαχειριστής ίσως πρέπει να γράψεις το παρακάτω και να πατήσεις Enter. \\fileserver\software\Office_2016\x86\setup.exe /adminfile \\fileserver\software\Office_2016\x86\Office_2016.MSP τα \\fileserver\software\Office_2016 είναι ενδεικτικό, εσένα μπορεί να είναι άλλο το Path. Αν δεν σου πετύχει, τότε ίσως να δοκίμαζες μια παλαιότερη έκδοση. ναι δεν πετυχε,,θα ξανακανω καινουργια εγκατασταση και ο θεος βοηθος.
rofl Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Στις 5/1/2018 στις 3:06 ΜΜ, vasilis_ts είπε Τελικα μολις τωρα προσεξα οτι εχει απενεργοποιηθει το TRIM στον ssd μετα το update. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? μαλλον βλακεια του sentinel ειναι. παντως με ενα disable και ξανα enable διορθωθηκε και στο sentinel
paulks Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, SeXBOX είπε Αν ανοίξεις CMD σαν Διαχειριστής ίσως πρέπει να γράψεις το παρακάτω και να πατήσεις Enter. \\fileserver\software\Office_2016\x86\setup.exe /adminfile \\fileserver\software\Office_2016\x86\Office_2016.MSP τα \\fileserver\software\Office_2016 είναι ενδεικτικό, εσένα μπορεί να είναι άλλο το Path. Αν δεν σου πετύχει, τότε ίσως να δοκίμαζες μια παλαιότερη έκδοση. τελικα SeXBOX ξαναεκανα εγκατασταση παλι τα windows για δευτερη φορα clean install και τελικα εκατσε και το office κανονικα....ειναι το δευτερο λαπτοπ που του κανω 2 φορες clean install για να κατσει το office,,,,ανεξηγητο να συμβει σε 2 λαπτοπ που δεν ειχα ποτε θεματα με το office,,,αλλα και γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με το office στα windows 10 pro ειτε 32αρια η 64αρια,,κατι εχει παιχτει με την καινουργια εκδοση 1803....δεν εξηγειται αλλως,,,παντως αμα τυχει σε κανεναν και δεν καθεται το office με το πρωτο clean install σιγουρα θα κατσει το office με το δευτερο clean install...
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι στην ευχή είναι αυτό; Spoiler Μου το βγάζει και στο defender σαν εκκρεμότητα Spoiler Όμως αν ψάξω για driver, μου λέει ότι υπάρχει ήδη. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο σχετικό, και στην καρτέλα του από το device manager μου δείχνει τα παρακάτω: Spoiler Any ideas? Μου το βγάζει από το fall creators και μετά. Υπόψιν , έχω 2 USB3.0 δίσκους πάνω, μόνιμα, και χωρίς πρόβλημα στην εμπρόσθια θύρα όμως. Έχω κανονικά usb3.0 drivers από τη μητρική, υποτίθεται. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από tommybertsen
paulks Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) παλικαρια για οσους εχουν προβλημα εγκαταστασης με το office και σας βγαζει σφαλμα εγκαταστασης την ωρα που τελειωνει το set up ,,,,,ξαναεκανα εγκατασταση παλι τα windows για δευτερη φορα clean install και τελικα εκατσε και το office κανονικα....ειναι το δευτερο λαπτοπ που του κανω 2 φορες clean install για να κατσει το office,,,,ανεξηγητο να συμβει σε 2 λαπτοπ που δεν ειχα ποτε θεματα με το office,,,αλλα και γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με το office στα windows 10 pro ειτε 32αρια η 64αρια,,κατι εχει παιχτει με την καινουργια εκδοση 1803....δεν εξηγειται αλλως,,,παντως αμα τυχει σε κανεναν και δεν καθεται το office με το πρωτο clean install σιγουρα θα κατσει το office με το δευτερο clean install... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από paulks
pigeon Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Ξέρει κανείς τι στην ευχή είναι αυτό; vid_1f3a_pid_efe8 --> usb driver για android smartphone / tablet κτλ. Αν έβαλες παλιότερα κανένα πρόγραμμα που κάνει root σε android, περνάει και τον mtk usb driver... 1
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω βάλει android driver (LG κινητού με Snapdragon), καθώς και για xiaomi (πάλι με snapdragon). Είχα βάλει επίσης κάποιο προγραμματάκι σχετικό με ένα tvbox (allwinner έχει αυτό), για να του φλασάρω εκ νέου μια ρομ. Νομίζω αυτό που λες είναι (phoenix usb pro λέγεται και είναι για allwinner, νομίζω ΜΤΚ είναι ουσιαστικά). Να σβήσω το πρόγραμμα και τα συναφή; Δεν θα το χρειαστώ σύντομα Α ναι, είχα βάλει και ένα LG One Click Root για LG G2, ίσως να είναι και από αυτό (?). Επίσης το LG Up για να περάσω χειροκίνητα την 7.0 Nougat Beta στο LG G4... Λίγα πράματα Επίσης βρήκα και αυτά σχετικά με το device: Spoiler Υπάρχει λόγος να το κρατάω ή του δίνω δρόμο; Τα προγράμματα που ανέφερα πριν , τα έδωσα δρόμο. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από tommybertsen
pigeon Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Α ναι, είχα βάλει και ένα LG One Click Root για LG G2, ίσως να είναι και από αυτό (?) Ναι βρε απ'αυτό πρέπει να είναι, "adb usb driver για android" το βρίσκω. Αυτο το adb δεν καταργήθηκε στα androids? (Να σου πω την αμαρτία μου όλα αυτά τα βαζω κ τα βγάζω αμέσως μόλις κάνω τη δουλειά μου.) 1
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Να σου πω την ίδια αμαρτία κάνω κι εγώ Τα βγάζω συνήθως. Μάλιστα το G2 δεν ήταν καν δικό μου, αλλά παλιότερα της κοπέλας μου και απλά ήθελα να το πειράξω λίγο... Νόμιζα πως όλο αυτό σχετίζεται με τα 10ρια, σόρρυ αν ήταν ελαφρώς οφφτοπικ Thanx για την αφύπνιση
SeXBOX Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, tommybertsen said: Να σου πω την ίδια αμαρτία κάνω κι εγώ Τα βγάζω συνήθως. Μάλιστα το G2 δεν ήταν καν δικό μου, αλλά παλιότερα της κοπέλας μου και απλά ήθελα να το πειράξω λίγο... Νόμιζα πως όλο αυτό σχετίζεται με τα 10ρια, σόρρυ αν ήταν ελαφρώς οφφτοπικ Thanx για την αφύπνιση Κατέβασε τούτο για να σου δώσει λεπτομέρειες και θα μας πει τι είναι. Γιατί εχω υποψία δεν είναι κινητού καθώς αν δεν είναι συνδεμένο δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζεται. Κάτι μου λέει ότι έχεις να κάνεις με USB μέσα στο κουτί σου που δεν λειτουργεί για κάποιο λόγο, ίσως γιατί δεν αναγνωρίζεται από το λειτουργικό. Θυμάστε που σας είχα πει ότι είχε θέμα με drivers το upgrade που τους έκανε unsigned; Edit: στα Options του επιλέγεις και τα πρώτα 4 για πιο πολλές λεπτομέρειες. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από SeXBOX
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Κατέβασε τούτο για να σου δώσει λεπτομέρειες και θα μας πει τι είναι. Γιατί εχω υποψία δεν είναι κινητού καθώς αν δεν είναι συνδεμένο δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζεται. Κάτι μου λέει ότι έχεις να κάνεις με USB μέσα στο κουτί σου που δεν λειτουργεί για κάποιο λόγο, ίσως γιατί δεν αναγνωρίζεται από το λειτουργικό. Θυμάστε που σας είχα πει ότι είχε θέμα με drivers το upgrade που τους έκανε unsigned; Εμένα αυτό είναι από πριν Δεν άλλαξε με το upgrade, απλά τώρα το ανέφερα. Το βλέπω κάνα 3μηνο , απλά δεν δίνω σημασία γιατί δεν ενοχλεί κάπου. Είχα όμως την περιέργεια. Λοιπόν: Spoiler Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αυτό το usbhub.sys το είδα και στο event viewer. Η αλήθεια είναι ότι είχα πάνω στο PC ένα USB Hub 4 θέσεων (usb 2.0) το οποίο αφαίρεσα πριν κάνα μήνα (μάρκας KONIG). Δεν το έχω πλέον, το χάρισα.. Δούλευε όμως κανονικά. Μήπως σχετίζεται; edit: κάνοντας "open in regedit" , βλέπω αυτό το VID και κάτι ακόμη παντού. Νομίζω πως αυτό είναι το "προβληματικό"... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 minutes ago, tommybertsen said: Εμένα αυτό είναι από πριν Δεν άλλαξε με το upgrade, απλά τώρα το ανέφερα. Το βλέπω κάνα 3μηνο , απλά δεν δίνω σημασία γιατί δεν ενοχλεί κάπου. Είχα όμως την περιέργεια. Λοιπόν: Hide contents Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αυτό το usbhub.sys το είδα και στο event viewer. Η αλήθεια είναι ότι είχα πάνω στο PC ένα USB Hub 4 θέσεων (usb 2.0) το οποίο αφαίρεσα πριν κάνα μήνα. Δούλευε όμως κανονικά. Μήπως σχετίζεται; Το έχεις τώρα αυτό; Μπας και δοκίμαζες να έκανες update driver. Αλλά αν θες το καταργήσεις από Device manager δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Έκανα edit και έγραψα τι επιπλέον βλέπω και ότι δυστυχώς δεν το έχω. Μα δεν είχε drivers. Ένα σκέτο usb hub του 1821 ήταν Generic τελείως. Βρήκε αλλού χρησιμότητα ωστόσο. Εφόσον δεν συντρέχει λόγος του δίνω δρόμο. Δεν ήξερα το προγραμματάκι. Πολύ χρήσιμο edit: Los dromos το device Αιωνία η μνήμη του. Σας ευχαριστώ
pigeon Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Spoiler 53 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Γιατί εχω υποψία δεν είναι κινητού καθώς αν δεν είναι συνδεμένο δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζεται. Είναι driver για android adb-usb σύνδεση και μάλιστα unsigned, σωστά όπως λες τα κλείδωσε έξω η MS από το 1709 update. (σε άπταιστα κινεζικά εδώ: https://zhidao.baidu.com/question/482720250.html#)
SeXBOX Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Η νέα αναβάθμιση των Windows 10, που κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου, προκαλεί προβλήματα σε ορισμένους υπολογιστές, όπως ανέφεραν εκατοντάδες χρήστες. Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης με την ονομασία «Windows 10 April 2018 Update», μερικές σημαντικές εφαρμογές όπως το πρόγραμμα διαδικτυακής Google Chrome και η ψηφιακή βοηθός Cortana μπορεί να «παγώσουν» και να «κλειδώσουν» το μηχάνημα του χρήστη. «Τα πάντα παγώνουν, τα πλήκτρα δεν δουλεύουν, ούτε καν το Ctrl Alt Delete», δήλωσε στο Reddit ένας απελπισμένος χρήστης. Η Microsoft αναγνώρισε το πρόβλημα, σύμφωνα με τη «Γκάρντιαν», και εργάζεται για να βρει και να κυκλοφορήσει τη λύση στις 8 Μαΐου. Ως προσωρινή λύση συμβούλευσε τους χρήστες είτε να κλείσουν το καπάκι του φορητού υπολογιστή και να τον ξανανοίξουν, είτε να πατήσουν τα δύο πλήκτρα του ήχου ταυτόχρονα τρεις φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα ώστε να ανανεώσουν την οθόνη του Windows tablet, είτε να δοκιμάσουν τον εξής συνδυασμό πλήκτρων: Windows key+Ctrl+Shift+B. To πρόβλημα (bug) μπορεί να εμφανισθεί ακόμη και στους υπολογιστές Surface της ίδιας της Microsoft. Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα εκδηλώνεται μόνο σε μερικούς υπολογιστές και όχι σε όλους που κάνουν την αναβάθμιση. Η Microsoft είχε υποχρεωθεί την τελευταία στιγμή να αναβάλει την κυκλοφορία της τελευταίας αναβάθμισης, όταν είχε ανακαλυφθεί ένα σοβαρό πρόβλημα που οδηγούσε στην κατάρρευση των υπολογιστών. Φαίνεται πως τελικά υπήρχε και άλλο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις