Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, spyros007 said:

Και τι σχέση  εχει ο διακόπτης ,τα pc στην Αγγλια και η δεη στην Ελλάδα, με το πρόβλημα του φίλου μετα το update ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεε.............................

Έλεος έχει σχέση γιατί όλοι ανάβουν ταυτόχρονα και κάποιες οθόνες ανάβουν γρηγορότερα και στο τέλος είπα για το software που διαφέρει από εργαζόμενο σε εργαζόμενο.... αυτή την απορία είχε αυτό το παράδειγμα είχε, αν έδωσα λίγο περισσότερες πληροφορίες αν δεν σας αρέσει προσπεράστε το.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, spyros007 είπε

AN εβλεπες εικονα απο το bios τοτε σιγουρα κατι παζει με την καρτα και τούς ντριβερ.

Η AMD εβγαλε ντριβερ ειδικούς υποτίθεται  για το update ,περασε τούς και κανε το μετα ξανα.

Επισεις θα μπορουσες αν έβλεπες bios και αρα εκανε ποστ ,αφήνοντας τα windows να φορτώσουν στα τυφλα και κλείνοντας τα πατωντας παρατεταμένα το κουμπι  4 -5 φορές να μπεις σε ασφαλή λειτουργία  

Επαναφορα πως εκανες χωρίς εικονα .....................τι δεν καταλαβα καλα??????

Επαναφορά έκανα πατώντας νομίζω το f8 εκεί που σου βγάζει επιλογές και για την ασφαλή λειτουργία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει το παραπάνω για ασφαλή λειτουργία στα windows 10. Αν θες ασφαλή λειτουργία πρέπει να κρατήσεις πατημένο το shift καθώς πατάς "restart". Θα δεις σχετικό μενού.

Δεν θυμάμαι καν αν βγάζει επιλογές με το F8 πλέον και ποιες είναι αυτές. Μπορεί να υπάρχει κάποια για επαναφορά.

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mετα απο 4- 5 αποτυχημενες εκκινήσεις και επιλεγοντας απο το μενου που θα σου βγαλει "επιλογές για προχωρημένους "  βρίσκεις το επιλογες εκκίνησης σε  ασφαλη λειτουργεια ,επανεκινεις, και σου βγαζει ενα μενου σαν το παλιο σαφε μοντ.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Παιδιά τις γραμματοσειρές πως τις αλλάζω. Του συστήματος πχ με το καινούργιο update.

Μονο κατάργηση μου έχει σε κάθε πακέτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  •  
  • Members
  •  0
  • 64 μηνύματα
  • Τοποθεσία ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

παιδια εβαλα εχθες τα τελευταια 10αρια τα x64  με εγκατασταση απο την αρχη...εβαλα το Office 2016 Professional Plus VL 16.0.4266.1001 μου βγαζει σφαλμα εγκαταστασης και δεν το εγκαθιστα τρεχει κανονικα το set up και προς το τελος κανει η μπαρα roll back οπισθεν και γραφει σφαλμα εγκαταστασης,,και δεν μου γραφει τι σφαλμα ειναι......ξερετε κατι εχετε ακουσει κατι???

Επεξ/σία από paulks
Δημοσ.
13 minutes ago, paulks said:
  •  
  • Members
  •  0
  • 64 μηνύματα
  • Τοποθεσία ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

παιδια εβαλα εχθες τα τελευταια 10αρια τα x64  με εγκατασταση απο την αρχη...εβαλα το Office 2016 Professional Plus VL 16.0.4266.1001 μου βγαζει σφαλμα εγκαταστασης και δεν το εγκαθιστα τρεχει κανονικα το set up και προς το τελος κανει η μπαρα roll back οπισθεν και γραφει σφαλμα εγκαταστασης,,και δεν μου γραφει τι σφαλμα ειναι......ξερετε κατι εχετε ακουσει κατι???

Άνοιξε Task Manager κατά την διάρκεια εγκατάστασης και όταν εμφανιστεί το "wusa.exe" στα Processes τότε καν του End Task σύντομα. Λογικά η εγκατάσταση θα προχωρήσει δίχως πρόβλημα. Αν δούλεψε πες το μας εδώ μπας και βοηθήσει κι άλλους στο μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανοιξα task manager αλλα δεν ειδα να γραφει αυτο που λες στις διεργασιες ...εχω ελληνικα windows πως ειναι στα ελληνικα το wusa

στις διεργασιες γραφει απο κατω εφαρμογες  microsoft set up boostrapper και κατω απο εκει office source engine

στο αλλο λαπτοπ ειχα το ιδιο θεμα και ξαναεκανα εγκατασταση τα windows και εβαλα το office κακονικα χωρις προβλημα.

Επεξ/σία από paulks
Δημοσ.
2 minutes ago, paulks said:

ανοιξα task manager αλλα δεν ειδα να γραφει αυτο που λες στις διεργασιες ...εχω ελληνικα windows πωες ειναι στα ελληνικα το wusa

Κοίταξες και στις Διεργασίες Παρασκηνίου και Διεργασίες Windows; wusa θα λέγεται δεν νομίζω να αλλάζει σε κάτι Ελληνικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Κοίταξες και στις Διεργασίες Παρασκηνίου και Διεργασίες Windows; wusa θα λέγεται δεν νομίζω να αλλάζει σε κάτι Ελληνικό.

δεν βλεπω φως δεν ειδα πουθενα να γραφει κατι στο αλλο λαπτοπ ειχα το ιδιο θεμα και ξαναεκανα εγκατασταση τα windows και εβαλα το office κακονικα χωρις προβλημα.

Επεξ/σία από paulks
Δημοσ.
Just now, paulks said:

δεν βλεπω φως δεν ειδα πουθενα να γραφει κατι

ok, είχες πριν ή έχεις ήδη εγκατεστημένη μια παλιότερη έκδοση του Office; Αν ναι πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα και να σβήσεις κάθε ίχνος που θα αφήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

ok, είχες πριν ή έχεις ήδη εγκατεστημένη μια παλιότερη έκδοση του Office; Αν ναι πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα και να σβήσεις κάθε ίχνος που θα αφήσει.

οχι δεν υπηρχε προηγουμενη εκδοση ετσι και αλλιως ηταν καθαρη εγκατασταση των windows 10 pro

Επεξ/σία από paulks
Δημοσ.
5 minutes ago, paulks said:

οχι δεν υπηρχε προηγουμενη εκδοση ετσι και αλλιως ηταν καθαρη εγκατασταση των windows 10

Το λειτουργικό είναι 32bit ή 64bit; Γιατί πρέπει να ανοίξεις τον δίσκο που είναι το Office π.χ dvd και να πας στον φάκελο Office και να διαλέξεις από εκεί αν χρειάζεσαι την 32 ή την 64 έκδοση. Επίσης είναι το office Ελληνικό; Μιας και τα windows είναι Ελληνικά από ότι είπες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Το λειτουργικό είναι 32bit ή 64bit; Γιατί πρέπει να ανοίξεις τον δίσκο που είναι το Office π.χ dvd και να πας στον φάκελο Office και να διαλέξεις από εκεί αν χρειάζεσαι την 32 ή την 64 έκδοση. Επίσης είναι το office Ελληνικό; Μιας και τα windows είναι Ελληνικά από ότι είπες.

windows 10 pro x64,,,,,τα x64 office τα αγγλικα εχω,,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα στα τοσα format που κανω

Δημοσ.
2 minutes ago, paulks said:

windows 10 pro x64,,,,,τα x64 office τα αγγλικα εχω,,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα στα τοσα format που κανω

Αν ανοίξεις CMD σαν Διαχειριστής ίσως πρέπει να γράψεις το παρακάτω και να πατήσεις Enter.

\\fileserver\software\Office_2016\x86\setup.exe /adminfile \\fileserver\software\Office_2016\x86\Office_2016.MSP

τα \\fileserver\software\Office_2016 είναι ενδεικτικό, εσένα μπορεί να είναι άλλο το Path.

Αν δεν σου πετύχει, τότε ίσως να δοκίμαζες μια παλαιότερη έκδοση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...