tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου , αυτό που έχουμε εμείς είναι 17134.1. Μόλις πέρασα το update στο PC της κοπέλας μου (χωρίς προβλήματα whatsoever και ω! του θαύματος, ακόμη μπορώ και "βλέπω" το PC της στο δίκτυο). Δεν ξέρω αν το 133.5 είναι πιο παλιό ή πιο φρέσκο εν τέλει. Αλλά δεν φαίνεται ότι θα το πάρουμε οι υπόλοιποι. Spoiler btw ποιο είναι το τροφοδοτικό; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tommybertsen
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, tommybertsen said: Φίλε μου , αυτό που έχουμε εμείς είναι 17134.1. Μόλις πέρασα το update στο PC της κοπέλας μου (χωρίς προβλήματα whatsoever και ω! του θαύματος, ακόμη μπορώ και "βλέπω" το PC της στο δίκτυο). Δεν ξέρω αν το 133.5 είναι πιο παλιό ή πιο φρέσκο εν τέλει. Αλλά δεν φαίνεται ότι θα το πάρουμε οι υπόλοιποι. Hide contents btw ποιο είναι το τροφοδοτικό; Όπα ναι με 4 όχι 3 λάθος δικό μου. Τα μπέρδεψα γιατί εχω 17133.1 που ήταν η δοκιμαστική και μετά το image recovery εχω αυτή τώρα. Corsair HX1000i Platinum Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από SeXBOX
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Λες να έχουν αποσύρει το συγκεκριμένο update από το wu γι'αυτό δε το παίρνουμε; Αν το δω θα το σταματήσω. Αλλά δεν θα το ψάξω καν, θα περιμένω κάποιο cumulative που δεν θα έχει τα παραπάνω προβλήματα. Spoiler Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνομαι που δεν γουστάρω corsair στα τροφοδοτικά Πρόσφατα πήρα αυτό της υπογραφής. Θα κοιτάξω του χρόνου που θα αναβαθμίσω πως θα τα πάει σε OC καταστάσεις
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το iso και αναβάθμισε μέσω αυτού. Κατέβασέ από το site της MS το media creation tool, διάλεξε iso για κατέβασμα, άνοιξέ το με το poweriso ας πούμε, και διάλεξε να κάνεις update Πάντα έτσι έκανα τα μεγάλα update. Επίσης, δες μήπως έχεις defered τα upgrades στα advanced options, και απλά καθυστερούν στο Windows Update Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από tommybertsen 1
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 minute ago, aris1986 said: Εμένα ακόμα τίποτα από update. Και εμένα πριν ώρες έκανα recovery και rollback αλλά δεν το εχω πάρει ακόμα. Οπότε έρθει δεν βιάζομαι. 2 minutes ago, tommybertsen said: Λες να έχουν αποσύρει το συγκεκριμένο update από το wu γι'αυτό δε το παίρνουμε; Αν το δω θα το σταματήσω. Αλλά δεν θα το ψάξω καν, θα περιμένω κάποιο cumulative που δεν θα έχει τα παραπάνω προβλήματα. Reveal hidden contents Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνομαι που δεν γουστάρω corsair στα τροφοδοτικά Πρόσφατα πήρα αυτό της υπογραφής. Θα κοιτάξω του χρόνου που θα αναβαθμίσω πως θα τα πάει σε OC καταστάσεις Μπορεί γι' αυτό. Ούτε εγώ απλά το είχα βρει σε καλή τιμή, εμπιστεύομαι μόνο Cooler Master ή EVGA. Κάποτε όταν υπήρχε η εταιρία η PowerPC και έβγαζε τροφοδοτικά έβγαζε κορυφαία, εχω 12 χρονια ένα 750 από αυτή και δουλεύει ακόμα απλά τα καλώδια του δεν κανουν στα PC μας πια και δεν είναι Modular.
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Αν είναι να είναι προβληματικό να μην έρθει ποτέ Θα το περιμένω #ΝΟΤ Spoiler EVGA στα καλά της έχει SuperFlower μέσα. Και η SuperFlower είναι πολύ δυνατή, Seasonic επίσης (έχω δύο XFX με seasonic OEM), και η Corsair ενώ έχει κάποιες καλές σειρές (rmx/rmi), δεν ξέρω, με ξενερώνει που τα φόρτωσε στον κόκορα (ξέρω καλά τι σου λέω), και απλά στηρίζεται στο όνομά της για να πουλήσει. Coolermaster θυμάμαι τα V Series ήταν αρκετά ποιοτικά. Τα MasterWatt που έβγαλε τώρα δεν ξέρω. Για τις υπόλοιπες σειρές δεν έχω άποψη. Μακάρι τα τερτίπια να σταματήσουν και να είναι τυχαία για το δικό σου! /offtopic
Tsene Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 6 hours ago, andygrx said: κανε enable to SMB 1.0 /CIFS file sharing support και θα τους δει τους NAS. No no no 6 hours ago, tommybertsen said: Με ποια λογική αυτό το είχε off by default ? Αυτό ήταν. Δεν είναι καθόλου ασφαλές πρωτόκολλο το SMB 1.0 https://support.microsoft.com/en-gb/help/4034314/smbv1-is-not-installed-by-default-in-windows Καλύτερα βρες στο NAS σου πως να ενεργοποιήσεις τα SMB 2.0/3.χ και χρησιμοποίησε αυτά. 1
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 2 minutes ago, tommybertsen said: Αν είναι να είναι προβληματικό να μην έρθει ποτέ Θα το περιμένω #ΝΟΤ Hide contents EVGA στα καλά της έχει SuperFlower μέσα. Και η SuperFlower είναι πολύ δυνατή, Seasonic επίσης (έχω δύο XFX με seasonic OEM), και η Corsair ενώ έχει κάποιες καλές σειρές (rmx/rmi), δεν ξέρω, με ξενερώνει που τα φόρτωσε στον κόκορα (ξέρω καλά τι σου λέω), και απλά στηρίζεται στο όνομά της για να πουλήσει. Coolermaster θυμάμαι τα V Series ήταν αρκετά ποιοτικά. Τα MasterWatt που έβγαλε τώρα δεν ξέρω. Για τις υπόλοιπες σειρές δεν έχω άποψη. Μακάρι τα τερτίπια να σταματήσουν και να είναι τυχαία για το δικό σου! /offtopic offtopic CM v1200 εχω στο άλλο "pc" δίπλα μου. 4 χρονια σαν server 24/7 δεν έχει παραπονεθεί ποτέ. Καλά ακούω και για τα MasterWatt απλά οι τιμές είναι απαγορευτικές.
dimitris_213 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Έκανα το update όλα πήγαν καλά αλλά στην επανεκκίνηση η οθόνη είναι μαύρη δεν ανοίγει. Μάλλον κάτι παίζει με την ανάλυση. Έχω μια lg 24αρα και πριν την αναβάθμιση την είχα σε 1920x1080. Τι μπορώ να κάνω ώστε με την αναβάθμιση να μην μου δημιουργεί αυτό το θέμα; Ευχαριστώ
p4n0s86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Έκανα το update όλα πήγαν καλά αλλά στην επανεκκίνηση η οθόνη είναι μαύρη δεν ανοίγει. Μάλλον κάτι παίζει με την ανάλυση. Έχω μια lg 24αρα και πριν την αναβάθμιση την είχα σε 1920x1080. Τι μπορώ να κάνω ώστε με την αναβάθμιση να μην μου δημιουργεί αυτό το θέμα; Ευχαριστώ Για δοκίμασε να κάνεις disable το Full HD Logo στο Bios. Ένας φίλος είχε παρόμοιο θέμα πριν λίγο καιρό και για κάποιο λόγο έφταιγε αυτό. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από p4n0s86
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 hour ago, dimitris_213 said: Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Έκανα το update όλα πήγαν καλά αλλά στην επανεκκίνηση η οθόνη είναι μαύρη δεν ανοίγει. Μάλλον κάτι παίζει με την ανάλυση. Έχω μια lg 24αρα και πριν την αναβάθμιση την είχα σε 1920x1080. Τι μπορώ να κάνω ώστε με την αναβάθμιση να μην μου δημιουργεί αυτό το θέμα; Ευχαριστώ Λογικά θα αργεί να πάρει σήμα αρκετά γρήγορα ώστε να ανάψει αμέσως και να δεις το POST απενεργοποίησε από το BIOS ότι άλλο δείχνει εκτός του POST όπως λογότυπα κλπ και δεν είναι κακό αν δεν λυθεί ετσι να βάλεις ένα άλλο καλώδιο να συνδέεται με την κάρτα γραφικών ή άλλο τύπο, DVI ας πούμε αντί για HDMI αν έχεις τέτοια δυνατότητα. Αγγλία στην εταιρεία μου είναι ετσι το ρεύμα που με το σήκωμα ενός διακόπτη ανάβουν 15 υπολογιστές ταυτόχρονα και αν ο εργαζόμενος δεν είναι παρόν στο γραφείο του μπαίνει σε sleep, όλα το ίδιο καλούπι, τα ίδια εξαρτήματα και παρ όλα αυτά άλλες οθόνες ανάβουν πιο γρήγορα από άλλες και ας είναι ακριβός οι ίδιες. Εδώ Ελλαδιστάν βρήκαμε χώρο να επεκταθούμε Αθήνα αλλά δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια δυνατότητα με την ΔΕΗ τουλάχιστον, γιατί δεν δίνει εγγύηση όπως στην Αγγλία ότι ο διακόπτης ποτέ δε θα δώσει παραπάνω ή λιγότερο ρεύμα σε συσκευή και αν γίνει και πάθει κάτι στην αντικαθιστούν, τσούζει λίγο η τιμή βέβαια, εδώ οι άλλες εναλλακτικές δεν ξέρω τι κανουν. Τα μόνα που δεν έχουν όλα ίδια τα PCs είναι οι εφαρμογές και έκδοση λειτουργικού οπότε παίζει τον ρόλο του.
spyros007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και τι σχέση εχει ο διακόπτης ,τα pc στην Αγγλια και η δεη στην Ελλάδα, με το πρόβλημα του φίλου μετα το update ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεε............................. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από spyros007 1
dimitris_213 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Να κάνω και ένα update τους drivers της κάρτας γραφικών ;;;;; Είναι amd radeon 7450....προς το παρόν έκανα επαναφορά στην προηγούμενη εκδοση των win.....
spyros007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) AN εβλεπες εικονα απο το bios τοτε σιγουρα κατι παζει με την καρτα και τούς ντριβερ. Η AMD εβγαλε ντριβερ ειδικούς υποτίθεται για το update ,περασε τούς και κανε το μετα ξανα. Επισεις θα μπορουσες αν έβλεπες bios και αρα εκανε ποστ ,αφήνοντας τα windows να φορτώσουν στα τυφλα και κλείνοντας τα πατωντας παρατεταμένα το κουμπι 4 -5 φορές να μπεις σε ασφαλή λειτουργία Επαναφορα πως εκανες χωρίς εικονα .....................τι δεν καταλαβα καλα?????? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από spyros007
Προτεινόμενες αναρτήσεις