Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, rofl said:

https://www.tenforums.com/drivers-hardware/5993-latest-realtek-hd-audio-driver-version.html

δοκιμασε τον τελευταιο.

εγω παιζω με της ms τον stock. πολλοι λενε οτι ειναι καλυτερη επιλογη. 11 apr ειναι.

βασικα η realtek τους τον δινει και απλα δεν μπαινει στον κοπο να τον περασει στο site.

και στο thread που εβαλα απο MS τους κατεβαζουν.

Το εχω βάλει και αυτό αλλά τίποτα... και ακουστικά με on ear sound chip που μπαίνουν USB ούτε αυτά ούτε των οθονών. Δεν ξέρω αν κάποιος codec λείπει ή κάποιος που εχω ήδη κάνει ζημιά.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeXBOX είπε

θα ήμουν ευλόγων

Εύλογη η απορία σου :P 

Δοκίμασε παλαιότερο driver. Πρώτη φορά ακούω realtek κλπ να μην δουλεύουν.

1 ώρα πριν, sotirisl είπε

νομίζω ότι βιάστηκαν πολύ να την δώσουν... ύστερα από clean install από το original media creation tool είναι τίγκα στα bug. Το night light δεν φεύγει με τίποτα, το start menu όσες φορές και να το κάνω customize επανέρχεται στο default, και γενικά ένα σωρό από "μικρά πράγματα" που δεν δουλεύουν.

Αυτό συμβαίνει μόνο στο clean install? Σε ποια έκδοση είσαι; Εγώ 17134.1 , still. Χωρίς τέτοια θέματα... Για να δω αν υπάρχουν αυτά που λες πρέπει να κάνω clean install. Δεν θα κάνω, όχι αν δεν ξανάρθει στο προσκήνιο το πρόβλημα που είχα και εξαφανίστηκε μετά το update :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, tommybertsen said:

Εύλογη η απορία σου :P 

Δοκίμασε παλαιότερο driver. Πρώτη φορά ακούω realtek κλπ να μην δουλεύουν.

Αν κάνεις search "asus motherboard sound not working" θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω :P

Το εργαλείο που κατεβάζεις για Windows ISO κολλάει κάνα άλλο εναλλακτικό;

Άκυρο στον AMD κολλάει στον Intel είναι γατάκι :P

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ.

Νομίζω το καλύτερο feature των 10 είναι το ότι μπορείς να κλωνοποιήσεις τον σκληρό σου και ανά πάσα στιγμή με ένα recovery cd/dvd το επαναφέρει. Εμένα με έσωσε!

Δημοσ.

Επειδή δεν ειμαι τύπος αναβαθμισεων έχω ξεμείνει στην 10240 από το 2016 με την οποία ήρθε το λάπτοπ και έχω κλειστές τις ενημερώσεις. Με πιασε ξαφνικό ενδιαφέρον να βάλω 1803. Πρέπει να κάνω format και Install εκ νέου η μπορώ με μια σειρά από άπειρα updates να ενημερώσω την εγκατάσταση μου χωρίς να χάσω τίποτα από υπαρχουσες εγκαταστάσεις-ρυθμίσεις και να κρατήσω ανέπαφο το περιβάλλον μου

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/04/30/how-to-get-the-windows-10-april-2018-update/#STRXwqCdiyF7f0L1.97

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα την 1803 πανω απο την 1709 αν θυμαμαι μεσω windows update και ολα κυλανε ρολοι... παντα φυσικα με Classic Shell.... αυτα τα εκτρωματα τα tile ποτε δεν μου αρεσαν...

O φακελος Windows πιανει χωρο στον SSD 19.7GB

Το μονο που δεν δουλευει σωστα ειναι το Asus TurboV EVO...θελει ολη η suite επανεγκατασταση... το Asus Fan Expert δουλευει σωστα ομως

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά !
Μετά το χθεσινό Win 10 update, μου εμφανίστηκε / δημιουργήθηκε στον SSD μου ενα μικρό partition F (450 MB) που δεν υπήρχε πριν ! Αν μπω μέσα φαίνεται άδειο (και με view hidden files enabled), αλλα στην πραγματικότητα δείχνει να εχει μονο 47,9 ΜΒ free.
Μαλιστα μου βγαζει και "running out of space" ειδοποιήσεις!  Εχω ανεβάσει καποια screenshots. Γνωρίσει κανείς γιατί δημιουργήθηκε αυτό το partition, τι ρόλο παίζει, αν είναι αναγκαία η ύπαρξή του και τι μπορώ να κάνω (π.χ. να το διαγράψω, να το κάνω merge με κάποιο άλλο) ;

EDIT: κάτι βρήκα εδώ. Μαλλον είναι bug !

https://www.tenforums.com/drivers-hardware/109018-updated-1803-via-windows-update-now-d-oem-partition-showing.html

777.png

999.png

555.jpg

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.

το πιο πιθανό είναι πως είναι το recover partition που δημιουργείται τυπικά σε ένα windows installation. Απλά συνήθως είναι κρυφό και δεν εμφανίζεται, ειδικά στον windows explorer...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, έχω μια απορία. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ είναι τα homegroup μετά το update? Θέλει φίλος να δει το NAS του μέσω του PC του , μετά από καθαρή εγκατάσταση, και δεν το βλέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. 

Είναι δυνατόν αυτό; Με τίποτα όμως. Το παιδί έχει σχέση με το "άθλημα" και παρόλα αυτά άκρη δε βρίσκουμε. Τα homegroup είναι εξαφανισμένα από παντού ΚΑΙ σε εμένα μετά το update. Ωστόσο εγώ μπορώ να δω το 2ο PC στο δίκτυο (και να συνδεθώ σε αυτό). 

Καμία ιδέα;

Bρηκα αυτο αλλα τι να πω... Τοσο @##$@)#(% είναι; 

https://www.howtogeek.com/fyi/microsoft-just-removed-homegroups-from-windows-10/

Εδώ λέει :

Αναφορά σε κείμενο

Any printers, files, and folders that you shared using HomeGroup will continue to be shared.

Γελάει ο κόσμος. Αν κάνω καθαρή εγκατάσταση δλδ δε θα βλέπω τίποτα. 

Ωστόσο ακόμη και χωρίς homegroup τα έβλεπε όλα κανονικά πρώτα. Τώρα τίποτα. Dammit

Να προσθέσω πως το HTPC του τα βλέπει όλα (win 10 σε παλιότερη έκδοση), καθώς και από το main pc με το april update, βλέπει ΜΟΝΟ το htpc του. Υπάρχει και ένα λάπτοπ στο δίκτυο, ούτε αυτό το βλέπει από το main pc. Μιλάμε για τον ορισμό του ότι να'ναι. Ίδιες ρυθμίσεις με πριν έχει ο άνθρωπος.

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Ρε παιδιά, έχω μια απορία. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ είναι τα homegroup μετά το update? Θέλει φίλος να δει το NAS του μέσω του PC του , μετά από καθαρή εγκατάσταση, και δεν το βλέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. 

Είναι δυνατόν αυτό; Με τίποτα όμως. Το παιδί έχει σχέση με το "άθλημα" και παρόλα αυτά άκρη δε βρίσκουμε. Τα homegroup είναι εξαφανισμένα από παντού ΚΑΙ σε εμένα μετά το update. Ωστόσο εγώ μπορώ να δω το 2ο PC στο δίκτυο (και να συνδεθώ σε αυτό). 

Καμία ιδέα;

Bρηκα αυτο αλλα τι να πω... Τοσο @##[email protected])#(% είναι; 

https://www.howtogeek.com/fyi/microsoft-just-removed-homegroups-from-windows-10/

Εδώ λέει :

Γελάει ο κόσμος. Αν κάνω καθαρή εγκατάσταση δλδ δε θα βλέπω τίποτα. 

Ωστόσο ακόμη και χωρίς homegroup τα έβλεπε όλα κανονικά πρώτα. Τώρα τίποτα. Dammit

Να προσθέσω πως το HTPC του τα βλέπει όλα (win 10 σε παλιότερη έκδοση), καθώς και από το main pc με το april update, βλέπει ΜΟΝΟ το htpc του. Υπάρχει και ένα λάπτοπ στο δίκτυο, ούτε αυτό το βλέπει από το main pc. Μιλάμε για τον ορισμό του ότι να'ναι. Ίδιες ρυθμίσεις με πριν έχει ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχει, μας άφησε χρόνους, λόγω μη ενδιαφέροντος από τους χρήστες όπως είπε η MS.

Δημοσ.

Ναι, το πρόβλημα πάντως δεν είναι αυτό. Το βλέπω και σε μένα. Πριν από λίγο, έβλεπα το δίπλα PC. Ξαφνικά έκανα ένα restart και δεν το βλέπω :lol:

Μετά, με έβλεπε το δίπλα PC. Του έκανα ένα restart και δε με βλέπει. Κλάμα λέμε. Στο δίπλα public network, εγώ private. Καμία διαφορά δε κάνει η εναλλαγή τους σε public. Ίδια συμπεριφορά. 

Είμαι σίγουρος πως εργαζόμενος "programmer" της ms ,δεν ξέρει γιατί γίνεται αυτό. 

Κάποτε είχα 4 PC σε δίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα. Και χωρίς να κάνω τίποτα. Τώρα... τρέχα γύρευε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Ναι, το πρόβλημα πάντως δεν είναι αυτό. Το βλέπω και σε μένα. Πριν από λίγο, έβλεπα το δίπλα PC. Ξαφνικά έκανα ένα restart και δεν το βλέπω :lol:

Μετά, με έβλεπε το δίπλα PC. Του έκανα ένα restart και δε με βλέπει. Κλάμα λέμε. Στο δίπλα public network, εγώ private. Καμία διαφορά δε κάνει η εναλλαγή τους σε public. Ίδια συμπεριφορά. 

Είμαι σίγουρος πως εργαζόμενος "programmer" της ms ,δεν ξέρει γιατί γίνεται αυτό. 

Κάποτε είχα 4 PC σε δίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα. Και χωρίς να κάνω τίποτα. Τώρα... τρέχα γύρευε.

Το Homegroup ως επιλογή αφαιρέθηκε πάντως, αυτό είναι βέβαιο, από εκεί και πέρα λέει ότι η επικοινωνία μπορεί να γίνει με τα διάφορα χαρακτηριστικά που υπάρχουν ή προστέθηκαν εδώ κι εκεί. Τώρα τι και πως, όπως πάντα τρέχα γύρευε. :lol:

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Κανένα χαρακτηριστικό δεν υπάρχει. Καμιά επιλογή ιδιαίτερη ή έξτρα. Μόνο mess. Αυτό υπάρχει. 

Το error που λαμβάνω και εγώ και ο φίλος είναι network error 1231. 

Έκανα αυτό που λέει εδώ στο 2o pc.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-networking/win10-10586-found-fix-for-system-error-1231-bug/5ca0164e-33d4-46bf-9ac3-3751499f2430?page=1&auth=1

Ξαφνικά βλέπω το 2ο PC απο το δικο μου. 

Thequickbrownfoxjumpsoverthelazydog lalalala

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...