achilleas_f Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε laptop 7-8 ετών (Sony Vaio), έκανα update από 7 σε 10 αυτόματα με το εργαλείο των Windows. Δούλευε καλά μέχρι το fall creators update. Κάπου εκεί έβγαλε αυτό. Φυσικά δεν έχω το dvd των Windows 10 και Δε θέλω να κάνω Clean install γιατί δεν έχω back up από κάποια αρχεία. Δε μου ανοίγει ούτε με bootable dvd που δοκίμασα για αποκατάσταση - επαναφορά. Με ένα Ubuntu live dvd που έβαλα, βγάζει 1,2 bad sectors ο σκληρός και δεν ανοίγει ούτε από κει τα αρχεία για να τα τραβήξω. Να τα έχει παίξει ο δίσκος; Καμία ιδέα; imgtopdf_generated_0105181339051.pdf Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από achilleas_f
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, achilleas_f είπε Σε laptop 7-8 ετών (Sony Vaio), έκανα update από 7 σε 10 αυτόματα με το εργαλείο των Windows. Δούλευε καλά μέχρι το fall creators update. Κάπου εκεί έβγαλε αυτό. Φυσικά δεν έχω το dvd των Windows 10 και Δε θέλω να κάνω Clean install γιατί δεν έχω back up από κάποια αρχεία. Δε μου ανοίγει ούτε με bootable dvd που δοκίμασα για αποκατάσταση - επαναφορά. Με ένα Ubuntu live dvd που έβαλα, βγάζει 1,2 bad sectors ο σκληρός και δεν ανοίγει ούτε από κει τα αρχεία για να τα τραβήξω. Να τα έχει παίξει ο δίσκος; Καμία ιδέα; Υ. Γ Sorry για το σεντόνι... imgtopdf_generated_0105181339051.pdf βγάλε το σκληρό, βάλτον σα δευτερο σε ενα άλλο windows σύστημα και πάρε backup. δες υγεία και αν χρειαστει αντικατέστησε τον Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από dtsikts
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, makfil είπε Όχι, με άλλο browser δεν το κάνει και έχω αρχίσει να συνηθίζω τον Mozilla, πλέον, μετά από πολλά χρόνια που δεν τον χρησιμοποιούσα. Αλλά το ερώτημα παραμένει, όπως και το δικό σου, γιατί να συμβαίνει αυτό. Στο stratup έχω κάνει disabled όλες τις εφαρμογές που είτε έτρεχαν είτε είχα disabled, άρχισα να κάνω Enabled μια μια, από τις απενεργοποιημένες, αλλά δεν βρέθηκε κάποια που να το προκαλεί. Άλλαξε browser, or Mozilla είναι σαπιος, τον είχα για πάνω από χρόνο, έβαλα Chrome και σώθηκα, γενικότερα ο Mozilla έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.
achilleas_f Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, dtsikts είπε βγάλε το σκληρό, βάλτον σα δευτερο σε ενα άλλο windows σύστημα και πάρε backup. δες υγεία και αν χρειαστει αντικατέστησε τον Δεν εχω γνώσεις hardware για να κάνω κάτι τέτοιο. Κανείς άλλος, καμιά ιδέα;
vasilis_ts Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Τελικα μολις τωρα προσεξα οτι εχει απενεργοποιηθει το TRIM στον ssd μετα το update. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?
M@dB0x Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Σα να δουλευουν λιγο καλυτερα σε performance ή μου φαινεται?
tommybertsen Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Άλλαξε browser, or Mozilla είναι σαπιος, τον είχα για πάνω από χρόνο, έβαλα Chrome και σώθηκα, γενικότερα ο Mozilla έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα να δεις για ποιο λόγο έβαλε mozilla Όντως έχει χαλάσει πολύ στα τελευταία updates. 1
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα να δεις για ποιο λόγο έβαλε mozilla Όντως έχει χαλάσει πολύ στα τελευταία updates. Προσωπικά, κάποτε χρησιμοποιούσα Mozilla Firefox αλλά εδώ και καιρό προτιμώ τον Chrome, μιας και τον εμπιστεύομαι περισσότερο σε θέματα ασφάλειας. Παρόλο που είναι ο ορισμός του spyware... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από _Theo_
fearless Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Πως μεγαλωνει το μέγεθος γραμματοσειρας; Ψαχνω στις ρυθμισεις αλλα τιποτα, εδώ μαλιστα λεει ότι γινεται μεσα απ τις ρυθμισεις/Personalization/Fonts https://news.softpedia.com/news/three-changes-to-look-for-in-windows-10-april-2018-update-520767.shtml
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εγώ πάντως μετά από Clean Install στη 1803 δεν εχω ήχο... δεν υπάρχει driver από την asus ούτε realtek για το April update.... αύριο που θα εχω νέο CPU θα κάνω ένα install παλαιότερης έκδοσης να δουλέψει ο ήχος και μετά θα κάνω τα updates όπως έκανα όλο τον καιρό... δε θυμάμαι πιο πρόγραμμα είναι όμως που κατεβάζεις όπια έκδοση θες, αν θυμάται κάποιος θα ήμουν ευλόγων γιατί από χθες δεν εχω κοιμηθεί τον έκαψα εντελώς τον εγκέφαλο(αυτόν που έχει μείνει).
sotirisl Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 νομίζω ότι βιάστηκαν πολύ να την δώσουν... ύστερα από clean install από το original media creation tool είναι τίγκα στα bug. Το night light δεν φεύγει με τίποτα, το start menu όσες φορές και να το κάνω customize επανέρχεται στο default, και γενικά ένα σωρό από "μικρά πράγματα" που δεν δουλεύουν.
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 minute ago, sotirisl said: νομίζω ότι βιάστηκαν πολύ να την δώσουν... ύστερα από clean install από το original media creation tool είναι τίγκα στα bug. Το night light δεν φεύγει με τίποτα, το start menu όσες φορές και να το κάνω customize επανέρχεται στο default, και γενικά ένα σωρό από "μικρά πράγματα" που δεν δουλεύουν. Αν δεν σου κάνει highlight εικονίδια τότε πάτα δεξί ALT + SHIFT + PRINT και πάτα yes και μετά το ξαναπατάς για να επανέλθει στο θέμα του και μπορείς πλέον να κάνεις την δουλειά σου.
sotirisl Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 minute ago, SeXBOX said: Αν δεν σου κάνει highlight εικονίδια τότε πάτα δεξί ALT + SHIFT + PRINT και πάτα yes και μετά το ξαναπατάς για να επανέλθει στο θέμα του και μπορείς πλέον να κάνεις την δουλειά σου. το πρόβλημα μου είναι πως μετακινώ τα εικονίδια στο start menu και όταν κάνω restart επανέρχονται στην θέση που ήταν μετά το first time boot.
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 minute ago, sotirisl said: το πρόβλημα μου είναι πως μετακινώ τα εικονίδια στο start menu και όταν κάνω restart επανέρχονται στην θέση που ήταν μετά το first time boot. sorry δεν εχω ιδέα περί τούτου, μήπως βρεις κάτι από google;
rofl Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Εγώ πάντως μετά από Clean Install στη 1803 δεν εχω ήχο... δεν υπάρχει driver από την asus ούτε realtek για το April update.... αύριο που θα εχω νέο CPU θα κάνω ένα install παλαιότερης έκδοσης να δουλέψει ο ήχος και μετά θα κάνω τα updates όπως έκανα όλο τον καιρό... δε θυμάμαι πιο πρόγραμμα είναι όμως που κατεβάζεις όπια έκδοση θες, αν θυμάται κάποιος θα ήμουν ευλόγων γιατί από χθες δεν εχω κοιμηθεί τον έκαψα εντελώς τον εγκέφαλο(αυτόν που έχει μείνει). https://www.tenforums.com/drivers-hardware/5993-latest-realtek-hd-audio-driver-version.html δοκιμασε τον τελευταιο. εγω παιζω με της ms τον stock. πολλοι λενε οτι ειναι καλυτερη επιλογη. 11 apr ειναι. μια χαρα εκανα το upd. βασικα η realtek τους τον δινει και απλα δεν μπαινει στον κοπο να τον περασει στο site. και στο thread που εβαλα απο MS τους κατεβαζουν. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις