SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 minute ago, vasilis_ts said: Aυτο περασε μεσω windows update. και εμένα και μετά ήρθε σε patch το .5
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 minutes ago, vasilis_ts said: Eισαι ''Insider''? Ναι και μετά το .5 με περιόρισε να παίρνω μόνο fixes γιατί θέλουν πρώτα απόψεις και δοκιμές από ότι κατάλαβα.
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Χαίρομαι που έφτιαξε! Μπορεί να έφταιγε και της Nvidia το βίντεο recording όταν σου βγάζει το συνδυασμό πλήκτρων σε popup. Εγώ εχω δικό μου πόνο τώρα.... έβαλα νέα ψήκτρα αλλά η προηγούμενη ξερίζωσε την CPU και στράβωσαν τα μισά pins... εχω παραγγείλει άλλον τώρα, έβαλα την παλιά CPU έκανε boot στα Windows και μετά δεν ξανά έμπαινε... όλο BSODS ακόμα και Clean Install πήγα να κάνω και ακόμα κι εκεί έβγαλε BSOD.... εχω αγανακτήσει.... και στο bios τα έδειχνε όλα μαύρα και 2πλα και 3πλα κόλλαγε στο ένα setting πήγαινες σε άλλο και τα έδειχνε και τα 2 μαζί, το ένα καβάλαγε το άλλο. Τώρα Τετάρτη θα δούμε τι ζημιά έχει γίνει.... λάθος update έχεις, θα έπρεπε να τελειώνει σε 17134.5 Πω... Αυτό λέγεται γκαντεμιά. AMD το CPU ? Και μένα το .1 έδωσε. Φαντάζομαι θα έρθει σύντομα το patch σε .5 Μέχρι στιγμής όλα καλά και εδώ!
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 minutes ago, tommybertsen said: Πω... Αυτό λέγεται γκαντεμιά. AMD το CPU ? Και μένα το .1 έδωσε. Φαντάζομαι θα έρθει σύντομα το patch σε .5 Μέχρι στιγμής όλα καλά και εδώ! ναι 2700x... ελπίζω να μην στα χαλάσει πάλι το .5 Δεν εχω το άλλο pc τώρα με screenshot του .5, αυτό που γράφω τώρα είναι στο 1703 και έχουν φάει block τα updates.
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, SeXBOX είπε 2700x OMG... Καλά, ακόμη τα ίδια θέματα με τις ψύκτρες η AMD? Από εποχές athlon xp τα θυμάμαι Καλά, δεν χρειάζεται κάποιο update για να μου τα χαλάσει, κάποια φρίκη θα βρει να φάει πάλι , δεν ανησυχώ Αλλά θα κάνω κάτι άλλο για δοκιμή μετά. re-install από το iso (όχι format). Που ξέρεις, μπορεί να λειτουργήσει
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 minutes ago, tommybertsen said: OMG... Καλά, ακόμη τα ίδια θέματα με τις ψύκτρες η AMD? Από εποχές athlon xp τα θυμάμαι Η βρομοδουλειά πρέπει να έγινε από την "μαμά" ψήκτρα και την πάστα... και ο μακάκας τράβαγα και δεν υπολόγισα δύναμη... προσπάθησα να κάνω slide αντί pull αλλά δεν κουνιόταν εκατοστό... 3 minutes ago, tommybertsen said: Καλά, δεν χρειάζεται κάποιο update για να μου τα χαλάσει, κάποια φρίκη θα βρει να φάει πάλι , δεν ανησυχώ Αλλά θα κάνω κάτι άλλο για δοκιμή μετά. re-install από το iso (όχι format). Που ξέρεις, μπορεί να λειτουργήσει Όλα μια χαρά θα πάνε!!!!
asdfaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εμενα μεσο update center ηρθε. Tωρα το περναω dirty-flash και δειχνει αρκετα μεγαλο update. Αντε να δουμε τα φτιαξαν τα BSOD αραγε. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από asdfaster
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 minutes ago, asdfaster said: Αντε να δουμε τα φτιαξαν τα BSOD αραγε. Ναι αμέ... και εγώ περπάτησα στον Αρη πρώτος!! όχι εντάξει μειώθηκαν εκτός αν ασχολείσαι με OC.
asdfaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Ναι αμέ... και εγώ περπάτησα στον Αρη πρώτος!! όχι εντάξει μειώθηκαν εκτός αν ασχολείσαι με OC. Δεν πολύ ασχολούμαι αλλα OC το έχω το pc και της Ram.
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Και σε εμένα γίνεται κατεβαίνει το 1803 μέσω windows update ( δεν ειμαι insider )
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 minutes ago, asdfaster said: Δεν πολύ ασχολούμαι αλλα OC το έχω το pc και της Ram. Αν είσαι stable τώρα με το update θα είναι ακόμα καλύτερα. Μην ανησυχείς.
p4n0s86 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Η βρομοδουλειά πρέπει να έγινε από την "μαμά" ψήκτρα και την πάστα... και ο μακάκας τράβαγα και δεν υπολόγισα δύναμη... προσπάθησα να κάνω slide αντί pull αλλά δεν κουνιόταν εκατοστό... Ωχ! Μη μου λες τέτοια και έλεγα να ρίξω ένα καθάρισμα στον Ryzen 3 1200 που μπήκε με μαμά πάστα και να άλλαζα σε MX-4. Να έχω τον νου μου. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από p4n0s86
asdfaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Αν είσαι stable τώρα με το update θα είναι ακόμα καλύτερα. Μην ανησυχείς. stable είμαι απλά είχα 2 apps μου πέταγαν bsod όταν τα άνοιγα.
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 9 minutes ago, p4n0s86 said: Ωχ! Μη μου λες τέτοια και έλεγα να ρίξω ένα καθάρισμα στον Ryzen 3 1200 που μπήκε με μαμά πάστα και να άλλαζα σε MX-4. Να έχω τον νου μου. δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω το μετά, τι πάστα θα βάλεις γιατί η μαμά ψήκτρα την ξεραίνει άνετα βέβαια δεν εχω δει του 1200 την ψήκτρα 9 minutes ago, asdfaster said: stable είμαι απλά είχα 2 apps μου πέταγαν bsod όταν τα άνοιγα. μια χαρά τότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις