SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, lefteris03 είπε Κατεβάστε το iso παιδιά! Είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτο ; , γιατι τσέκαρα μια σε διάφορα sites και ακόμα δεν βλέπω πουθενά links για download
lefteris03 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, SPANK είπε Είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτο ; , γιατι τσέκαρα μια σε διάφορα sites και ακόμα δεν βλέπω πουθενά links για download Ναι φίλε είμαι σίγουρος, νόμιμα με συνδέσμους της MS https://www.pcsteps.gr/1545-κατέβασμα-windows-κατέβασμα-office-iso-δωρεάν-microsoft/
panakos_thess Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 στης 8 βγαινει στο MCT οποτε υπομονη! 1
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, panakos_thess είπε στης 8 βγαινει στο MCT οποτε υπομονη!
Jofa Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Its out.... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
vasilis_ts Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Στις 8/5 δεν ειχαν πει οτι θα ερθει μεσω windows update?
panakos_thess Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 σε windows update ναι σε MCT σημερα πριν 17 λεπτα
vasilis_ts Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε σε windows update ναι σε MCT σημερα πριν 17 λεπτα Εγω παντως το κατεβαζω τωρα απο windows update... Δεν ξερω πως. 1
Balantakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tommybertsen είπε Ξέρουμε αν το media creation tool θα ενημερωθεί, ώστε να δείχνει την αντίστοιχη έκδοση στις λεπτομέρειές του όταν το κατεβάσουμε; Γιατί θέλω να κάνω το update μέσω του iso (όπως κάνω συνήθως). Ακόμη δεν βλέπω να έχει ενημερωθεί τίποτα. Λογικό, νωρίς είναι ακόμη Ναι σε μερικες ωρες λογικα. Κατα τις 10 με 11+ το βραδυ! Edit: LOL, τωρα ειδα τα comment. Κατεβαζω και εγω μεσω windows update..οσοι εχουν AMD GPU, βγηκε και driver 18.4.1. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Balantakos
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Bloody hell, και σε μένα το δίνει από το windows update. WTF? @SeXBOX Το πρόβλημα μου μετά το update, σταμάτησε να υφίσταται. ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ Δεν περιμένω θαύματα ωστόσο... Δεν παρατηρώ κάτι παράξενο μέχρι στιγμής, έχει μία διαφορά εμφανισιακά το λειτουργικό, όχι κάτι το σπουδαίο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από tommybertsen 2
vasilis_ts Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγινε το update μεσω windows update και ολα δειχνουν ΟΚ μεχρι στιγμης. Ας ελπισουμε οτι θα παραμεινουν ΟΚ... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από vasilis_ts 1
SeXBOX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 58 minutes ago, tommybertsen said: Bloody hell, και σε μένα το δίνει από το windows update. WTF? @SeXBOX Το πρόβλημα μου μετά το update, σταμάτησε να υφίσταται. ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ Δεν περιμένω θαύματα ωστόσο... Δεν παρατηρώ κάτι παράξενο μέχρι στιγμής, έχει μία διαφορά εμφανισιακά το λειτουργικό, όχι κάτι το σπουδαίο. Χαίρομαι που έφτιαξε! Μπορεί να έφταιγε και της Nvidia το βίντεο recording όταν σου βγάζει το συνδυασμό πλήκτρων σε popup. Εγώ εχω δικό μου πόνο τώρα.... έβαλα νέα ψήκτρα αλλά η προηγούμενη ξερίζωσε την CPU και στράβωσαν τα μισά pins... εχω παραγγείλει άλλον τώρα, έβαλα την παλιά CPU έκανε boot στα Windows και μετά δεν ξανά έμπαινε... όλο BSODS ακόμα και Clean Install πήγα να κάνω και ακόμα κι εκεί έβγαλε BSOD.... εχω αγανακτήσει.... και στο bios τα έδειχνε όλα μαύρα και 2πλα και 3πλα κόλλαγε στο ένα setting πήγαινες σε άλλο και τα έδειχνε και τα 2 μαζί, το ένα καβάλαγε το άλλο. Τώρα Τετάρτη θα δούμε τι ζημιά έχει γίνει.... 7 minutes ago, vasilis_ts said: Εγινε το update μεσω windows update και ολα δειχνουν ΟΚ μεχρι στιγμης. Ας ελπισουμε οτι θα παραμεινουν ΟΚ... λάθος update έχεις, θα έπρεπε να τελειώνει σε 17134.5
vasilis_ts Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε λάθος update έχεις, θα έπρεπε να τελειώνει σε 17134.5 Aυτο περασε μεσω windows update. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από vasilis_ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις